Absolute aanrader
Ik ben ontzettend blij dat ik voor de Nederlandse Zonnepanelen Unie heb gekozen! Vanaf het eerste contact voelde het goed. Ze namen uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen en gaven eerlijk advies over welke zonnepanelen het beste bij mijn situatie pasten. Geen opdringerige verkoop, gewoon transparant en professioneel.
De installatie verliep super vlot en netjes. De monteurs waren vriendelijk, werkten snel en lieten alles keurig achter. Binnen een paar uur lagen de panelen op het dak en kon ik direct beginnen met besparen op mijn energierekening. Ik had verwacht dat het een gedoe zou zijn, maar het hele proces verliep zorgeloos!
Ook de service na installatie is top. Ik had nog een paar vragen over de monitoring en werd meteen geholpen. Geen lange wachttijden, gewoon goede en eerlijke klantenservice.
Ik merk nu al dat mijn energierekening flink omlaag gaat, en ik voel me goed bij de keuze voor duurzame energie. Als u zonnepanelen overweegt, kan ik de Nederlandse Zonnepanelen Unie van harte aanbevelen!