De inspecteur heeft de woning op een professionele manier bekeken en gaf ook goede adviezen, waardoor ik een weloverwogen beslissing kon nemen, qua tijd, planning en investering.
Zorgvuldige controle, goede uitleg en goed te begrijpen rapport
Heel gedetailleerde uitvoering, veel nuttige informatie ontvangen en fijne afhandeling. Bedankt!
Beste Julia, dank je wel voor je leuke review. Wat fijn dat je de keuring als positief heeft ervaren. Groeten, team Woningkeur
De inspecteur was bereid om alle vragen die ik had te beantwoorden en gaf helder en duidelijk antwoord.
Onderzoek verliep snel. Ervaren inspecteur.
De keuring verliep heel prettig. Er werd heldere uitleg gegeven en veel informatie verstrekt waarmee we aan de slag kunnen in het huis. Leuk om mee te maken!
Hij legde veel uit, was kritisch en eerlijk. Erg prettig
De bouwkundige keuring is keurig uitgevoerd en gerapporteerd. De keuring ging gepaard met gedegen advies. Wij zijn tevreden met de service van Keuringsloket.
Beste heer Klasen, Bedankt voor uw waardering en het mooie cijfer. Hartelijke groet, Woningkeur team
Peter heeft ons goed geholpen en duidelijke uitleg gegeven tijdens de bouwtechnische keuring. Heeft de hele woning doorgelopen en ons erbij geroepen wanneer er iets bijzonders was. Daarnaast had hij aandacht voor onze opmerkingen en vragen. Verder kon hij ons ook informeren over zaken die los stonden van de keuring, bijvoorbeeld vergunningen en mogelijk kosten voor bepaalde vernieuwingen. Enige minpuntje was dat wij met de verkeerde Peter in contact werden gebracht toen wij vragen hadden.
Beste Jelmer, Bedankt voor uw feedback en dat de keuring naar uw zin was. We waarderen uw opmerking over het minpuntje dat u met uw vragen bij de verkeerde Peter in contact bent gebracht. Hier kunnen wij wat mee, aangezien bij ons meerdere inspecteurs met de "voornaam Peter" werken. Hartelijke groet, team Woningkeur
De keuring verliep erg prettig en zeer zorgvuldig met alle aandacht voor onze vragen. Er was constant uitleg, verdieping en er werd tijd genomen voor de keuring. Alle aspecten van de woning zijn nagekeken en in het rapport zijn alle aandachtspunten goed omschreven met een indicatie van de kosten. Tevens werden er suggesties gedaan voor het herstel van zaken.
Ik vroeg om technisch inzicht in een woning en die heb ik gekregen. Waardevol.
Snelle afspraak mogelijk. Volledig rapport. Veel bruikbare tips. Sociaal en betrokken.
heldere communicatie vanuit jullie kantoor. Aardige inspecteur met kennis van zaken.
Het was erg aangenaam om met Arthur door de woning te gaan. Het was snel duidelijk dat hij veel kennis van zaken heeft en kwam tijdens het rondje ook met goede tips over de woning, hoe iets aan te pakken of waar we rekening mee moesten houden. Absoluut een meerwaarde om bij de keuring te zijn. Rapport is netjes en informatief.
Henk is een zeer deskundig en bevlogen bouwkundige! En als kers op de taart ook nog heel vriendelijk. Hij verteld heel duidelijk waar hij naar kijkt, wat hij ziet en neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Op deze manier kon ik na de keuring met een gerust hart de koopovereenkomst tekenen.
zie boven
Aardige en zeer grondige keurder die alles duidelijk uitlegt en de tijd neemt
Snel en adequaat gekeurd. Alhoewel ed minded te keuren was vanwege minder toegankelijkheid. Tip: Woningkeur zou dan ook een prijsaanassi v ku nen doen.
Grondige en vakkundige inspectie
Beste Henk, bedankt dat u ons aanbeveelt. En fijn dat u de inspectie als vakkundig heeft ervaren. Groeten, team Woningkeur
Meneer ging vakkundig te werk en was erg vriendelijk. Super goede ervaring
Tevreden
Wij hebben het onderzoek als zeer deskundig en grondig ervaren. Alsmede de communicatie met de heer Veenboer hebben wij als zeer prettig ervaren.
We hebben de keuring heel fijn ervaren. De uitleg over de bevindingen was duidelijk en gaf ons niet alleen inzicht in de staat van de woning maar ook in het te verwachten onderhoud. De keuring was heel uitgebreid en geeft ons rust in onze beslissing de woning te kopen.
Duidelijk aan ons laten zien waar evt problemen liggen en wat dit in de toekomst zou kunnen gaan betekenen. Perfect advies!
Kerkstraat 36
3341LE Hendrik-ido-ambacht
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.