Goed en accuraat

Na een vrijblijvend adviesgesprek op locatie is onze vloer perfect geschuurd en gewaxt en deze ziet er weer als nieuw uit!

Super blij met onze “nieuwe” vloer!!

We hadden heel last minute iemand nodig. Van begin tot eind, super vriendelijk te woord gestaan, geïnformeerd en mee gedacht. Vloer is super mooi gedaan, erg blij mee!

Zeer deskundig, uitstekend contact en perfecte oplevering van de vloer.

Vanaf het eerste mailcontact met MP Schuurtechniek is de samenwerking perfect verlopen. Binnen een paar dagen kwam Marco kijken en bracht advies uit. Na ontvangst van de offerte en planning kon er binnen een week begonnen worden met de werkzaamheden. Onze vloer is zeer deskundig geschuurd en gelakt . Kortom...een bedrijf dat wij ten zeerste zullen aanbevelen.

MP Schuurtechniek levert enorm goed werk!

MP Schuurtechniek levert waanzinnig goed werk tegen een scherpe prijs. Werkt snel en op tijd. Heel tevreden met het resultaat, het is net of je een nieuwe vloer hebt. Enorm blij met het resultaat. Top vloer weer.

Geweldig zoals alles verliep.

Men heeft ons overtuigd van het schuren, polijsten en 3 x lakken van de beukenhouten vloer ipv te kiezen voor het laminaat, welke dan over de bestaande vloer gelegd moet worden. Binnen 2 dagen was men klaar, waarbij de communicatie tussen de partijen voortreffelijk was. Praktisch was verblijf in eigen woning. Dit bedrijf is aan te bevelen.

Plots moesten wij onze geplande vloerrenovatie omgooien. MP schuurtechniek kwam direct voor beoordeling en we kregen een hele nette prijs. Bij de werkzaamheden moest geschuurd worden, maar ook in een doorloop een heel stuk aangelegd worden. Dit is zo mooi gebeurd, verschil zie je niet eens. 3x lak erop. En de vloer is echt als nieuw! Netjes gewerkt zoals volgens afspraak. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

Fijne samenwerking, prachtig resultaat!

Onze oude teakhouten vloer was nodig aan onderhoud toe. Marco heeft ons uitstekend geadviseerd, het resultaat overtreft onze verwachtingen. Heel blij mee!

Top geregeld!

MP Schuurtechniek heeft voor ons de vloer van onze slaapkamer een mooie opknapbeurt gegeven. Alles fijn geregeld en zeer professioneel uitgevoerd. Goed in het nakomen van alle afspraken en zeer kundig uitgevoerd. Van harte aanbevolen!

Prettig, kundig en vertrouwenswaardig.

Wat een service. Professionals met een uiterst aangename manier van communiceren en werken. Je merkt dat het profs zijn wanneer ze meteen op de grond duiken wanneer ze een voet binnen zetten. Uiterst correct in de communicatie, goed bereikbaar, ook buiten kantooruren wanneer we een vraag hadden. Super goed advies en een helder prijsstelling. Uitvoering was ook uitstekend. Goed uitleg, netjes werk, bijna geen stof in de lucht en een hele nette vloer met onderhoudsmiddelen en uitleg. Al met al een zeer aangenaam en goed bedrijf in alle aspecten. Wij durven MP Schuurtechniek aan te raden. Hartelijke groet, Michel & Nicole

Heel goed bedrijf!

Komen eerst kijken en komen dan ook op de afgesproken tijd. Kan het bedrijf aanraden!

Zeer correct, komt afspraken na en werk wordt uitstekend uitgevoerd.

Prijs was goed. Eerste contact was correct en allemaal geheel volgens afspraak. Schuren van de vloer gebeurde zeer deskundig. We zijn heel erg tevreden over het resultaat. Afhandeling verder ook allemaal strikt zoals afgesproken. Aanbevelenswaardig allemaal!

Van begin tot eind Top!!!

Van begin tot eind. -Eerst komen ze kijken en brengen een kleurenstaal mee, omdat we niet zeker wisten wat we wilde ( omdat we de verschillende methodes niet kende) werdt er duidelijk uitgelegd en met ons meegedacht. Er werdt ingemeten en er werdt meteen gekeken voor een datum. Dag erop kregen we de offerte. -De dag van behandelen. De jongeman Jeroen, was keurig op tijd en stelde zich netjes voor. Werdt uitgelegd voor de behandeling van de houtenvloer, als de vloer gedaan was. -Na afloop, stuurde jeroen keurig foto's hoe het eindresultaat was geworden. Mijn advies is wel: geef aan de klant door dat ze alles echt weghalen, ivm de stof die het toch met zich meebrengt. In principe konden de gordijnen ook blijven hangen( gelukkig hadden we dat niet gedaan). Dank voor het mooie resultaat. Jeroen en Els

Wij hebben weer een nieuwe vloer.

Zijn erg tevreden met onze geschuurde en gelakte parketvloer, als nieuw.

Vloer is weer als nieuw!

MP Schuurtechniek heeft onze eikenhouten vloer weer als nieuw opgeleverd. Contact verliep prettig en professioneel. Fijn ook dat je uit zoveel kleuren kon kiezen.

Wat een goed bedrijf: uitstekende communicatie en perfect werk. Wij zijn uiterst tevreden en raden iedereen dit bedrijf aan!

Goed en plezierig bedrijf om mee te werken.

We zijn zeer tevreden over de uitvoering en het resultaat van de renovatie en de rekening is conform onze verwachtingen.

Zeer goed werk gelev3rd

Wij hebben onze parketvloer na 26jr voor de eerste keer laten schuren door MP schuurtechniek de vloer ziet er als nieuw uit. Marco is eerst ter plaatse komen kijken en heeft ons een goed advies gegeven. Kan een ieder aanraden om dit laten doen door hen, wij zijn dik tevreden met het resultaat.

Goede en snelle service

Na onze offerteaanvraag was er snel persoonlijk contact waarbij Marco duidelijk aangaf wat de mogelijkheden voor de vloerrenovatie waren en wat de kosten zouden zijn. De werkzaamheden zijn vervolgens keurig uitgevoerd. Richard heeft onze vloer in een paar uur tijd weer bijna als nieuw gemaakt en alles heel netjes achtergelaten. Wij zijn heel tevreden!

Vakkundig bedrijf

Wij kochten een huis met parket die wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Na inspectie duidelijke informatie gekregen en afspraken gemaakt die netjes nagekomen zijn. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Als u met een gerust hart uw parket wil laten behandelen, is MP schuurtechniek zeker aan te raden!

Echt vakwerk!

Wij hebben, Marco, Martin en Ries over de 'vloer' gehad. Intake erg professioneel. Tijdens de klus kwamen onvoorziene problemen naar voren die ze geweldig hebben opgelost. Meedenken, checken bij de klant en bij elkaar om tot de beste oplossing danwel advies te komen. We zijn meer dan tevreden. Een aanrader!!

Uitstekend bedrijf dat ik van harte kan aanbevelen

Bij de inspectie van onze 18 jaar oude parketvloer door Marco bleek al dat hij veel kennis van zaken had. Advies was om de vloer te schuren en drie keer af te lakken met Skylt lak. De offerte was keurig en volledig en de prijs concurrerend. Afspraak gemaakt voor april. In twee dagen zijn alle afgesproken bewerkingen verricht. De vloer is weer als nieuw. Kortom, prima bedrijf dat zijn afspraken nakomt!

Vriendelijk, goed contact en snel geregeld

Marco was op redelijk korte termijn beschikbaar. Hij reageerde snel op onze appjes en was vriendelijk bij de keren dat hij langs kwam.

Onze houten vloer is weer prachtig dankzij de mannen van Schuurtechniek!

Wij zijn heel blij dat we de professionals van Schuurtechniek hebben gevonden om onze houten vloer te repareren en te renoveren. De vloer ziet er uit als nieuw weer ! De mannen waren netjes, vriendelijk en hadden goede oplossingen voor de mankementen van de vloer, die ze ook vakkundig hebben opgelost. We genieten er nu weer vannen vinden het bijna zonde om de kamers weer in te richten.

Vloer als nieuw door fijn bedrijf!

MP Schuurtechniek heeft van onze oude beschadigde eiken vloer weer een prachtige vloer gemaakt, en deze ziet er weer als nieuw uit. Behalve dat ze goed werk hebben geleverd, was het prettig dat ze eerst kwamen kijken en dat er goed en duidelijk werd gecommuniceerd door alle betrokkenen.

Vakwerk!

Een ontzettend vakbekwame man. Fijn contact zowel telefonisch als via whatsapp. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, een waanzinnig eindresultaat. We zijn heel blij met Marco en zijn mannen!

Karolingersweg 154

3962AM Wijk bij duurstede