Prima behandeld
Geen
Fijne praktijk ,zorgvuldig , en een gezellig team waar je op je gemak voelt!
Duidelijke uitleg. Fijne uitleg
Prettige tandarts. Verteld duidelijk en is rustig. Ik ben een angst patiënt maar deze tandarts geeft mij vertrouwen.
Altijd goed verzorgd
Prettige behandeling
Zie boven
We gaan bij deze praktijk al enige tijd met ons gezin. Aardig personeel en prima qua behandeling. Enige minpuntje vond ik laatst nadat ik doorgestuurd ben naar een andere behandelaar dat ik daar te horen kreeg dat er nog een stuk boor in m'n kies zat. Niet dat het ernstig is maar zeg dit wel even. Het is tenslotte wel het gebit van de patiënt.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Uit uw bericht maken wij op dat u bent doorverwezen naar een endodontoloog. Hoogstwaarschijnlijk is er sprake van vijltje dat deels is afgebroken. Dit kan bij ons in de praktijk zijn gebeurd of bij een vorige tandarts bij het starten en niet afmaken van een wortelkanaalbehandeling. Wij hebben er geen belang bij om iets dergelijks bewust niet te melden aan de patiënt. Indien u dat wilt kunt u bij ons of de verwijspraktijk de verwijsbrief opvragen en inzien wat er destijds al dan niet bekend was. Met vriendelijke groet, Pauw & Co
Deze keer een goede controle / behandeling.
Als nieuwe patiënt hartelijk welkom geheten. Goed overleg over de niet even makkelijke diagnose. Intussen zijn de behandelingen aangepakt.
Netjes duidelijk vakkundig
Door dat ik heel weinig snoep en niet rook, houd ik mijn tanden schoon en gaaf. Door vaak poetsen en met tandenstokers te flossen houd ik een gezond tandvlees. Wel zo fris voor de tandarts bij de controle. Heel vaak krijg ik te horen ook van eerdere tandartsen dat ik het goed schoon hou. Hierdoor heb ik weinig ervaring met de tandarts gaatjes vulling Maar ik denk dat elke behandeling als heel prettig wordt ervaren bij Pouw & co. Ik vond de 10 minuten heel snel voorbij gaan. Ook bij de receptie / aanmeld balie werd ik heel vriendelijk te woord gestaan . het is er schoon en fris met een rustige ontspannen sfeer.
Tandartsen zijn hier zo ontspannen dat ik tijdens het gaatje boren gewoon mijn lachen in moest houden van de onderlinge grapjes. Zo is een tandarts bezoek helemaal geweldig. Ik ga hier nooit meer weg
ik zit nog maar sinds kort bij de praktijk, maar mijn ervaring is erg positief. Ik ben een angsthaas maar ze stellen me erg op mijn gemak. En de behandelingen die ik tot nu toe heb gehad zijn prima behandeld. Ik zal netjes 2 keer per jaar komen maar hoop toch dat ik dan niets zal hebben haha. Vriendelijke groeten Yvonne
Prima geholpen en op mijn gemak gesteld.
ik heb een goede ervaarring met deze praktijk.
Ondanks dat de behandeling complexer bleek dan verwacht, complimenten voor het geduld.
positief
Ze geven precies aan wat ze gaan doen, zijn erg vriendelijk en de behandelingen worden zeer nauwkeurig uitgevoerd!
Vriendelijke ontvangst van alle medewerksters. Snel en vakkundig geholpen. Zoals in het verleden!
Onze jongste van het 3 vond het maar eng. Erg fijne tandarts die daar goed mee omgaat en hij ging lachend de deur uit!
De doelstellingen zijn duidelijk en vernieuwend, maar graag zou ik nu wel actie willen hebben ihkv het behandelplan en de uitvoering op niet al te lange termijn. Nu Corine met zwangerschapsverlof is hoop ik niet dat de start van het behandelplan te ver naar voren geschoven gaat worden. Dit is geen ervaring maar wel een zorg, van mijn kant. Verder ben ik zeer tevreden over de wijze waarop alles "reilt en zeilt".
Een hele fijne tandarts die weet waar ze het over heeft. Bij mijn vorige tandarts had ik altijd wel 1 of meerdere gaatjes, maar na een zorgvuldige controle zat er wel veel plak, maar geen gaatjes. Ik wil hier nog langer niet weg
Erkensgang 12
3772DA Barneveld
Pauw & Co is de praktijk voor mondzorg in Barneveld waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Bent u op zoek naar een goede en zeer persoonlijk werkende tandarts in Barneveld? Kies ook voor Pauw & Co! Samen met u werken wij aan een gezonde mond en een mooi gebit.