Super behandeling. Alles duidelijk uitgelegd. Tijd voor een grapje en als je iets nodig was of wilde was daar altijd tijd voor.
Zowel consultgesprek, informatie e.d. verliep prettig. N.a.v. gekozen voor Zantman Kliniek. Behandeling, klantvriendelijkheid was erg prettig.
Super fijn personeel met veel aandacht voor je welzijn. Verdovingsprikken zijn even gemeen, maar behandeling zelf is niet pijnlijk. Zodra pijnlijk werd, beetje extra verdoving. Dag gaat snel voorbij.
Gelijk een goed gevoel na het consultgesprek. Scheppen reële verwachtingen. Behandeldag als prettig ervaren. Pijnvrij na de verdovingen. Vriendelijk en deskundig personeel.
Zeer goede ervaring die erg professioneel word uitgevoerd. Zeer tevreden.
Professioneel team met oog voor de patiënt. Goed advies in het voortraject. Behandeling top. Erg goede sfeer op de kliniek!
Jason was heel lief, maar de dames hebben gestreden voor mij zonder pauze! Ze lieten mij niet in de steek en hebben overuren gemaakt!
Ik vond het een aangename ervaring omdat het personeel erg vriendelijk was en ook erg profecioneel.
Fantastisch vanaf het eerste consult tot aan de behandeling.
Tevreden over de behandeldag.
Goede uitleg in consult. Duidelijk afspraken gemaakt wat wel en niet mogelijk was. Goede uitleg tijdens transplantatie!
Een super professionele, aangename en plezierige ervaring. Waarbij ik ten alle tijden het gevoel had dat ik in goede handen was. Dank jullie wel!
Een prima behandeldag gehad.
Fijne pijnloze ervaring onder deskundige begeleiding. Met een mooi resultaat met vriendelijke mensen.
Vooraf kundig geadviseerd. Duidelijke prijzen en eerlijk verwachtingsmanagement. Geen sprookjes. Behandeling was prettig. Nu herstellen.
Zeer prettig en hele leuke dames die verstandig van der vak hebben.
Fijne en gezellige sfeer, zeer professionele aanpak. Vriendelijke en zeer attente begeleiding door zowel de arts als de assistentes! Persoonlijke verzorging (drank/lunch) erg goed!
Alles prima, prettige bijkomstigheid is dat het team een positieve vibe heeft.
Goede persoonlijke behandeling, werd goed op mijn gemak gesteld en de behandeling verliep voorspoedig.
Fijne behandeling. Duidelijke uitleg. Voelt deskundig, maar zeker ook persoonlijk.
Goede ervaring. Goed geholpen.
Vanaf het eerste contact tot aan het nazorggesprek is het contact met de arts + assistentes top! Een kliniek met passie voor het vak.
Je wordt vriendelijk onthaald, je krijgt veel uitleg bij elke stap en dit is zeer gewaardeerd.
Een hele fijne ervaring. Ondanks dat het mijn zoveelste keer is, blijft de kwaliteit en klantvriendelijkheid super!
Super goede zorg en een pijnvrije behandeling!