Henk Bakker hebben wij ervaren als een kundige, nauwkeurige man, die ons mee nam bij de keuring en ons exact vertelde wat hij constateerde.
Leon, heeft een prima kijk op de technische staat van een woning en zou hem ook aan andere mensen aanraden, zoals hij mij ook is aangeraden. Bedankt voor de fijne ervaring.
Er werd rustig de tijd genomen met duidelijke uitleg.
Goede communicatie. Inspecteur legde dingen goed uit als ik hier om vroeg. Liep rustig alles na. Naslagwerk was duidelijk en uitgebreid.
Goede ervaring door deskundige. Met uitleg en nam de tijd.
Binnen 24 uur, met een toegankelijke, vriendelijke inspecteur en een dag later was er een prima leesbaar rapport. Tijdens de inspectie kregen we nuttige 'do's en don'ts'.
Goede communicatie met de inspecteur, deskundig, heeft alles nagekeken. Duidelijke rapportage opgesteld.
Snel inplannen was geen probleem, na inspectie een duidelijk overzichtelijk rapport. Duidelijke communicatie.
De afspraak kon op korte termijn plaatsvinden. De inspecteur was op de afgesproken tijd. De tijd genomen om alles goed toe te lichten.
Deze keuring heeft mij kunnen behouden door voor heel veel geld het schip in te gaan door bruinrot in planken en veel te veel vocht woning. Ook hebben jullie de juiste luiken gecheckt, niet alleen degene die de makelaar had opengezet. Grote complimenten voor deze inspecteur!
Beste Monique, Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het review. De complimenten zijn inmiddels doorgegeven aan de betreffende inspecteur. Met vriendelijke groeten, team Woningkeur.
Leon is een prettige, toegankelijke man die meer informatie geeft dan nodig. Denkt mee en helpt met de plannen die er zijn.
Veel kennis en kunde.
Alle hoeken en gaten van het pand zijn gecontroleerd en bij alles werd een heldere uitleg gegeven
Fijn contact, duidelijk rapport en erg fijne hulp vanuit John.
Aardige man, met veel kennis en weet in duidelijke taal uit te leggen wat hij ziet en waarom het een punt van aandacht is. Rapport was erg snel na de keuring beschikbaar en is in duidelijke taal geschreven.
Peter is een vrolijke, gezellige vent en legt alles geduldig uit. Zou hem iedereen aanraden.
Léon doet uitstekend werk als bouwkundige keurder. Hij kon onze vragen goed beantwoorden en was grondig. Ook was het rapport bijzonder snel (in het weekend!) af. Zou hem iedereen aanraden.
De hele inspectie meegelopen en zijn de problemen uitgelegd.
Je krijgt een duidelijke woning checkup van je huis. Iets om de zoveel tijd weer te doen.
Helder en professioneel
De keurder nam de tijd om alles grondig te inspecteren, van de fundering tot het dak en legde de bevindingen helder uit. Alle aandachtspunten werden gedetailleerd beschreven en er werd zelfs geadviseerd over mogelijke verbeteringen en de te verwachten kosten. Top!!
Fijne en deskundige keuring waarbij alle tijd en ruimte was voor vragen en opmerkingen.
Beste Marieke, Bedankt voor uw waardering en het mooie cijfer. Hartelijke groet, Woningkeur team
prettige en bekwame keurder
De bouwkundige was er op tijd, vriendelijk en vanaf het eerste moment duidelijk kundig. Prima uitleg op locatie, het rapport ook prima, maar door de duidelijke uitleg op locatie geen verrassingen.
Vriendelijke expert die duidelijk was in de communicatie. Rapportage was zeer uitvoerig.
Kerkstraat 36
3341LE Hendrik-ido-ambacht
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.