Goede duidelijk uitleg bij maken van offerte. Snelle levertijd en mooi werk afgeleverd.
Goede uitleg in informatie van verkoper. Installeren is prima en snel verlopen. Ga zo door!
Alles is zeer voorspoedig gelopen. De adviseur kwam persoonlijk langs en luisterde goed naar mijn wensen. De installateurs waren erg professioneel, vriendelijk, netjes en zeer enthousiast.
Keurig gewerkt en allemaal op tijd.
We hebben behoorlijk lang geaarzeld tussen aanschaf van eigen panelen of deelnemen aan opwekking groene stroom elders. Na advies gesprek met nvu was de knoop doorgehakt en is de bestelling en installatie vlot gegaan. Onze dank daarvoor!
Zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Erg nette installatie, kortom zeer tevreden!
Prettig zaken doen. Nzu onderscheidt zich wat mij betreft op het punt van deskundigheid en klantgerichtheid ten opzichte van de concurrentie. Ze doen echt hun best een goed product neer te zetten.
Prettige ervaring met de diverse contactpersonen. Plaatsing en installering was super goed ingepland. Het systeem naar behoren.
Tot nu toe is alles goed gegaan.
Klantvriendelijk en meedenkend. Installateurs waren kundig.
Buitengewoon plezierige ervaring, in alle opzichten.
Duidelijk, snel, klantvriendelijk en vakkundig. Klaar terwijl u wacht. (halve dag)
vriendelijke afhandeling en monteurs die plezier in hun werk hebben en zeer klantvriendelijk zijn.
alles prima voor elkaar zoals besproken
klinkt cliché maar eerlijk is eerlijk, vanaf het eerste gesprek tot instalatlie zeer tevreden over het gehele process zeer vakbekwame lui.
Goede informatie; goede installatie
Fantastische service. Alles draait nu 3 maanden naar volle tevredenheid.
Ik heb de manier van uitleg heel positief ervaren.Ik merkte dat er niet zo maar iets werd uitgelegd,het ging heerlijk eenvoudig zonder poespas
alles naar tevredenheid
zoals besproken alles netjes en vakbekwaam opgeleverd, dik tevreden over het geheel.
Prima service, goed gehouden aan afspraken en ook de wijze van het verhelpen van een applicatie fout na plaatsing zonnepanelen is prima geregeld.
goede monteurs/installateurs, afspraken zijn goed nagekomen. raad het zeker aan!
cijfers spreken voor zich
Alles in goed overleg en ter plekke nog betere oplossingen!
Mijn persoonlijke ervaring met de nzu is dat informatie over de panelen en de omvormer betrouwbaar is en de service echt klantgericht is en zeer oplossingsgericht als er iets niet gaat zoals je zou denken dat het moet gaan. Ze zijn in staat heel open en te luisteren en constructief en daadkrachtig te handelen. TOP.