5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer deskundig. Snel, netjes, en beter dan ze beloofden! We gaan jullie zeker aanraden aan mensen die zonnepanelen willen leggen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De Nederlandse Zonnepanelen Unie was zeer deskundig en vriendelijk. Ze hebben alle tijd genomen om onderzoek te doen wat het beste paste op ons dak. De installatie ging perfect: ze hebben alles keurig uitgelegd en achtergelaten. Echt een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer goed geholpen en heb de eerste maanden al meer opgebracht dan verwacht!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We just moved to Holland from the USA and we already had solar panels on our old home. We are very pleased with the service provided by the NZU. They look much more professional than the company which installed our solar panels in Houston. We would recommend them to anybody in need of saving some money! Thanks guys!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen. Laat de zon maar komen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Om een lang verhaal kort te maken, de adviseur weet waar hij over praat, de installateurs weten wat ze doen en wij besparen op de portemonnee.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er werd me gevraagd om een recensie te plaatsen, dit doe ik met liefde en plezier. Nog nooit zo’n fijn bedrijf meegemaakt. Echt bedankt voor alles.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke adviseur, vakbekwame installateurs en eerlijke garanties. Een perfecte combinatie!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Telefonisch contact gehad, dezelfde dag nog een offerte in de mail gekregen en 5 dagen later kon ik al beginnen met besparen. Top bedrijf!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Toen de adviseur bij ons langskwam hadden we aangegeven dat onze voorkeur uitging naar Qcells panelen maar door grote leverproblemen bij Qcells zou het nog even duren voordat wij onze panelen op het dak zouden kregen. Dit is netjes opgelost door de NZU. Zij hebben uiteindelijk Trina Solar panelen bij ons op het dak gelegd zodat wij nu al kunnen genieten van ons zonne-energie systeem.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Denken echt met je mee en het personeel is echt heel vriendelijk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb via internet meerdere offertes aangevraagd en uiteindelijk gekozen voor de Nederlandse Zonnepanelen Unie, omdat zij binnen 24 uur al een hele overzichtelijke offerte toestuurden. Ik ben heel blij met de service zie ze geleverd hebben en ik zou ze zeker aan iedereen aanraden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een aanvraag gedaan en er kon de volgende dag al een adviseur bij ons langskomen. De zonnepanelen lagen dezelfde week nog op het dak. Kortom supersnelle en vakkundige service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn heel tevreden met de service die door NZU is geleverd. Vanaf het eerste telefoongesprek al een goed gevoel gehad bij ze en dit gevoel werd dan ook bevestigd op de dag van de installatie. Vriendelijk en behulpzame installateurs die niet stil zitten. De installatie was zo voorbij, dankjewel mannen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

NZU heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Wij zijn heel erg tevreden de Nederlandse Zonnepanelen Unie, een aanrader

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed product geleverd Werkt perfect Houd op een leuke manier contact met de klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben heel traject als erg prettig ervaren. Van begin tot eind zijn wij fijn te woord gestaan en zijn alle afspraken nagekomen. De panelen zijn keurig netjes gemonteerd en de beloofde opbrengst komt overeen met de daadwerkelijke opbrengst. Nederlandse Zonnepanelen Unie raad ik iedereen aan!

Ceresstraat 13

4811 CA Breda