Tot de behandeling erg goed, uiteraard telt ook + resultaat hetgeen pas later kan worden beoordeeld.
Erg fijne sfeer en ik ben meerdere keren gerustgesteld.
Je voelt erg op je gemak gemaakt en je merkt de ervaring.
De behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Erg vriendelijk, nemen ruim de tijd voor het creeeren van comfort en duidelijkheid. Absoluut een aanrader. Het voelt namelijk als een dagje spa.
Het duurde even voordat ik een afspraak kon maken i.v.m. persoonlijke uitdagingen die een succesvolle behandeling in de weg stonden. Het team was altijd super lief, open en duidelijk met advies, hulp en steun. De behandeling was snel gepland met een super lieve arts (beide!!) en een hele fijne ont vangst, uitleg en behandeling. Ik raad deze kliniek dan ook echt met 1000% tevredenheid aan.
Geen verrassingen, warm welkom, voelde mij erg veilig en comfortabel, kundig en professioneel!
Ich war nun zum 4. Mal in der Zantman Klinik zwechs Haartransplantation. Die Beratung, Die Behandlung, der Service und das Entgegenkommen der Aerztin un des medizzinisschen Personals waren wie zu vor sehr gut.
Spannend, maar heel goed geholpen.
Heel goed.
Goed voorgesprek. Behandeling heel prettig ervaren. Arts legt goed uit. Rest van team hele fijne mensen.
Geweldig!
Happy New Hair!
Een prima behandeldag gehad.
Een geweldige kliniek met gezellig, deskundig personeel. Van mijn een dikke 10!
Prettige behandeling gehad met deskundige maar bovenal vriendelijk personeel die voor een hele persoonlijke en fijne ervaring zorgen.
Vriendelijk personeel, goede uiteg voor en na de behandeling. Eerlijk advies, geen gekkigheid.
Fijne, duidelijke en vriendelijke kliniek. Op zowel het consult als de behandeldag niets aan te merken, dus zeker een aanrader.
De behandeling is vlot verlopen en het personeel is erg vriendelijk.
Heel fijn, klantgericht. Telkens vragen of alles comfortabel is. Super!
Erg fijne ervaring. Zeer professioneel. Ik voelde mij in heel bekwame handen. Veel dank!
Prima behandeling
Ik ben snel en goed geholpen, er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren tijdens de transplantatie. De verzorging vooraf was ook goed.
Ik ben tevreden over de behandeling.
Ik werd prettig ontvangen en begeleid, de dag zelf vloog voorbij. Ook werd ik erg op mijn gemak gesteld.
Had a good feeling from the start. I've been provided with good information prior to the treatment. On the day itself, the staff felt competent. Everyone is super friendly and approachable.
Bentincklaan 21 A
3039KG Rotterdam