Super!

Van het eerste telefoontje tot en met de nazorg, alles is perfect geregeld. Ik zag er best tegenop. Boven - en ondertanden laten trekken in 1 behandeling. Niet iets om met plezier naar uit te kijken. Het stelde echter helemaal niets voor. Ik werd onder narcose gebracht. Een uur later werd ik relaxed wakker. Met nieuwe tanden, maar zonder pijn of naar gevoel. Ik heb er niets van gemerkt. Ook de dagen daarna stelde het eigenlijk niets voor. Het is gewoon even wennen en een vreemd gevoel. Meer niet. Ik kan het iedereen aanraden. Tenzij je natuurlijk een mooi gezond gebit hebt.:-)

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10 (zeer waarschijnlijk)
  • Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Oosterhout

Zorginhoudelijk top. Maar heb een paar verbetersuggesties

Ik ben erg tevreden met implantoloog en het narcoteam. Een 10. Waar de kliniek zelf volgens mij in verbeteren kan is de muziek in de wachtruimte. Het geluidsniveau is wel erg hoog. Zeker als je een beetje gespannen bent voor een narcose zijn het wel erg veel prikkels. Verder geef ik de balie het advies mee er meer bewust van te zijn dat in de wachtkamer je de klantgesprekken te horen krijgt. Of je dat nu wil of niet.(zo was er een telefoongesprek te volgen van een patiënt die een ontsteking had en wat in paniek was. Voor mij was het gedwongen meeluisteren ongemakkelijk op het moment dat de baliemedewerker intercollegiale overleg had met een collega en zich in mijn beleving wat denigrerend uitliet over deze "lastige patient". Zie deze feedback als een cadeau en niet als kritiek. Wat mij in dit gesprek ook opviel was dat de patiënt kennelijk in herhalingen viel en de baliemedewerker hier niet echt op inging. Ik kreeg het gevoel dat de klant zich niet gehoord voelde. Mijn gedachte bij dit gesprek was wel als ik een keer een probleem zou moeten bespreken in hoeverre word ik dan serieus genomen en niet als een lastpak gezien. Gelukkig is alles bij mij goed gegaan. Dus zo'n situatie is niet aan de orde. Ik denk dat een extra telefoontraining in gesprekstechnieken met "lastige klanten" echt kan helpen om de kwaliteit naar een hoger niveau te tillen. Wellicht ook goed om transparant geluidswand die je openschuift te installeren.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7
  • Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Capelle aan den Ijssel

Ik heb het heel goed ervaren bij jullie, jullie stelden me op mijn gemak

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Oosterhout

Boven gebit getrokken 9 maart onder narcose Was erg bang en zag erg op tegen de na pijn Waren superlief en top behandeld en bijna geen na pijn gehad Had het jaren eerder moeten doen

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Capelle aan den Ijssel

Heel blij dat ik voor behandeling onder narcose gekozen heb

Ik ben heel goed gerust gesteld voor de behandeling. Iedereen was heel vriendelijk en rustig waar door ik zelf ook rustig werd. Alles werd goed uitgelegd zo dat ik goed wist wat er zou gaan gebeuren. Enige wat ik erg vervelend vond, is dat afspraken op het laatste moment verzet werden. Ik werd daar erg onrustig van.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8
  • Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Capelle aan den Ijssel

Geweldige service met een duidelijk plan van aanpak

Een aantal weken geleden brak tijdens het poetsen van mijn tanden een stuk van mijn kies af. Door tandartsangst was ik al lang niet bij de tandarts geweest, maar nu had ik geen keus meer. Nadat ik bij een andere praktijk foto's had laten maken bleken er meerdere gaatjes te zijn, welke in losse behandelingen verholpen zouden gaan worden. Hier kwam mijn angst weer naar boven. Losse behandelingen, met wachttijd erbij straks een jaar verder en dan ook nog alle behandelingen helemaal bewust meekrijgen met alle stress die daar bij hoort. Na wat speurwerk op internet kwam ik bij Narcodent (Oosterhout) uit. Ik werd netjes teruggebeld voor een intake, welke diezelfde week nog plaats kon vinden. Foto's die eerder al gemaakt waren konden worden doorgestuurd en er kon meteen een plan gemaakt worden voor wat betreft de behandeling. Al met al duurde dit ruim drie kwartier, wat super fijn was aangezien ik duidelijke uitleg kreeg over wat ik kon verwachten en geen enkel moment een gehaast gevoel ervaarde. Er werd dus echt goed te tijd genomen. Tussen het moment van intake en de behandeling zaten uiteindelijk twee weken. Tussendoor werd ik door medewerkers van Narcodent gebeld bij vragen ten behoeve van de Narcose en werden laatste puntjes (zoals het bestellen van een verdovende pleister voor het infuus) doorgesproken. Ook de behandeling zelf heb ik als erg positief ervaren. Alle medewerkers zijn even vriendelijk, rustig en begrijpen de angst van patiënten. Uiteraard is er de gebruikelijke spanning wanneer de behandeling begint en is het aansluiten van het infuus (zeker wanneer je net als ik angst hebt voor naalden) even iets waar je doorheen zult moeten bijten. Maar al met al is dit binnen een minuut gedaan en merk je van de rest van de behandeling helemaal niets! Het enige minpuntje is dat de wachtruimte wat gehorig is waardoor behandelingen een beetje te horen zijn. Dat kan voor sommige mensen wat onaangenaam zijn. Zelf heb ik dit gelukkig niet zo ervaren.

Geweldig teamwork

Een aanbeveling voor iedereen met angst. 7 tanden en kiezen getrokken onder met gelijk prothese plaatsen. Zeer snel een intakegesprek en behandelplan. Regelmatig contact tot de narcosedag via telefoon en mail. Duidelijke uitleg stap voor stap. Dag van narcose en behandeling. Zeer snel aan de beurt bij aankomst, betrokken baliemedewerkster en narcoseteam met gevoel voor humor. Infuus niks van gevoeld, behandeling heerlijk geslapen, veel pijnbestrijding voor en na de ingreep. Geen last gehad, geen pijn, niet misselijk, wat lichte nabloeding. Bas van der Wouw bedankt. Anoniem uit Rijsbergen

Fantastisch

In Oktober 2022 heb ik de stap gemaakt om eindelijk na jaren iets aan mijn gebit te laten doen. Uit angst was ik al jaren niet geweest. Ik werd de volgende dag al gebeld voor een afspraak en tijdens dat telefoon gesprek al op mijn gemak gesteld. In november ben ik op 1e afspraak geweest bij Michael Profitlich. Deze man stelde me enorm op mijn gemak, en voor mij was het een bevestiging van wat ik al wist wat er moest gebeuren. Hij legde heel goed uit wat er moest gebeuren en wat de mogelijkheden waren. Had alle begrip voor mijn angst en tranen die daar stroomden. 11 februari 2023 ben ik geholpen en zijn onder narcose al mijn tanden en kiezen boven verwijderd en kreeg ik een prothese. De eerste dagen waren lastig met eten, en het in hebben van de prothese. Maar al na enkele dagen nam de pijn af, en kon ik er beter mee eten en praten. Inmiddels zijn we 12 dagen verder en kan ik al een klein beetje kauwen met mijn nieuwe gebit, ik voel hem steeds minder zitten en het in en uit doen gaat ook steeds beter en minder pijnlijk. Ze hebben mij van begin tot einde gerust gesteld en bijgestaan. Nergens heb ik enige druk van wie dan ook gevoeld. Op de dag van de ingreep kreeg ik alle tijd om bij te komen van de narcose voor ik naar huis mocht. Michael Profitlich heeft mij weer een stralende lach bezorgd, ik durf nu zelfs weer te lachen. Iets wat ik zeker 30 jaar niet durfde. Ik ben nu bijna 50. Ik ben er nog niet, herstel gaat nog even duren, maar ik weet dat ik er met geduld kom en dat alles weer goed komt. En het team op de dag van de operatie was echt super lief, en heeft mij enorm op mijn gemak gesteld. Hier ben ik ze enorm dankbaar voor.

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Oosterhout

Niets dan waardering voor dit team

Ontzettend lieve en begripvolle mensen,waar ik met mijn angststoornis gewoon mezelf kan zijn... Na de totale extractie van mijn gebit op 13 februari,nu nog in het traject van drukplekken en wennen...eten,praten,alles. Het valt me niet mee,heel eerlijk. Zit ook wat tegen in mijn beleving... Maar ik weet dat ze er voor ne zijn als ik ze nodig heb. Om me even op te beuren ... Of en afspraak maken. Ik ben er nog lang niet,maar heb vertrouwen dat het goed komt.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Fantastisch

,e stellen je op je gemak zijn vriendelijk en je wordt uitstekend geholpen

PERFECT GEHOLPEN

De behandeling onder narcose is perfect verlopen

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Culemborg

Mijn ervaring was heel goed, een fijne narcose behandeling gehad en een super resultaat!

Goede ervaring

Prettig en betrouwbaar

Prettig en stukken sneller dan verwacht

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Culemborg

Vanaf het eerste telefoontje ben ik al heel vriendelijk en geruststellend benaderd. Inmiddels is ruim 5 weken geleden al mijn tanden en kiezen getrokken en is heel goed verlopen. Je wordt echt zorgzaam behandeld en hebben ook veel begrip. Na een kleine week wordt je nog gebeld om te vragen hoe het met je gaat. Bianca is ook een echte topper en ben blij met m'n prothese. Natuurlijk is echt een uitdaging om aan de prothese te wennen, maar dat weet je vantevoren en al je je daarop insteld wen je er echt wel aan. Echt een super team.

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Oosterhout

Blij dat ik het gedaan heb!

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Culemborg

Zeer snel en goed geholpen.

Na 40 jaar angst voor de tandarts, toch eindelijk de stap durven (en moeten) zetten. En het is mij voor de volle 100% procent meegevallen en geen spijt van dat ik de stap hebt genomen. Tijdens het hele proces goed begeleidt, vanaf de intake tot en met de nazorg.

Redelijk

Vriendelijke

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 4

Mijn ervaring kan beter

Jammer dat de prik in mijn hand niet goed gezet blauwe hand,zit nu ook met een dikke wang kaak onstekking ,bij zoon operatie in het ziekenhuis krijg je gelijk een antibiotica kuur mee naar huis ideetje?

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 6

geweldige mensen

een heel goed team wat de tijd voor je neem ben geweldig geholpen en nog steeds

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Culemborg

Ondanks dat ik het heel erg spannend vond naar vervelende ervaring tandarts ben ik heel blij dat ik voor NarcoDent heb gekozen. Je gaat liggen krijgt een infuus dan narcose en als je wakker wordt is je gebit als nieuw je hebt nog uren een verdoving zodat de napijn minder is . Je krijgt medicatie recept mee en een na controle afspraak. Ik ga over 3 maanden naar de tandarts met een stuk minder angst. Mij heeft het geholpen en erg blij dat ik mijn tanden nog heb !!

Zeer Tevreden

Ik was zo BANG.......maar het ging perfect!

Prettige vriendelijke ervaring

Vriendelijke benadering en begrip voor mijn angst.

Super goed behandeld.

Super goede ervaring. Ze zijn zo lief voor je en nemen echt de tijd voor je. Ik ben echt heel erg bang voor de tandarts maar ik ben echt heel goed geholpen.

Geheel naar wens.

Top!

Er werd goed geluisterd naar de wensen, verder gehele behandeling en nacontrole goed verlopen.

De Waard 5

4906BC Oosterhout

Over Narcodent

Narcodent is dé narcose tandarts. We zijn een gespecialiseerde tandarts die tandheelkundige zorg verleent onder narcose. Dit betekent dat jij als patiënt door de behandeling heen slaapt, zonder bewust te zijn van wat er gebeurt. Deze aanpak is vaak een uitkomst voor mensen die extreme angst voor de tandarts hebben, een lage pijndrempel hebben, of bepaalde medische of psychische aandoeningen. Vanuit Oosterhout (Noord-Brabant), Culemborg en Capelle aan den IJssel, helpen wij onze patiënten op een persoonlijke, professionele, en geruststellende manier.