Fijne sfeer en toch professioneel, verwachtingen over alles zijn goed gecommuniceerd. Heel tevreden. De laatst haren prikten hier en daar, iets wat in principe niet de bedoeling is maar omdat het de laatste waren zo gelaten.
Top, Fijne mensen, professionele omgeving en goede sfeer.
Enorm vriendelijk personeel. Ik werd goed ontvangen en goed behandeld door iedereen, ook zeer begripvol.
Tip top!
Ging erg vlot tot laatste 1,5 uur. Dat was pittig.
Voor 2e behandeling geweest. Kan deze kliniek van harte aanbevelen.
In het begin er toch wel tegenop gezien. Achteraf niet nodig. Super opgevangen en heel tevreden.
Zeer prettig consultgesprek. Behandeling verliep uitstekend. Ben zeer benieuwd naar het resultaat.
Heel fijn geholpen, alles duidelijk uitgelegd.
Helemaal goed
- Goede uitleg over wat te verwachten - Er wordt nauwkeurig gewerkt - Erg vriendelijk ontvangst en benadering door iedereen
Ontspannen, op mijn gemak & fijn personeel.
Super vriendelijk & goede service
Fijne ervaring, uitstekende begeleiding. Behandeling niet onaangenaam, medisch personeel deskundig, geruststellend, vriendelijk en vertrouwend.
Het consult en behandeling zijn heel vlot en aangenaam verlopen. Het personeel is heel sympathiek en heeft me bij de procedure goed begeleid.
Prettige kliniek, vriendelijk personeel, resultaat natuurlijk afwachten.
Na een duidelijke uitleg volgde de 4 fasen elkaar snel op. Personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Erg fijn en welkom. Meer verdoving nodig dan gedacht.
Ik heb de behandeling als erg prettig ervaren. Personeel is heel zorgzaam en professioneel!
Zeer vriendelijk personeel. Het gehele proces werd duidelijk en stapsgewijs uitgelegd, ik wist precies wat er te verwachten valt. Zeker een aanrader!
Hele vriendelijke behandelaars die je goed op je gemak stellen en zeer deskundig overkomen.
Zeer vriendelijk, deskundig personeel, zeer snel geholpen en zal het iedereen aanraden.
Alles was super geregeld van het begin tot eind. Verder heb ik geen referentiekader, maar ik ben blij met het proces.
Een fijne behandeling, vriendelijk en heel deskundig personeel. De behandeling werd vooraf gedetailleerd besproken, ook de nazorg werd heel helder uitgelegd.
Top ervaring. Door de dag heen super vriendelijk geholpen, relaxte sfeer.
Bentincklaan 21 A
3039KG Rotterdam