Goede zorg

Via social media tandarts Eline gevonden, hierop volgend heb ik contact met haar opgenomen. Zij reageerde heel snel en vroeg of ik het okee vond als ik de dag er na gebeld zou worden voor een kennismakingsgesprek, waarin ik mijn vragen kon stellen en om eventueel een intake te plannen. Deze intake heeft plaatsgevonden, en werd goed geïnformeerd door Rochelle, en in dit gesprek heeft ze mijn goed aangegeven wat de opties en bijhorende begrotingen waren. Tussendoor veelvuldig contact gehad met Carlijn, zij leek nooit moe te worden van al mijn vragen... Hieropvolgend heb ik een maand of 6 (dit was niet de wachttijd, dit was door mijn invloed) later, 1 nov jl, de behandeling laten uitvoeren onder narcose. Bijna een totaal extractie, en o o o wat was ik zenuwachtig en bang. De afspraak stond om 11u, en ik diende om 10.30u aanwezig te zijn. Echter was ik nog eerder, plm 10 min na mijn binnenkomst was ik al onder narcose, en iets meer als een uur later weer bij. De napijn viel reuze mee, en ja een volledige prothese boven is echt niet zaligmakend(nog). Maar ik kan nu na drie weken zeggen dat ik er ontzettend blij mee ben, en dat de nazorg TOP is. Ik heb al meerdere malen terug mogen gaan voor drukplekken te verwijderen, en het is zo fijn dat ze gewoon tijd voor je maken. De controle afspraak bij Eline was ook fijn en prettig, ook om nog even na te praten over hoe het is gegaan op 1 nov zelf. Voor nu, ga ik zonder angst naar Narcodent Culemborg. Ze zijn allemaal zo ontzettend lief en zijn er echt goed in om je gerust te stellen. Niks is te veel, en geen vraag is vreemd. Ik ga nu zonder angst daar in de stoel liggen, en dat zegt al heel wat. Iedereen van narcodent/mondzorg Culemborg tot nu toe heel erg bedankt, we zijn nog niet klaar, maar ik heb er alle vertrouwen in!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10 (zeer waarschijnlijk)

15 jaar eerder..

Al vanaf 2006 ging ik niet meer, parodontitis. Al jaren lachte ik met mijn mond dicht of mijn hand voor mijn mond. Herkenbaar? Totdat er een vulling uit mijn tand brak en ik wist nu moet er iets gebeuren. Ik zei altijd: er ligt daar een leeuw voor de deur. Intake, en 19nov de grote dag. Alles eruit onder narcose en prothese erin. Wat ben ik blij, elke spiegel is voor mij. Ik ben er nog niet, 4 dagen is niks, maar ben op de goede weg en ontzettend dankbaar. Dikke duim voor team Oosterhout!

Goede ervaring.

Ik ben op een meedenkende manier goed geholpen.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9
  • Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Culemborg

Aanrader voor angstige patienten.

Voor renovatie van mijn gebit bij Narcodent terecht gekomen. Goede uitleg over behandelplan, overzichtelijk kostenplaatje. Vriendelijk personeel wat je op je gemak kan stellen. Stap voor stap uitleg voor de behandeling. Het zou een 10 kunnen zijn, als je als angstige patiënt niet hoeft te wachten.

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Oosterhout

Het is fijn dat je geholpen wordt onder narcose .

Op een prettige manier geholpen en iedereen die daar werkt allemaal even vriendelijk .in capelle aan de ijsel , alleen jammer dat ik verkeerde informatie kreeg in oosterhout ,dat ik echt terug moest naar capelle om de hechtingen te laten verwijderen.

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Capelle aan den Ijssel

Ik ben geweldig geholpen door jullie

Als ik van te voren had geweten dat het zo makkelijk zou zijn,had ik het veel eerder laten doen door jullie

Toch beetje tegengevallen

Hoihoi mijn ervaring is niet geheel positief ,ben onder narcose geweest want er moesten een paar tanden eruit ,wat vullingen een wortelkanaalbehandeling .Nu 6dagen geleden en veel last van mijn keel ,plus nog gevoelig in mijn mond de tanden die gevuld zijn .En ik ben vaak onder narcose geweest in het ziekenhuis maar deze keer het meeste last .Oké alles is gedaan maar had niet verwacht om nu nog last te hebben....

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 5

Heel relaxed!,,

Kon er zo tegenop zien, een behandeling bij tandarts en/of mondhygiënische. Met de jaren is dat erger geworden met als gevolg een niet al te best onderhouden gebit. Via een golfmaatje van me kreeg ik te horen over NarcoDent. Contact gezocht, een prettig intake gesprek, uitleg, begroting van de kosten en een afspraak voor behandeling onder narcose. Alles op een heel prettige wijze. NarcoDent/ medewerkers, bedankt!

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Oosterhout

Had ik veel eerder moeten doen..

De narcose behandeling voor het verwijderen van 8 kiezen verliep soepel en proffesioneel. Nu 10 dagen na behandeling geen enkele last van pijn of ongemak. De nacontole na 6 dagen verliep spanningsloos. Dank Eveline en team. Tot over 4 maanden voor een controle bezoek.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8
  • Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Culemborg

Je word op je gemak gesteld door hele aardige en en vakkundige mensen,

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Oosterhout

Op tijd geholpen. Op mijn gemak gestelt door zeer vriendelijk personeel. Weinig napijn gehad.

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Capelle aan den Ijssel

Ik ben blij dat ik voor jullie gekozen hebt . Super aardig iedereen , echt op mijn gemak gesteld .

goed geholpen

bovengebit getrokken, kunstgebit er in, 1.5 uur narcose maar dat was het waard

Top tandartsen

Ben altijd mega bang geweest voor de tandarts het heeft me uiteindelijk mede daardoor mijn eigen gebit gekost maar sinds ik bij narcodent ben gekomen raad ik iedereen met zo'n zelfde Situatie als die van mij aan patiënt te worden bij narcodent wat een top team en wat er ook is je kan altijd terecht en bij hun is je angst verleden tijd kan nu eindelijk als alles is genezen gaan genieten van een stralend gebit want ook voor protheses raad ik iedereen aan als het nodig is laat hem ook bij narcodent maken. Kortom de beste stap die ik heb kunnen maken en die ik iedereen aanraadt!!!

zorgzaam en begripvol personeel

super goede ervaring, en lief personeel. ik was 15 jaar niet bij de tandarts geweest door angst en geld problemen, uiteindelijk toch de stap gemaakt, nu zo blij met mijn tanden ik durf weer te lagge zonder dat ik mij hoef te schamen voor mijn tanden. het personeel is erg vriendelijk en begripvol voor de situatie. het enige wat echt veel pijn deed was de rekening. maar daarnaast ook zeker het geld waard nu ik weer durf te lagge

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Capelle aan den Ijssel

Niets van gevoeld, geweldig geholpen

Aardige mensen helemaal voor niets bang geweest.

Goede klantenservice en nazorg

Onder narcose gebit latten trekken en prothese geplaatst ; narcose team is een fijn team wat je gerust steld ; nazorg door de tandarts is prima !! Zeer tevreden :

Je wordt netjes geholpen

Commentaar van de anesthesist was niet prettig voor mijn dochter. Voor de rest was het super.

perfect geregeld

Goede vriendelijke mensen met begrip. Behandeling kan ik iedereen aanraden.

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Oosterhout

Vetrouwen in hun rustig en relaxt

Ondanks mijn grote angst dat er iemand aan mijn gezicht komt en zeker aan mijn gebit ben ik zo blij dat behandeling onder narcose bestaat...... Ben stoer heb nu voor over half jaar een afspraak durven maken voor controle ....dan hoop.ik dat ik daarvoor in de stoel durf te gaan zitten.....en behandeling geen angst daar is evt een narcose voor...

Gebitsprothese na 15 weken

De behandeling en narcose prima. Maar met een prothese die stuk is, 15 weken wachten voor de nieuwe prothese, heeft voor mij te lang geduurd.

Goede ervaring

Voor mijn probleem met een hoog kokhals reflex is dit een prima oplossing. Niets gemerkt tijdens de behandeling (prima geslapen) en de tandarts heeft zijn werk zonder mijn continu braakneigingen kunnen uitvoeren. Soms was het lastiger om via de telefooncentrale contact te krijgen om afspraken te maken of informatie te krijgen, maar altijd vriendelijk te woord gestaan. Wel een aderontsteking van de narcose overgehouden, maar ook dit kan domme pech zijn.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Goed bevallen

Heel prettig behandeld.

Geruststellend

Ik ben afgelopen week onder narcose geweest om alles eruit te halen en tijdelijk gebit te plaatsen. Bij consultatie was alles rustig en duidelijk uitgelegd. Na afloop van de operatie heb ik nog meerdere check up calls ontvangen om te kijken hoe het gaat.

• Bij welke locatie heeft u de narcosebehandeling gehad? Oosterhout

Geweldig, ontspannen en zonder pijn een behandeling.

Aardige mensen. Weten wat ze doen en zorgen ervoor dat je ontspant. Houdt goed rekening met de "patient". Had ik dit maar veel eerder geweten allemaal.

De Waard 5

4906BC Oosterhout

Over Narcodent

Narcodent is dé narcose tandarts. We zijn een gespecialiseerde tandarts die tandheelkundige zorg verleent onder narcose. Dit betekent dat jij als patiënt door de behandeling heen slaapt, zonder bewust te zijn van wat er gebeurt. Deze aanpak is vaak een uitkomst voor mensen die extreme angst voor de tandarts hebben, een lage pijndrempel hebben, of bepaalde medische of psychische aandoeningen. Vanuit Oosterhout (Noord-Brabant), Culemborg en Capelle aan den IJssel, helpen wij onze patiënten op een persoonlijke, professionele, en geruststellende manier.