Vriendelijk geholpen , lekker bakje koffie, bij vrienden aan te bevelen.
Ik kom zeker weer terug!
ZiZo Campertechniek heeft me enorm verbaast. Erg vriendeljjke mensen die met je mee denken, we hadden een datum voor een APK en een paar dagen later zou de busbike worden gemonteerd. Wat denk je krijg je op de APK datum te horen dat ook de busbike al is gemonteerd en dat we de buscamper al konden ophalen. Zizo prima geregeld een echte aanrader.
Wij zijn super vriendelijk behandeld, en zijn erg tevreden met de uitleg.
Na een vinden van een tijdslot in de planning, is alles volgens plan uitgevoerd.
is een heel goed bedrijf
ZiZo heeft ons na het constateren van een kapotte luifelmotor, die 1,5 jaar buiten de garantieperiode viel, geadviseerd toch naar Thule te gaan vanwege hun goede ervaringen met dit bedrijf. We hebben dit gedaan en Thule heeft het onderdeel onder garantie vervangen. Zonder hun advies had het ons veel geld gekost.
Zeer vakkundig en uitgebreid uitleg over wat is ingebouwd
Heel goed advies gekregen, er is echt de tijd voor ons genomen en de verbeteringen aan onze camper voldoen heel goed.
Klantvriendelijk en kundig advies
Zoals boven vermeld.
Prima, vriendelijk en kundig.
Altijd goed geholpen bij technische camperproblemen
Wij hebben eerst een informatie gesprek gehad en de mogelijkheden besproken ,er werd duidelijk vertelt wat er mogelijk was en geen onnodige dingen aangepraat.Daarna hebben wij de camper gebracht en is alles gemonteerd zoals besproken en nog wat extra,s gedaan ,toen wij de camper op gingen halen werd alles netje,s uitgelegd ,Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en bevelen het van harte aan.
Voor alles gewoon prima service, in een sympathieke sfeer, alsof ze alle tijd voor je hebben, voor een zeer schappelijke prijs. Oftewel als je lief bent voor je camper: ga naar ZiZo.
Vandaag LPG-fles met buitenaansluiting laten inbouwen. Zit er netjes en in en duidelijk uitleg. Leuk en goed geholpen door zowel Inge als Hans. Bedrijf om bij terug te komen!
Goede ervaring vriendelijk word goed geholpen ik om er al jaren en kan voor ieder aan bevelen.
Ontzettend kundig . Worden zeer vriendelijk geholpen, goede advies. Altijd bereid om mee te denken. Leveren top werk, alles in overleg. Werken netjes , komen afspraken na . En de koffie staat klaar
Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen en zeer goed geluisterd en advies gegeven over de producten.
Een goede en vertrouwde behandeling.
Super bedrijf. Alles volgens afspraak geplaatst. Lekker koffie in de wachtruimte, al mocht die misschien iets warmer zijn.
Je moet er even op wachten, maar overal in de camper wereld is het druk. Ik ben bijzonder tevreden met het E&P levelsysteem, vakkundig gemonteerd.
Goede uitleg over de mogelijkheden om nieuwe vering in onze buscamper aan te brengen. Snel en vakkundig geholpen en het rijcomfort is 200% verbeterd.
Prima geholpen voor de gewichts-opwaardering van mijn camper. Duidelijke info vooraf, en de plaatsing van de veren verliep conform afspraak. Zeer vriendelijke en deskundige service. RDW keuring daarna verliep vlekkeloos.
Kamerlingh Onnesweg 31
3316GK Dordrecht