Het is leuk als je toch relaxt op vakantie wil en toch wat wil doen, is dit een fantastische activiteit om te doen. Je wordt vriendelijk ontvangen, lekker even drankje gedaan op het terras en daarna Blokarten en dan verder relaxen bij de strandtent. Qua parkeren is het ook top, gewoon dag tarief en heel dicht bij.
Leuke dag op het strand, met goed georganiseerde activiteiten en goed eten.
Aanvankelijk zouden we gaan blokarten, maar door gebrek aan wind zijn we gaan suppen. Contact over de alternatieven verliep tijdig en erg constructief. Begeleiding tijdens suppen was eveneens prima. komen zeker nog terug om te gaan blokarten!
Vriendelijk, gezellig, leuke activiteiten, heerlijke BBQ.
Sinds geruime tijd doen wij bij strandtent Breeze een drankje en hapje ,wat ons opvalt is de gezellige bediening van deze strandtent iedere keer weer . Niet te dwingerig maar leuk en spontaan . Wanneer ‘t kan en in overleg nemen wij bij ons wijntje een heerlijke Pino grigio een portie Piri piri knoflook garnalen ,heerlijk. Ook de tosti’s zijn een aanrader . Kortom alles naar wens ,zo kan ‘t dus ook .
Het was een leuke activiteit, het blokarten. De instructeurs hebben goede uitleg gegeven en hielpen ook goed mee tijdens het blokarten. Prima ervaring!
Hele gezellige ervaring. Leuke activiteit gedaan. Leuke en gezellige bediening en begeleiding. Enthousiast en jong team. Ga zo door!
Mooie middag/avond en heel prettig mee gedacht in de voorbereidingen.
We werden ontvangen door de coördinator. Dit was erg prettig. Hierdoor heb je 1 aanspreekpunt. We moesten de groepen verdelen en iedere groep kreeg eigen begeleiding. De kinderen waren erg enthousiast over de activiteiten.
Goede begeleiding. Goede communicatie. Helaas kon het blokarten niet doorgaan, maar bood Wato Events een goed alternatief met het kayakken. Echt een aanrader.
Fantastische dag!
Ik had geboekt voor blokarten, vanwege gebrek aan wind ging dat niet door. Als alternatief werd zeekayakken aangeboden. Dat was een goede keuze, en met de open kayaks kon zelfs mijn dochter van 11 probleemloos meedoen. De ontvangst bij de beachclub en het eten daar achteraf was prettig en ontspannen.
Vriendelijke en geduldige medewerker.
De dag was top geregeld jammer dat de wind tegen zat zodat we niet konden powerkite. Maar mooie vervanging geregeld en de rest van de activiteiten waren ook top. Bij bbq erna hebben we heerlijk gegeten en gedronken. Dus een top dag gehad met het vrijgezelenfeest.
Met juf Emma veel lol gehad met het mega suppen. Fijn dat je erna ook kon douchen. Contact over de reservering ging makkelijk. Alternatief werd geboden toen het blokarten door te weinig wind niet door kon gaan.
Was een super leuke middag! Intensief met het team gesport ;-) Zeker voor herhaling vatbaar!
Zowel de studieochtend als de teamactiviteit was uitstekend verzorgd en werd goed begeleid. Vriendelijke bediening, staan open voor vragen, denken mee en service staat voorop.
Geweldige dag op het strand. Leuke activiteiten in de zeskamp en Blokarten was top!
Op het terras werden we goed ontvangen en hebben we heerlijk gegeten. Het blokart team was heel vriendelijk en behulpzaam. Het uurtje blokarten was echt gaaf!
Ik vond het echt super leuk en de meiden die met ons kwamen suppen waren heel vriendelijk en leuk!
Goede ontvangst, uitstekende catering. Veiligheid voorop. En geweldig gelachen.
Bij geen wind geen blokart, maar bij opkomende wind wel een tijdig telefoontje dat het mss toch gaat lukken! Goede service. Nette begeleiding.
Superleuk uitje gehad. Je moet een beetje geluk hebben met weer en wind maar alle andere onderdelen zijn super getegeld. Goede uitleg. Goed materiaal. Goede begeleiding. En gezellige mensen!
Vanaf de mailwisseling tot en met de activiteiten helemaal super! We waren wat later dan het afgesproken tijdstip, maar alsnog waren de activiteiten top en qua tijd ging het allemaal super makkelijk! Alleen het toetje na de bbq was vergeten, maar werd alsnog opgelost!
Goede uitleg en prettig contact met begeleider.
Verlengde Strandweg 1
2691 KE 's-Gravenzande
Lekker scheuren langs de zee in een blokart, of vliegen over het strand bij het powerkiten! Het kan allemaal bij Wato Events. Op het strand in het Westland, bij Scheveningen, Den Haag en Hoek van Holland, verzorgen wij meer dan 20 spectaculaire strand-, water- en indooractiviteiten. Professionaliteit, kwaliteit en veiligheid staan hierbij hoog in het vaandel. En in onze beachclub zijn allerlei handige faciliteiten aanwezig, zoals douches, kleedruimtes en lockers. Super handig voor onze complete bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en andere groepsuitjes.