Het blokarten is leuk en ook wel uitdagend. Echter is het in 8'tjes rijden met de wind na een tijdje eentonig en wordt er van tevoren niet duidelijk vermeld dat je erg vies kunt worden, was wel handig geweest om te weten i.v.m. schone kleren.
We hadden dit uitje cadeau. Een middag strandzeilen en vliegeren. Eerst lunch, geen uitgebreide kaart maar wel erg lekker. Er stond behoorlijke wind wat het strandzeilen alleen maar ten goede kwam. Voor het vliegeren was het even een uitdaging om de juiste vlieger te vinden. Dankzij de goede begeleiding kwam dit ook helemaal goed en bleek erg leuk. Het personeel heeft het duidelijk naar zijn zin, is gezellig en attent. Echt aanrader als je wat anders wilt dan op het strand liggen!
We vonden de sfeer goed, de activiteiten super leuk (incl adviezen ivm weersomstandigheden). De begeleiding was wat wisselend, wat ik zelf vooral wat minder vond was dat het blokarten de tweede keer later begon omdat de zeilen nog omgewisseld moesten worden en daardoor het powerkiten korter was dan een uur. Hier had wat mij betreft wel een korting tegenover mogen staan. De uitleg bij de eerste dag blokarten en het suppen was hartstikke leuk.
Een top ervaring. Wij hebben enorm genoten van het blokarten. Duidelijke informatie vooraf bij het boeken. Vrirndelijke ontvangst. Prettige en goede begeleiding bij de activiteit.
Erg leuke dag gehad en goed geregeld.
Goede ontvangst , goed materiaal en goede begeleiding. Super ervaring !
Goed georganiseerd, flexibele opstelling. Prima horeca, spontane en vaardige medewerkers. Als oorspronkelijke plan met 70 activiteitendeelnemers was doorgegaan, zou douchefaciliteit moeizaam geworden zijn schat ik in. Maar ging nu met wat yoga-opfrissers en 6 zwemmers prima. Kwalieit van buffet werd door veel mensen geprezen, zo ook de toegewijde cocktailchef. En Bartjan deed het prima met de quiz! Bedankt voor een geweldige avond!
Prettig geholpen met alle wensen die we hadden. Door het weer kon de geboekte activiteit niet doorgaan. Maar de dag ervoor nog wat anders georganiseerd door Wato events.
Wij kwamen met 8 personen 1 uur boogschieten en er waren 2 banen uitgezet. In totaal zijn we per persoon misschien 4-5x aan de beurt gekomen. Wij vonden 25 euro per persoon veel geld. Onze mening is dat het aantrekkelijker wordt, als: - de prijs omlaag gaat (bijv. naar 10 euro per persoon of kosten afhankelijk maken van het aantal personen (zodat met hoe meer personen je komt, het goedkoper wordt)) - en als er meer banen uitgezet kunnen worden (zodat je met max 3 personen per baan staat en dus vaker aan de beurt komt). Verder vonden wij het jammer dat we geen aanwijzingen/tips kregen onder het boogschieten. Door dit alles vonden wij de prijs-kwaliteit verhouding onvoldoende. De activiteit zelf is erg leuk, maar ik denk wel dat het aantrekkelijker gemaakt kan worden.
De hele familie heeft het naar hun zin gehad en vonden het een geslaagd uitje. Je weet niet wat je gaat doen en dan toch zo enthousiast meedoen terwijl je niet weet of er wat te winnen valt en dat is het mooiste. De bediening was prima, ze kwamen regelmatig langs zodat niemand zonder zat. Het eten was ook goed verzorgd, eenvoudig maar toch lekker.
Alles was perfect geregeld
Wij hebben onze bruiloft gevierd bij Breez, vriendelijk en deskundig personeel. Warme sfeer!!! Heel gezellig. Heerlijke lunch, keurig verzorgd. Ook voorafgaand aan de bruiloft goed en fijn contact met Bartjan: je bent een topper BJ! Enige puntje: borrelhapjes hadden iets meer schalen mogen zijn. Groetjes, Marleen & Jasper
Zie bovenstaande
Werden hartelijk ontvangen, en alles werd duidelijk uitgelegd. Zeer leuke activiteiten en leuke instructeurs. We hebben met ze alle een geslaagde dag gehad.
Hele leuke ervaring met blokarten. We hadden de wind lekker mee. Kleine groep, goede uitleg en begeleiding. Flexibele opstelling Wato wat erg gewaardeerd werd. Beveel deze activiteit van harte aan.
was een super leuke dag met afwisseling in het programma inclusief goed verzorgde lunch.
Wij hadden voor het bedrijfsuitje de Powerkiten activiteit gekozen met als afsluiter een barbecue. We werden enthousiast ontvangen door het horeca personeel van strandclub Breez. Na een drankje te hebben gedaan, ging de activiteit van start. Ik vond het vooral handig, dat er verschillende vliegers waren zodat het zowel voor de beginner en de gevorderde vlieger leuk was om mee te doen. Met als afsluiter de barbecue. Wij hadden gekozen voor de luxe barbecue. Eén van medewerkers wilde graag halal vlees. Ook dit was geen probleem. Korte samenvatting: Een leuke en ontspannen middag! Bedankt.
We werden warm ontvangen. Het blokarten was superleuk (met goede begeleiding van Denise) en het eten was goed geregeld. De drie geplande vegetarische maaltijden waren niet goed doorgekomen, maar dat is ter plekke snel opgelost.
we hadden het weer mee, maar alles was ook top geregeld. leuke activiteit en lekker eten.
Erg gave ervaring om met een blokart over het strand te racen. We werden zeer enthousiast en met plezier begeleid. Ik zou Wato events zeker aanbevelen voor een super gave ervaring en top dag!
Alles is goed georganiseerd en het eten is erg lekker. Een gastvrij onthaal en een superlocatie. Onze complimenten aan iedereen die ons dagje uit tot een succes heeft gemaakt!
Wij vonden het erg gezellig en iedereen heeft zich goed vermaakt. Wat tegenviel was de afstemming van de allergie met het restaurant (welke ook via WATO was geregeld). Tijdens de bbq was hier rekening mee gehouden maar vooraf (bij de ontvangst waren ook hapjes ingekocht en bij de borrel tussendoor) helaas niet. Omdat er te weinig wind stond konden wij helaas niet blokarten. Dit is door WATO erg leuk opgelost door een klein beachvolleybal toernooitje en bubble soccer te organiseren. Al met al een hele leuke dag!
Alles van eerste contact tot activiteit zelf was goed geregeld. Shoot out viel door de harde wind wat tegen, maar het raften/kayakken was daardoor juist super!
Was een hele leuke ervaring en prima geregeld
Het beeldscherm en geluid stonden klaar, zoals gevraagd. De laptop moest nog worden aangesloten. Over de locatie en het personeel zijn we heel tevreden.
Verlengde Strandweg 1
2691 KE 's-Gravenzande
Lekker scheuren langs de zee in een blokart, of vliegen over het strand bij het powerkiten! Het kan allemaal bij Wato Events. Op het strand in het Westland, bij Scheveningen, Den Haag en Hoek van Holland, verzorgen wij meer dan 20 spectaculaire strand-, water- en indooractiviteiten. Professionaliteit, kwaliteit en veiligheid staan hierbij hoog in het vaandel. En in onze beachclub zijn allerlei handige faciliteiten aanwezig, zoals douches, kleedruimtes en lockers. Super handig voor onze complete bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en andere groepsuitjes.