Wat een heerlijk no nonsense bedrijf

Wij wilden een omvormer met geschikte huishoudaccu laten inbouwen in onze camper. Daarvoor zijn we goed en helder geïnformeerd vanuit handige praktijkervaring. Tijdens het werk werd zelfs nog even afstemming gezocht en advies gegeven over de keuzes die er waren in de uitvoering en plaatsing. Bij de oplevering is rustige en heldere uitleg gegeven. Top ! Voor eventuele volgende inbouw features komen we terug

• Communicatie

Super service, en denken met de klant mee .

Dit bedrijf aanbevolen door vrienden , en erg blij een deskundig bedrijf in de buurt gevonden te hebben , en ook blij hoe er meegedacht wordt snelle service en tenminste nog eens tegen een net tarief .

Vakkundig advies en uitvoering

Klantvriendelijk en vakkundig advies en uitvoering van achtervering en schokbrekers,

• Communicatie

Zo hoort klantvriendelijkheid te zijn.

De titel zegt het al: zeer klantvriendelijk. Contact en arbeid aan de camper geheel naar tevredenheid.

Buscamper project off grid

begin van het jaar eens gevraagd naar de mogelijkheden van een aantal aanpassingen. na wat mailverkeer een offerte en een datum gepland half in het jaar. Maar toen ...... hebben we ons huis verkocht en had ik nog wel wat op mijn verlanglijstje staan. na weer wat mailtjes van mijn ideen en het Zizo advies tot een uiteindelijk plan gekomen en een datum in oktober. Nog een keer langs geweest om het te bespreken. En vanochtend de bus weer opgehaald en je kan er eigenlijk niets van zien maar onderhuids is er veel aangepast en de rit naar mijn werk was een aangename ervaring. OA vering aangepast en nieuwe banden. Ik bedank Zizo, Hans en Inge dan ook voor het uitvoeren van mijn ideeen en waarnodig de ideeen aan te passen naar jullie ervaringen. Ik kan maar 1 ding zeggen: vakmanschap

• Communicatie

Top bedrijf met hele fijne mensen!

Ben nu een aantal malen geweest en zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het geleverde werk. Daarbij zijn het bijzonder aardige mensen! Ben inmiddels vaste klant.

Een geweldig bedrijf.

Deskundigheid, klantgerichtheid, professionaliteit: dit zijn nog de minste woorden die op ZiZo Campertechniek van toepassing zijn. Het bedrijf en de medewerkers zijn één groot compliment voor zichzelf.

Zeer goed geholpen, top

Goed en betrouwbaar bedrijf

Wij hadden alsmaar een rotte eierenlucht in de camper, dit bleek, na doormeten, een kapotte huishoudaccu te zijn! Zizo heeft dit binnen een uur gefixt. Wij kunnen nu weer veilig met de camper de hort op!

Uitstekend bedrijf.

Wij hebben bij Zizo een fietsendrager op het chassis laten plaatsen. Prima gedaan voor een mooie prijs. Heel vriendelijk en deskundig zijn wij geholpen. Top bedrijf

• Communicatie

Top service - hele korte lijntjes

De service is uitstekend. Ze staan altijd klaar om mee te denken en wanneer mogelijk op te lossen. De prijzen zijn ook schappelijk.

• Communicatie

Het bedrijf waar 80% van campertechnische bedrijven een voorbeeld aan zou moeten nemen.

Zoals altijd heeft ZIZO kampertecniek zijn naam weer waar gemaakt!!! Wij hebben onze camper weer verder laten upgraden. Altijd erg vriendelijk, de koffie staat klaar, behulpzaam, tijd voor een gezellig praatje, en een luisterend oor voor onze wensen!!! De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Er zijn meerdere camper technische bedrijven bij ons in de buurt die deze kwaliteit niet halen!!! Dus wij rijden graag naar Dordrecht, wat voor iedereen wel een goed idee zou zijn!!!

• Communicatie

Perfecte reparatie aan imperfecte zelfbouwbus

Mijn camperbusje is zelfgebouwd door de vorige eigenaar. Het is onze eerste camper en past ons perfect, echter zijn er bij de bouw onhandige fouten gemaakt, waaronder met de huishoudaccu. En los dat maar eens op... Voor de handige mensen bij zizo is dat dus geen probleem, maar een uitdaging die zij letterlijk zingend aangaan.

• Communicatie

Top service, goede adviezen, redelijke prijzen

Nu 3 jaar klant bij ZiZo met een Carado camper en zeer tevreden over het jaarlijkse camper en voertuig onderhoud / APK, de adviezen en de werkzaamheden die ik heb laten uitvoeren. Afspraken worden nagekomen, duidelijk kosteninformatie vooraf en ontzorging door uitvoering van de garantieregeling van Carado. Als ik na lang nadenken iets moet bedenken waar ik niet tevreden over ben is het dat Zizo op vrijdag niet telefonisch bereikbaar is. Maar daar valt mee te leven als je het weet.

Keurig

Keurig en deskundig

Gewoon goed geregeld

Het hulpveren advies opgevolgd, ons campertje stuurt nu weer prima, wat een genot.

Snel en fijn geholpen

Mensen die hun vak verstaan en in goede oplossingen denken

• Communicatie

Goede service en goede prijs-kwaliteit verhouding

ZiZo is een echte vakgarage gespecialiseerd in campers. De servicegraad is van hoog niveau en hebben veel verstand van alles wat op of aan de camper zit. Ook bij problemen wordt je goed geholpen, ook als is het weekend is. ZiZo, ga vooral door met dit, dan zal je nog vele tevreden klanten krijgen/ behouden!

Prettig, helpend en professioneel

Fijne medewerkers, goede service, korte lijntjes.

Heel goed geholpen.

• Communicatie

Afspraak gemaakt en zeer goed geholpen ,netjes gewerkt .

Vakman.

Eerste keer bij zizo. Niet de laatste keer. Precies het bedrijf waarnaar ik op zoek ben. Vakman, vriendelijk, en hier laat ik onze camper met een goed gevoel achter. Nieuwe afspraak voor nieuwe klussen gemaakt..!!

Top bedrijf

Vakmensen die weten waar ze het over hebben. De mevrouw van de administratie is heel klantvriendelijk. Kan geen negatieve opmerking hier plaatsen want die is er niet. Nogmaals bedankt . Ps en de koffie is heerlijk.

• Communicatie

Je thuis voelen en weten dat alles geregeld wordt

Ik kom al jaren bij Hans en Inge, en het voelt voor mij altijd als een soort thuis komen als ik mijn camper breng voor aanpassingen en accessoires en onderhoud. Ik vraag al geeneens meer een offerte omdat ik weet dat alles mooi goed en voor de beste prijs geregeld wordt. Ik ken geen betere waar je in de regio Dordrecht en omstreken beter terecht kan voor totaal zorg voor je camper. Een aanrader, ga er eens langs met je camper en wensen.

Niets op aan te merken.

Vriendelijke mensen, erg behulpzaam.

Kamerlingh Onnesweg 31

3316GK Dordrecht