Duidelijke communicatie tijdens opstellen van de offerte. Snelle levering en installatie. Aardige en vak bekwamen installateurs.
Goed verlopen contact via de mail en telefoon, Werd goed geluisterd naar mijn wensen . En aangepast in de offerte waar nodig.
Gewoon helemaal goed!
Goed betrouwbaar bedrijf. zeer goed advies en waar voor me geld! aanrader!
Ik ben bijzonder tevreden over de snelheid waarmee de koop tot stand is gekomen en de installatie is verzorgd. Ik had best wel wat vragen, maar die werden allemaal snel beantwoord (zelfs buiten kantooruren). Ik kan nog geen oordeel geven over nazorg en garantie. Hopelijk is dat ook niet nodig.
offerte snel ontvangen, goede communicatie. Prima werk verricht en de prijs/kwaliteit verhouding is goed
Goed advies snelle levering en zeer nette prijs.
Installatie werd, voor zover ik dit kan beoordelen snel en vakkundig geleverd.
Snelle communicatie, snelle levering, uiterst correcte monteurs. Prima verlopen.
Duidelijke afspraak, snel gemaakt, goed overleg over gewijzigde wensen Prettige bejegening, snelle plaatsing. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke uitleg en toelichting bij informatievraag. Snel reactie en antwoord op gestelde vragen. Nakomen van gemaakte afspraken en duidelijke communicatie. en (klant)vriendelijk. Jonge enthousiaste mensen zowel in de voorlichting als in de uitvoering.
Snelle levering, communicatie verliep goed, vriendelijke, behulpzame en correcte installateurs.
heel simpel, heel tevreden
alles was en is naar wens heren hebben alles netjes en correct verwerkt, communicatie ben ik heel tevreden over. al met al zeer tevreden
Personeel met kennis van zaken. Goede informatie vooraf en na plaatsing. Tel. contacten goed, men neemt de tijd.
Zeer tevreden over de panelen en de installatie.
Plezierige,beschaafde en deskundige medewerkers. Er wordt snel en adequaat gewerkt. Staan open voor de wensen van de klant en denken daarbij goed mee.
Tot nu toe ben ik met de zonnepanelen en het installatiewerk zeer tevreden.
uw bedrijf werkt klantgericht, komt de afspraken na
Alles netjes en volgens afspraak geleverd. Pas de deur uit zodra alles naar wens van de klant opgeleverd was.
de installateurs waren vakbekwaam en gezellig, de telefonische gesprekken over wat ik zou gaan nemen werden erg goed beantwoord. Men leefde zich helemaal in in mijn situatie.
Goede en prettige werkwijze door adviseurs en monteurs! vriendelijke uitstraling - na een melding van een waterlekje werd de zelfde dag nog opgelost-zeer klantvriendelijk.en een luisteren goed naar de wensen vd klant
Zeer prettig in contact en communicatie. Vriendelijk en voorkomend. Het geheel ziet er verzorgd uit.
Alles prima geregeld bij en door NZ. Installateur was vakbekwaam en uiterst beleefd, kortom, kan ik een ieder aanraden.