Erg professioneel en fijn behandeld. Goed voorgelicht en realistisch geadviseerd door Fleur. Absolute aanrader.
Alles prima geregeld en ik kan het weten, want ik ben hier voor de 4e keer geweest.
Prima dag gehad
Top ! Goede service & begeleiding. Zo goed als pijnloos.
Zeer professioneel! Je merkt van A tot Z kundigheid en persoonlijke begeleiding!
Ik weet niet wat je moet verwachten, maar ik heb de behandeling als uitstekend ervaren. Zeer deskundig en vriendelijk personeel.
Heel erg prettige persoonlijke behandeling. Zeer vakkundig advies en begeleiding. Erg tevreden.
Voelde mij op mijn gemak. Aardig en goed personeel. Geslaagde ervaring.
Ik ben zeer tevreden
Alles goed verzorgd en kundige mensen
Sfeer was goed. Ook onderling (collegialiteit) waardoor communicatie goed en laagdrempelig benaderbaar. Kundig en meedenkend.
Uiteraard geen pretje, maar ik kreeg een indruk van een zeer kundig team van professionele en vriendelijke mensen
Hele prettige ervaring gehad, een deskundig, professioneel en zorgzaam team. Ik raad Zantman zeker aan!
Erg goed van tevoren ingelicht over de risico's. Je merkte dat er vanaf het eerste moment aandacht is.
Very friendly. All good.
Goede voorinformatie waardoor ik de stap heb gezet. Best een intensieve ingreep, maar de deskundigheid en vriendelijkheid van arts en personeel hebben het voor mij tot een positieve ervaring gemaakt.
Geduldig en bekwaam personeel. Goede sfeer tijdens behandeling
Zeer kundig en vriendelijk personeel. Tijdens het consult duidelijke informatie. De behandeldag verliep ook fijn. Kortom, ik zou Zantman kliniek zeker aanraden.
Prima geholpen door een vriendelijk en deskundig team!
Deskundige en vriendelijke mensen! Heel erg tevreden over de behandeling.
Zeer positief, alle medewerkers noemde men bij naam dat kwam heel persoonlijk over. De behandeling zelf was top. De lunch was heerlijk. Nauwelijks pijn gehad, medewerkers zeer vriendelijk en professioneel.
My experience was lovely! The staff was friendly, professional, and explained each step of the process perfectly
Warme ontvangst, goede uitleg en begeleiding. Lekkere lunch. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Voelde bijna als een dagje wellness.