Snelle installatie

Natuurlijk delen wij onze ervaring met jullie. We waren een beetje aan de late kant maar we wilden voor de zomer nog zonnepanelen laten plaatsen. In mei een offerte aangevraagd en binnen 4 weken lagen de zonnepanelen al op het dak. Puik werk dames en heren

Fijne mensen

Wij hebben nu ongeveer een half jaar zonnepanelen van de nzu. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben met het traject dat wij hebben doorlopen. Complimenten voor jullie allemaal!

Top!

Buitengewoon goed geholpen. Wij hebben Fijn contact gehad met iedereen van het bedrijf. Duidelijke offerte, goed advies en vakkundige installateurs.

Ontzorgend

Na meerdere offertes aangevraagd te hebben kwam NZU als winnaar uit de bus. Alle afspraken zijn nagekomen. De installatie is keurig netjes uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met onze keuze!

Heel fijn bedrijf!

Sophia en Dennis dank je wel voor de top service en zoals beloofd zou ik op 29-9-2020 een review plaatsen! Vorige jaar heb ik mijn panelen laten plaatsen door de NZU. Ik heb even een jaartje gewacht om ze te beoordelen. Ik kan niks anders zeggen dat ze geweldig service hebben waarbij ik volledig ontzorgd ben! De NZU is een betrouwbare leverancier die topmateriaal levert met de beste servicegarantie. Wij bevelen ze daarom ook van harte aan iedereen die zonnepanelen wilt!

Nog steeds erg tevreden met onze installatie. Netjes alles afgehandeld. Wij zijn zeer te spreken over de Nzu! Fijne klantenservice.

Vakbekwaam

Proffesioneel en alles volgens de afspraak!

GOEDE AANDACHT/UITLEG/UITVOERING

BIJ VRAGEN WORDT GELUISTERD. SUPPORT BACKOFFICE NZU PRIMA MEDEWERKER(S)

De zonnepanelen zijn geplaatst en werken geweldig! Geen op of aanmerkingen

Doen wat ze zeggen

Super!

De adviseur kwam eerst vrijblijvend thuis om te meten en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Zonder adertjes onder het gras super fijn! Dit vonden wij veel overzichtelijker dan de anderen die alles via het internet deden. Op de dag van de installatie bleven de monteurs net zolang doorwerken tot het werk klaar. Al met al top advies en service gehad! We geniet nu extra van de zonnestralen!

Ik ben erg te spreken of dit bedrijf erg nette en vriendelijke mensen. De panelen zijn 6 weken geleden netjes gemonteerd en kan ze in de gaten houden met een app op me mobiele telefoon super fijn!

Fijn bedrijf

Alles is super netjes afgeleverd met erg fijne begeleiding!

Top top top!

Hele fijne medewerkers, top vakmannen en alles netjes volgens afspraak. Simpel weg dik tevreden en zeker aan te bevelen

Fantastisch werk geleverd mannen!

2 weken geleden hebben wij de NZU over de vloer gehad. Wij zijn erg tevreden over onze keuze voor de NZU. David harstikke bedankt voor de fijne gesprekken en voor de installateurs alleen maar lof. De mannen hebben ondanks het slechte weer de installatie keurig afgewerkt!!

Uitstekende service

Heel fijn geholpen door de adviseur, die nam alle tijd voor al onze vragen! Monteurs hebben alles perfect geïnstalleerd.

Vakkundig, eerlijk en prettige partij

Na aanvraag van verschillende offertes ontving ik een offerte binnen een dag van deze organisatie. Deze was zeer duidelijk en netjes opgesteld. Omdat ik niet alles wist van zonnepanelen boden ze aan om een adviseur langs te sturen. Deze jongen was zeer professioneel en wist alles zeer duidelijk uit te leggen. Na akkoord lagen de panelen naar alle tevredenheid al binnen 2 weken op ons dak! De monteurs waren erg netjes en vriendelijk! Al met al een geweldige ervaring met alle lagen binnen dit bedrijf!!

Great service and quality

Good service, good price and fast installation. The installation was made properly and the technicians were reporting me all the process and solving the problems found during the cabling installation of the panels to the meterkast. Unfortunately during cabling installation one dakpan was broken (the problem was solved momentarily by applying compound glue). Recommendation to the owners: have a spare dakpan available just in case. As minor points and comments: After installation we realized that not everything was left clean and tidy as it was stated in de offerte.

Een 100% tevreden klant.

Een 100% tevreden klant. Goede en duidelijke offerte. Concurrerende prijs Vertegenwoordiger langs geweest alles keurig besproken.. Samen werking verliep prima. Monteurs werken netjes App is duidelijk en uitgebreid.

Prima service, beleefde en hulpvaardige monteurs.

Heb het als positief ervaren. Op ons dak moesten 2 soorten bevestiging gebruikt worden, maar dat hebben ze netjes opgelost.

Vakkundig, prettig en snel

Opmaken van de vrijblijvende offerte was vakkundig en prettig. De installatie ging snel, netjes en alles werkte aan het einde van de installatie. Bij vragen is de persoonlijke adviseur snel te bereiken. De App die de panelen ondersteund is zeer duidelijk en het is leuk om te zien hoeveel Kwh je opwekt.

100% tevreden klant

Ben erg tevreden met de keuze voor de Nederlandse Zonnepanelen Unie. Ze zijn me aangeraden door een kennis, deze had al goede ervaringen met ze. Vanaf het eerste contact had ik al een goed gevoel en dat gevoel werd bevestigd op de dag van installatie. Prima werk mannen, petje af!!!

Vaklui

Bedrijf met mensen in dienst die verstand van zaken hebben. Leveren goed werk en nemen alles uithanden. Zeker aan te bevelen.

Monteurs hebben het netjes gemonteerd 0

Mijn ervaring met NZU is positief. Een minpunt is dat er veel pannen waren gebroken, ook zijn deze kapotte pannen niet afgevoerd door NZU

Hele vriendelijke mensen die klasse werk leveren met een glimlach. Ben blij met mijn keuze tussen al die aanbieders. Super strak gemonteerd en afgewerkt.

Ceresstraat 13

4811 CA Breda