Bij ZiZo wordt je nog ouderwets goed geholpen. Gewoon een vakman die de tijd voor je neemt voor advies en vervolgens het werk goed uitvoert voor een goede prijs.
Hordeur vervangen is moeilijker dan je denkt. Het typenummer, leeftijd en merk camper is van groot belang. De levertijd fabrikant / importeur is lang. De montage is na ontvangst snel, goed en netjes gedaan.
Vriendelijk, werken netjes, kundig, erg tevreden
Al jaren. Als het nodig is, naar ZIZO. altijd een redder in de nood. Verstand van zaken, geen zakkenroller en een gedegen advies. Meer loftuitingen zijn niet nodig. Team ZIZO bedankt, Vanuit Thailand, rie en Jantien
Kan campertecniek aan bevelen.
Behulpzaam/deskundig en behulpzaam.
Very pleasant
Na vijf bedrijven per mail om advies gevraagd te hebben, kregen wij van ZiZo een uitvoerig antwoord terug. Hierop hebben wij voor verdere info ter plaatse, een afspraak gemaakt. Na een duidelijk advies hebben wij besloten om een datum te plannen voor het plaatsen van de comfort-camp hulp-luchtvering met compressor. Tevens hebben wij op advies van Hans direct onze camper bij Profile in Dordrecht laten uitlijnen. Dit met een uitstekend en verbluffend resultaat. Op 22 augustus is de luchtvering gemonteerd en hebben wij tevens de aanwezige accu laten vervangen door de LIONTRON LiFePO4. Wij zijn tevreden.
Niet nodig zeer goed
Pas 2 jaar klant, maar zeer tevreden over Zizo. De eigenaren camperen zelf ook en kunnen uit eigen ervaring adviseren over van alles en nog wat. En dat is voor mij als beginnende camperaar belangrijk. Ik heb mij hier laten adviseren over een zonnepaneel met omvormer en deze laten installeren, laat de jaarlijkse vocht- en gasdrukmeting G607 doen en zij regelen de afspraak met de garage zo dat APK en onderhoud in één dag geregeld zijn. Tegen heldere en acceptabele tarieven. Ik hoop hier nog lang klant te zijn.
Het is opvallend dat ‘de menselijke maat’, zowel bij Hans als bij Inge de sfeer bepaalt. Ondanks de hectiek van alledag nemen ze voldoende tijd voor de klant. Je voelt je welkom en er is aandacht voor je wensen. Er wordt meegedacht en zeker niet in dure oplossingen. Dat gecombineerd met deskundigheid en vakman(vrouw)schap maakt mij een tevreden klant!
Buiten gas aansluiting laten installeren. Perfect gegaan.
Altijd klaar om te helpen problemen met de camper op te lossen. Vriendelijk en behulpzaam. KORTOM, NA ZO,N 12 JAAR NOG STEEDS EEN TOP BEDRIJF. Waren al die camperbedrijven maar zo. Arie Schagen
Duidelijke afspraken vooraf gemaakt en precies nagekomen.
Zeer deskundig, zeer klantvriendelijk, neemt de tijd om eea uit te leggen
Via kennis ben ik gewezen op ZoZo campertechniek in Dordrecht. Van het eerste tot laatste telefooncontact voor de afspraakdatum, heel goed, vriendelijk, mee deken enz. Een 9. Afspraakervaring, zoals boven, goede uitleg, gastvrij, betrokkenheid, super adviezen, kortom een bedrijf en medewerkers verdienen het hoogste cijfer. Voormij de start van een lange relatie
Deze week mijn fietsendrager op chassis laten overbouwen. Denken in oplossingen. Prima gegaan .
Onlangs luchtvering onder de camper laten monteren en LPG. Wat een bedrijf……… hier is de klant nog echt koning. Niets is teveel en de gastvrijheid, advies en geleverde service is van het hoogste niveau. Zij zijn een voorbeeld voor veel andere bedrijven !!
Klantvriendelijk en met kennis van zaken
Goede voorlichting vooraf. Montage volgens afspraak en van hoog niveau.
Prettige ontvangst, duidelijke offerte en weten waar ze het over hebben.
Fijn dat we terecht konden in verband met onze waterpomp.
Het bedrijf Zizo doet haar uiterste best om de aanpassingen aan de camper zo spoedig mogelijk plaats te laten vinden, ook al zijn ze met vakantie. Vanaf hun vakantieadres werd een deskundige monteur aangestuurd. Ook deze monteur deed zijn uiterste best om het e.e.a. op een dag te klaren, wat hem ook lukte. Naast zijn werkzaamheden gaf hij ook aan wat hij deed en gaf daarbij de nodige afviezen. Ik ben uiterst tevreden met Zizo.
Het geleverde werk prima verzorgd en erg klantvriendelijk.
We hadden een probleem met een kapot raam, even gebeld wat handig was, toen tips gekregen om foto's te maken, gedaan, gemaild en de zelfde dag al te horen gekregen dat het raam besteld kon worden. Factuur ontvangen gelijk betaald, zodat het raam gelijk besteld kan worden, zodat het binnen is zodra wij terug zijn van vakantie, TOP.
Kamerlingh Onnesweg 31
3316GK Dordrecht