Deskundig personeel, alles goed uitgelegd. Top service
Er zijn leukere dingen, maar het aangename team heeft me goed begeleid.
Zeer prettig zowel alvorens als gedurende de behandeling. De verzorging op de dag zelf was ook zeer goed. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hier beiden duidelijk hoog in het vaandel.
De behandeling is zeer goed verlopen. Zeer vriendelijk personeel.
Het ging allemaal heel vlot met overal de nodige uitleg. Zeker een aanrader indien u een baardtransplantatie van plan bent.
Deskundig, vriendelijk personeel
Prettige omgeving, duidelijke communicatie.
De dag van de haartransplantatie heb ik erg positief ervaren. Fijn en kundig personeel! Op naar het resultaat.
Zeer deskundige en vriendelijke behandeling. Van begin tot eind professioneel geholpen met uitleg over de behandeling en de tussentijdse stappen. In combinatie met de prettige sfeer en de betrokken aanpak maakt dat ik de behandeling zeer aanraad. Super !
Plezierige ontvangst en voorgesprek. Deskundig advies. Vakkundige behandeling tot nu toe.
Hele fijne ervaring. Alleen lunch (beleg) was karig. Over het algemeen meer dan top !
Es war eine sehr gute Erfahrung
Top verzorging, mooi resultaat, aan alls is gedacht, dus ik ben zeer tevreden met het resultaat na de behandeling
Hele fijn en voorspoedige behandeling gehad. Het personeel is enorm vriendelijk en zorgt voor een fijne sfeer. Ik zou Zantman zeker aanraden !
Top ervaring. Professioneel en je wordt goed op je gemak gesteld.
Over het algemeen heel goed, alleen het laatste uur heel zwaar. Heel lastig om zolang te moeten stil zitten/liggen
Goede ervaring, kundige vriendelijke mensen
Alles is helemaal top gegaan. Van intake gesprek, e-mails, telefoongesprek tot de dag van de behandeling. Ik ben zeer tevreden. Nu nog een jaartje wachten voor het eindresultaat.
Zag er wel tegenop, maar is me reuze meegevallen. Met vriendelijke en deskundige medewerkers.
Vriendelijke en gezellige crew. Erg zorgzaam met attentie voor detail. En de bounties waren top !
De tijd vloog voorbij. Ik heb de behandeling als zeer positief ervaren.
Zeer professionele behandeling. Uitvoerig intakegesprek, zeer kundig en vriendelijk personeel tijdens de behandeling.
Ik heb een hele goede FUE haartransplantatie gehad bij Zantman Kliniek
Géén op- of aanmerkingen. Zoals verwacht prima communicatie en een uitstekende dagbehandeling.
De kliniek straalt deskundigheid uit. Je voelt je er ook thuis door de vriendelijkheid van de medewerkers.