Zeer vriendelijk en deskundig.
Erg professioneel, deskundig en vriendelijk bij elk contact moment en tijdens de behandeling. Zou het zeker aanbevelen om hier je haartransplantatie te doen.
Het was een prima ervaring, erg vriendelijk en deskundig.
Ik ben heel blij met het medische personeel.
Kundige en snelle service door vakkundige lieve mensen.
Prettige behandeling met competente medewerkers, nu wachten op het eind resultaat maar met vol vertrouwen.
Uitstekend.
Dank weer voor jullie service.
Een erg fijne ervaring gehad, vriendelijk en professioneel personeel. Ik ben goed verzorgd en de transplantatie viel erg mee, geen pijn gehad.
Zeer goed geholpen, vriendelijk personeel, geen klachten.
Vanaf de eerste afspraak een goed gevoel over de kliniek en het personeel.
Buiten gewoon prettig personeel. Vakkundig en assertief personeel. Fijne procedure --> mooi resultaat.
Ik heb het als een fijne behandeling ervaren.
Erg vriendelijk en kundig personeel met veel aandacht voor de patient.
Prima service, lieve mensen
Super vriendelijk personeel, veel kennis en ervaring. De dag is voorbij gevlogen.
Vriendelijk en goed behandeld.
Nu even afwachten wat het resultaat is.
Heel erg tevreden, erg lief personeel, vlotte behandeling, erg deskundig. Nu het resultaat afwachten, maar beloofd veel goeds.
Ik ben op een fijne manier geholpen, alles was tot in de puntjes voor elkaar. Tijdens de behandeling was er ruimte om vragen te stellen, Ook werd er constant gevraagd hoe het met me ging, alles was naar wens.
Erg prettige en deskundige dagbehandeling die echt in teamverband wordt geleid. Chapot !
Het was een zorgeloze en professionele behandeling. De arts en assistenten waren uiterst vriendelijk en bekwaam.
Prima behandeldag. Keurig op tijd ontvangen; snel, vriendelijk en voorspoedig geholpen. Volledig pijnvrij.
Zeer prettige ervaring. Personeel helemaal top.
Ik was van tevoren aardig nerveus, maar het viel heel erg mee !