We zijn goed ontvangen en jullie hebben meegedacht om onze dag optimaal te krijgen. Jammer dat er 1 activiteit niet door heeft kunnen gaan door gebrek aan wind. Het mooie weer heeft dat goed gemaakt. Heerlijke lunch en diner op het terras gehad.
We booked an hour on the blokarts, they kept us informed all the way through the booking. Due to the weather it had to be delayed by a day. Very well organised the girl that was helping us was brilliant. Her English was also very good. We really enjoyed our experience. Thankyou
We hebben voor de tweede keer een teamuitje georganiseerd voor ons 11-tallige team. Nu kun deze dag al niet meer stuk vanwege het geweldige weer, maar de activiteiten waren ook erg leuk. Lachen inbed bubble soccer, powerkiten en boogschieten. Genoten met een grote G! Ook de catering was geweldig, uitgebreide kaart en alles was ook lekker. Bedankt voor de goede begeleiding vooraf en tijdens deze dag.
We hebben als vriendengroep genoten van een hele gezellige dag! Natuurlijk speelde het prachtige weer een grote rol, maar de spelletjes waren heel leuk voor alle leeftijden en de begeleiders waren enthousiast. Dit alles maakte het tot een hele geslaagde dag!
Wij hebben met de afdeling bubblesoccer en shoutout gedaan. in verband met het ontbreken van wind ging het blokarten helaas niet door. We hebben een geweldige tijd gehad en erg genoten. Het pizza arrangement was leuk. Om het naar 5 sterren te krijgen, hadden wij wat meer variatie in de smaken (met name vegetarisch) wel leuk gevonden.
Na een hartelijk ontvangst met koffie en gebak in de blokart gestapt. Beetje eng in het begin en nogal haperend (alle begin is moeilijk) maar dankzij ongelofelijk veel geduld van de instructeurs is het toch gelukt vooruit te komen. Na het karten heerlijke cocktails leren maken tijdens de workshop en de dag afgesloten met een prima diner. Echt een aanrader voor een leuke teamdag.
Leuke activiteiten met kundige en gezellige begeleiders. XXL Suppen was verrassend leuk in groepsverband en moeilijker dan je denkt! Ook Powerkiten was erg leuk om te beginnen met een kleine kite en steeds groter (en dus zwaarder) te gaan.
Wato events is aan te raden. Het blokarten van was super leuk om te doen. En het personeel doet zijn best om je een leuke dag te bezorgen.
Ik ben samen met mijn zoon van 12 gaan blokarten. Super leuke ervaring en mijn zoon wil zeker nog eens. Aanrader dus! Begeleiding is ook goed, vriendelijk en behulpzaam.
Uurtje Blokkarten aan mijn vriend gegeven voor zijn verjaardag en ik mocht mee :-) Hele leuke ervaring en goede uitleg en begeleiding.
Het wat een leuke ervaring, goede uitleg om de Blokart onder controle te krijgen. Persoonlijk vond ik een uur prima, als je de controle hebt is het een beperkt oppervlakte die je kan gebruiken.
Vriendelijke enthousiaste mensen, goede uitleg, stevige karts, en hele leuke beachclub (Breeze). Het afgezette parcours mocht voor ons iets groter zijn. Maar al om al een top dag!
Na een korte maar goede uitleg zelf met het hele gezin het scheuren met een blokart mogen ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar!
Super leuke ervaring!!! Genoten!!! Wij hadden alles mee duidelijke instructies/ vriendelijke knullen/droog/ stevige wind uit de juiste windrichting kortom geslaagd!!!
Vriendelijk personeel.. nette karts.. duidelijke uitleg.. vrij simpel om te doen.. Omdat je enkel 8jes om de pion moet rijden , ben je er na 1 uur wel klaar mee.. Heerlijk geluncht in het restaurant!! Verder leuk uitje!
leuke activiteiten en goede begeleiding en prima horeca. alles compleet verzorgd en mee gedacht over activiteiten.
Erg leuke dag gehad, vriendelijke,enthousiaste begeleiding. Alles wordt goed uitgelegd, en ze blijven bij je en helpen je waar nodig is. Zeker een aanrader!
Het was superfijn dat er flinke wind stond. Het had handig geweest/tijd gescheeld als we geweten hadden waar we ons moesten aanmelden. Nu was dat even zoeken en kostte ons dat tijd Verder leuke mensen die prettige begeleiding waren.
Prettig contact gehad voor het organiseren van een vrijgezellenfeest. Duidelijk en snelle communicatie. De activiteiten zelf, blowkarten en raften, waren goed georganiseerd en leuk om te doen. Daarna heerlijk na geborreld en gegeten.
Een hele fijne dag gehad met het gezin bij WATO Events, Deelgenomen aan het Blokarten en Powerkiten. Goede uitleg en heerlijk genoten. Veel mag en kan. Alles was nieuw voor ons en dat was ook leuk. Personeel is heel aardig en behulpzaam.
Leuk uitje met leuke enthousiaste begeleiding
kijk terug naar een leuk uitje met foto's om te bewaren het had beter geweest als iemand van wato had voor gereden met de blokart nu was het een chaos van karts door elkaar op zoek naar de juiste weg
Super leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen! Leuke activiteiten, lekker en voldoende eten!, en de bediening en instructeurs waren top en zorgden ervoor dat wij een geweldige dag hebben beleefd! Wij raden het zeker aan bij anderen!
Vanaf het eerste belletje spreekt de ervaring. Op de dag zelf staat een heel team klaar om iedereen te bedienen en de activiteiten met enthousiasme te begeleiden. Iedereen heeft zich super vermaakt.
Verlengde Strandweg 1
2691 KE 's-Gravenzande
Lekker scheuren langs de zee in een blokart, of vliegen over het strand bij het powerkiten! Het kan allemaal bij Wato Events. Op het strand in het Westland, bij Scheveningen, Den Haag en Hoek van Holland, verzorgen wij meer dan 20 spectaculaire strand-, water- en indooractiviteiten. Professionaliteit, kwaliteit en veiligheid staan hierbij hoog in het vaandel. En in onze beachclub zijn allerlei handige faciliteiten aanwezig, zoals douches, kleedruimtes en lockers. Super handig voor onze complete bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en andere groepsuitjes.