Goed werk geleverd. Meestal zeer snelle reactie op mails.
Correcte behandeling klant. Zoeken naar een oplossing. Komen afspraken na.
Eerlijk bedrijf, geeft goed advies. Nette levering en keurig geïnstalleerd.
Goede afspraken, keurige mensen op het werk. Zeer correcte en snelle afhandeling.
zeer prettig mee gewerkt. vlotte en snelle afhandeling van zaken. netto resultaat van de opbrengst pas na een jaar te zien ben hoopvol gestemd.
Uiterst correcte afhandeling.
zowel de aanvraag de aanpassingen waren eenvoudig en vlot geregeld. ook toen het niet helemaal volgesnplan verliep was er geen probleem en ging me de problemen oplossen
We hebben veel gemaild en kregen heel snel antwoord. Niets was teveel. Er werd meegedacht over de beste plek voor de zonnepanelen. We zijn heel erg tevreden, Kennissen uit de buurt hebben ook gauw genoeg de zonnepanelen gekocht n.a.v. onze positieve ervaring.
Duidelijke informatie en goede prijs voor de gevraagde oplossing voor zonneenergie. Montage na wat aanloop problemen prima uitgevoerd.
Ter plekke komen kijken wat er echt mogelijk is op een dak zo bleek er bij mij meer ruimte te zijn dan op basis van foto's was in te schatten. Is uiteindelijk wel goed gekomen, maar heeft jullie extra tijd gekost en ik moest langer wachten
Voldoet aan onze verwachtingen.
Hoewel de installatie niet helemaal perfect is verlopen is het vervolg daarop, om alles in orde te maken, geweldig geweest. Nu is volgens mij alles ok.
Zowel in offerte stadium als de nazorg zijn we prima geholpen. Uitleg en begeleiding was perfect. Mensen met kennis.
mijn buurman rade het aan, ook maar mee begonnen en hebben er geen spijt van
zeer tevreden met de zonnepanelen en netjes aangelegd, niks op aan te merken.
Erg goed in meedenken, buiten de standaard oplossingen, erg flexibel mbt het oplossingen van problemen ivm langere levertijd inverter. Snelle en deskundige reacties op soms moeilijke technische vragen. Goed en helder advies bij het zelf installeren.
Goed en duidelijk advies. 100% goede service :-) Degelijke materialen, hoge kwaliteit. Vriendelijk personeel :-)
weinig op aan te merken, zeer tevreden en zijn blij dat we het hebben gedaan! ga zo door.
Heldere informatie, no nonsens, professionele installatie kortom wij waren en zijn dik tevreden!
Prettige communicatie en chapeau voor het vakmanschap van jullie installateurs!
Bij het aansluiten van de panelen kwamen wij materiaal te kort deze werd meteen gebracht. Het gereedschap dat nodig was om de koppelingen te monteren werd ook uitgeleend (en natuurlijk terug bezorgd). al met al zeer goede service! Alleen maar positieve geluiden van onze zijde en het werkt fantastisch.
Goede installatie verder zeer tevreden.
Goeie monteurs met ervaring en goed kunnen inspelen op onvoorziene situaties
Goede persoonlijke en vriendelijke benadering. Kwalitatief goed personeel. Ronduit tevreden.
De installatie is in 2 keer geplaatst; de eerste keer door 3 personen die in 6 uur tijd de helft van de twaalf panelen geplaatst hebben. De 2e ploeg bestond uit 2 personen die in een behoorlijk tempo de rest geplaatst hebben en het werk van de eerste ploeg gedeeltelijk over moesten doen.