Vriendelijk en goede uitleg

Alles ging goed alleen jammer dat me onder gebit niet past.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Ontzettend fijn geholpen

Via kennis bij deze tandarts gekomen echt een aanrader.Zeer aardig personeel Heel erg blij met gebit

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10 (zeer waarschijnlijk)
  • Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Culemborg

Goed ervaring. Goed gevoel gelijk bij intakegesprek. Professionele ondersteuning. Goede advies.

Ik ben geholpen.

Na jaren lange pijn in me mond ben ik goed geholpen. Vriendelijke mensen en ik werd snel geholpen. Aleen de uitslaapkamer is niet zo best. Je word in een rollstoel getild 90+ kilo en in een stoel in een kamer geplaatst dat zouw beter kunnen. Veder ben ik tevreden ben nu 4 weken veder. Week1 is het ergste, veder raad ik het iedreen aan

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Weinig tot nul begeleiding

Ik zou niemand narcodent aanraden Geen begeleiding, geen tips, weinig begrip En tot slot de verkeerde tanden

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 2
  • Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Oosterhout

geweldige mensen daar prima geholpen

Na 40 jaar geen bezoek aan tandarts , hier prima over mijn angst heen gekomen behandeling onder narcose wat een uitkomst

Positieve ervaring

Goed geholpen en met een glimlach verder door het leven.

Heel fijn gewoon

Heel tevreden

Pijnloos

Alle vier mijn verstandskiezen tegelijk laten trekken. Behalve dat mijn gezicht flink gezwollen was heb ik geen pijn gehad. Alles onder narcose laten doen even geslapen voor 1,5uur en daarna kon ik bijna gelijk naar huis. Nu ben ik voor mijn controle ook minder bang. Daarnaast is mijn gebit ook goed gereinigd waar ik zeer tevreden ben over het resultaat. Ook de prijs was prima. Bedankt Debby.

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Capelle aan den Ijssel

Duidelijk. De afspraak verliep goed. Binnenkomen, wachten, narcose, wakker, en naar huis. Zoals gepland

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Prima heel fijn behandeld

Een heel goed team waar ik door geholpen ben. En allemaal even lief. Ook de nazorg is perfect. Top ga zo door.

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Capelle aan den Ijssel

Je word echt gerustgesteld, superbelangrijk!

Na jaren te hebben uitgesteld ben ik heel erg blij dat ik uiteindelijk de stap heb durven wagen. Bij Narcodent word je gerustgesteld, en ze lúisteren echt naar je. Je voelt je geen nummer, maar een begrepen mens :) Ik ben er heel blij mee!

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Oosterhout

Behandeling uitstekend, financieel rommelig.

Uitstekende behandeling. Zeer professioneel van zowel anesthesist als tandarts. Financiële afwikkeling rommelig.

Uitstekend behandeld

Ik ben goed geholpen en ze zijn vriendelijk

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) N.v.t.

Super!

Geheel tevreden en eerder moeten doen.

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Capelle aan den Ijssel

Altijd goed geholpen zonder pijn

Er moest best wel weer wat gebeuren aan mijn gebit en aangezien ik best wel moeite heb met naar de tandarts gaan is een narcose behandeling een gepaste oplossing voor mijn probleem. Personeel is altijd heel vriendelijk en vertellen precies wat er gaat gebeuren.

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Culemborg

Lief personeel,stelt je echt gerust,weet waar ze over praten. Kortom zeer tevreden

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Oosterhout

Geweldige mensen, jaren last is van me afgevallen na de behandeling

Al heel mijn leven ben ik bang voor de tandarts. Al 15 jaar liep ik met achterstallig onderhoud in m'n mond rond en ging alleen als de pijn echt niet meer te houden was naar de (nood)tandarts. M'n moed verzameld en afgelopen vrijdag was het dan zover. Was wat zenuwachtig voor de aanstaande narcose maar dat werd direct weggehaald door de 3 liefelijke dames die zo relaxed waren dat II dat ook werd. Nog nooit zo lekker geslapen en toen ik wakker werd was alles gedaan, had het jaren eerder moeten doen maar goed, heb het achter de rug. Geen napijn gehad, loop de hele week al fluitend rond want wat is het resultaat nu al zichtbaar, zo blij. Donderdag nog de tanden bleken, ofwel puntjes op de i. Kan het iedereen aanraden.

Meelevend

Ben goed opgevangen, duidelijke uitleg, en voelde me erg gesteund

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Culemborg

tot nu toe ervaar ik Narcodent als een betrokken bedrijf

Ik heb vanaf het eerste begin het gevoel gehad dat ik serieus genomen werd. Duidelijke uitleg van vriendelijke mensen , die doen wat ze zeggen. Ik ben er nog lang niet maar ben nu al zo tevreden met het resultaat na 1 week ! Het enige verbeterpunt is dat het fijn zou zijn om VOOR de operatie de medicatie voor erna al in huis te kunnen hebben. Ik vond het niet fijn om direct na de operatie naar de ziekenhuisapotheek te moeten om medicatie op te halen, nam echt een half uur in beslag en dat met een bloedende mond ,te weinig papier en een vol bakje bloedproppen ! Het is wel zo fijn om direct naar huis te kunnen gaan na de ingreep.

Super!

Ik heb een zeer fijne ervaring gehad bij Narcodent. Normaal zie je mij niet met een glimlach het gebouw verlaten maar Lotte, Eline en alle collegas hebben er voor gezorgd dat dat wel weer kon. Ze stellen je heel erg op je gemak en ze doen het op jou tempo.

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Culemborg

Goede begeleiding en veel begrip

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Capelle aan den Ijssel

Tot op heden meer dan ''tevreden''!!

Iedere medewerker straalde een serene rust uit..wat iemand die onder narcose behandelt wilt worden natuurlijk meer dan wenselijk acht. Geen enkele maal ben ik met ''de zenuwen"naar uw vestiging gegaan,dus ga zo door.. Groetjes JanWillem Pasman Rotterdam.

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Capelle aan den Ijssel

Zonder zorgen naar de tandarts

Vanaf het eerste contact tot de nazorg betrokkenheid

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Culemborg

Super lieve mensen veel aandacht voor je en snelle handelingen zeker belangrijk als je angst heb Toppers

De Waard 5

4906BC Oosterhout

Over Narcodent

Narcodent is dé narcose tandarts. We zijn een gespecialiseerde tandarts die tandheelkundige zorg verleent onder narcose. Dit betekent dat jij als patiënt door de behandeling heen slaapt, zonder bewust te zijn van wat er gebeurt. Deze aanpak is vaak een uitkomst voor mensen die extreme angst voor de tandarts hebben, een lage pijndrempel hebben, of bepaalde medische of psychische aandoeningen. Vanuit Oosterhout (Noord-Brabant), Culemborg en Capelle aan den IJssel, helpen wij onze patiënten op een persoonlijke, professionele, en geruststellende manier.