heel tevreden over heel het traject, vriendelijke vakbekwame installateurs.
de installatie is correct geleverd en geïnstalleerd en werkt voor zo ver als ik kan nagaan correct.
De installatie is destijds netjes en volgens ons professioneel verricht
Telefonisch contact duidelijk, snel en ter zake kundig. Installateurs helemaal top! Kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd met oog voor thuis omstandigheden.
Vakbekwame monteurs die zeer netjes werkten en alles schoon opleverden.
tevreden over het geheel, snel en netjes gedaan.
alles was heel snel geleverd boven mijn verwachtingen eigenlijk. het ligt er mooi en proff. bij contact met nzu adviseur was ook heel fijn
Ik heb diverse adviseurs thuis gehad, en deze was echt de beste. ook de afspraken zijn goed nagekomen. er werd niks teveel gezegd. aanrader!
Prima service en snel en vakkundig personeel Goede uitleg ,heb alle vertrouwen dat de garantie ook goed is.
Zeer prettig contact met medewerker. Snelle respons op vragen. Goede en snelle installatie, was zo gepiept. Op moment van leggen was mijn internet van mijn nieuw bouw huis nog niet compleet aangesloten. Was geen problem zeiden de monteurs bel maar zodra dit klaar is. En inderdaad na mijn telefoontje was dit zo gepiept en kon ik de installatie monitoren op mijn iPhone. Eigenlijk hulde voor alle betrokken medewerkers.
aanrader
Zeer goede advies, snelle levering en installatie.
Prima service, snelle reacties op vragen en steeds netjes alles bevestigen en nagekomen.
Prettige contact, kennis van zaken, niet te opdringerig.
Snelle levering. In twee dagen 5 installaties totaal 86 panelen gemonteerd! Garantie voorwaarden zijn goed. communicatie was uitstekend.
Nadat de offerte was binnengekomen en we besloten hadden om deze zonnepanelen aan te schaffen was een plaatsingsafspraak snel gemaakt, binnen 14 dagen en op de dag van plaatsing lagen de panelen binnen een mum van tijd op het dak. Netjes gelegd door ervaren monteurs.
Gedegen eerste info per e-mails en telefoon. Zeer snelle en goede installatie door doorwerkende medewerkers.
Zeer tevreden over het geheel, alles ging vlot
Vakbekwame en zeer gemotiveerde installateurs. Goede inschatting van de optimale mogelijkheden van het beschikbare dakoppervlak en de daaruit voortvloeiende advisering voor de te kiezen type en aantallen zonnepanelen.
Snelle levering, goede communicatie. De minder goede afwerking was na een telefoontje snel hersteld.
Ik ben zeer tevreden met alle stappen in het proces. Van het eerste advies tot een werkende installatie is alles vlekkeloos verlopen. De prijsstelling is daarbij ook nog eens onovertroffen (vergeleken met meerdere andere aanbieders tot nu toe). Klasse bedrijf!
We vertrouwen erop dat we met nzu een goede keus gemaakt hebben. De tijd zal het ons moeten bewijzen, maar het aanschafproces tot en met de ingebruikstelling is zeer naar wens verlopen.
Zeer correcte afhandeling van de offerte en snelheid van uitvoering. Uiterst vriendelijk, correct optreden van de monteurs en goede kennis van zaken.
Zeer goede ervaring. Snel en duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding.