Vriendelijk, vakkundig en snel

Ontzettend fijne contact gehad met de vertegenwoordiger. Daarna is het inmeten ook snel gebeurd. De mannen die onze kozijnen kwamen plaatsen, waren ontzettend vriendelijk. Ze werkten snel, nauwkeurig en netjes.

Goede service, levering en plaatsing

Prima informatie Snelle levering Goede plaatsing Mooie ramen Zeer tevreden

Super service

Vriendelijk bedrijf. Goede service. Zeker een aanrader!

Top bedrijf

Alles netjes op papier gezet en exact gedaan wat er afgesproken was. Jongens top werk geleverd!!!!

Na de oplossing zeer tevreden

Helaas was er een foutje in de indeling van de ramen, monteurs hebben het verandert maar nog klopte het niet. Jammer dat het een week duurde voordat er een oplossing was maar nu zijn we tevreden en erg blij met onze dakkapel. Monteurs hebben goed werk geleverd.

goed overleg snel bereikbaar

gewoon top, iedereen is even vriendelijk en goed overleg er is een foutje in de tekening gekomen zodat wij niet gezien hebben dat het dubbele raam aan de verkeerde kant is gekomen maar door degene die het geplaatst hebben is dit top opgelost (en snel)

Top werk!

De mannen waren enorm gemotiveerd hebben 4 dagen lekker doorgewerkt. Zeker een top klus geleverd. Ook een kleine na klusje (slot werkte niet helemaal goed) is snel en netjes gedaan. Wij zijn er erg mee :)

Er is vakwerk geleverd

Wij hebben een schuifpui gekocht en uiteraard laten monteren door Reno Totaalbouw. Er is zeer degelijk werk geleverd en de onverwachte problemen zijn adequaat opgelost. Er wordt zeer netjes door de monteurs gewerkt. Compliment.

Zeer tevreden over de gang van zaken en houden aan de afspraken.

Alles is volgens afspraak gelopen. De afwerking is snel en goed gedaan.

De mannen werkten heel netjes. En waren vlug klaar. En alles netjes opgeruimd.

Vanaf begin af aan een enorm fijne communicatie gehad. Wij hebben een dakkapel laten plaatsen, nieuw dakraam, alle kozijnen vervangen en een schuifpui geplaatst. Puur vakwerk wat deze mannen doen. Alles wordt grondig en netjes gedaan. Ze denken mee en zoeken naar oplossingen. Zijn vriendelijk en zeer beleefd. Wij zijn meer dan tevreden en zullen zeker de rest van het huis door dit bedrijf laten doen!

Wij hebben een goede ervaring, en waren positief verast met het resultaat.

Echt een bedrijf van niet lullen maar poetsen. Ook de monteurs waren betroken en mee denkend.

Gewoon goed

DOEN......

Uitstekend!!!

Het ging allemaal heel vlot om 2 mega dakkapellen te plaatsen door 2 ploegen van Reno totaalbouw!! Zeer vakkundig en vriendelijk. Zeer tevreden over het eindresultaat!

Uitstekend, goede kwaliteit,super team

Uitstekende kwaliteit.goed samenwerkend team.netjes gewerkt.komt afspraken na Dus ja zeker zal ik jullie aanbevelen groet anke

Uitermate bekwaam. Heb nu wel vocht in de muur bij plaatsen deur dakterras

Goede service & prima prijs

Wij hebben Reno Totaalbouw benaderd, nadat onze buren met grote tevredenheid hun huis ook door hun hadden laten doen. Afspraak snel gemaakt, offerte was scherp en alles akkoord gegeven. Paar weken voor het plaatsen werd er ingemeten en de montage zelf verliep zeer snel, aardige jongens ook. Voor nu hebben we onze bovenverdieping laten doen inclusief een rolluik, wellicht later nog de benedenverdieping. Ik zou ze zeer zeker aanbevelen.

vakkundig en klantvriendelijk van begin tot het eind

Al vanaf de offerte aanvraag ben ik erg klantvriendelijk geholpen en geadviseerd. Op een prettige manier werd er goed meegedacht. Ook tijdens het plaatsen werd er vakkundig en netjes gewerkt. Ook hier merkte je de klantvriendelijkheid van het personeel. Het resultaat van de kozijnen, gevelbekleding en schuifpui is dan ook erg mooi.

Geweldig.

Echt een bedrijf dat doet wat hij zegt. Er wordt keurig gewerkt met profesionele mensen.

Prachtig!

Vakmensen,rustige en doeltreffende werkers,deskundig en snel,prettig in de omgang.Keurig opgeruimd. Resultaat is prachtig.

Vakkundig, professioneel, en plezier

Harde en vakkundige werkers, mooi materiaal, goed en duidelijk advies gekregen voor die tijd, kortom erg tevereden

Professioneel geplaatst en schoon achtergelaten.

In 2 dagen tijd werden 2 kunststof puien en een keukenraamgeplaatst. Het oude materiaal werd vakkundig verwijderd en de nieuwe puien en raam werken professioneel gemonteerd. Zowel op dag 1 als dag 2 werd alles aan het eind van de werkperiode opgeruimd en schoon achtergelaten. Iets wat wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Bij vragen kregen wij direct antwoord of er werd contact opgenomen met het bedrijf. Pluim daarvoor. Robbert en Niels jullie hebben prima werk geleverd, iets waardoor wij, jullie en Reno Totaalbouw, zeker aan anderen zullen aanbevelen. Wij zijn blij met het resultaat.

Uitstekend werk en goed personeel

Wij hebben een kunststof schuifpui laten plaatsen. De schuifpui werd al veel eerder geplaatst dan was afgesproken. Daar waren/zijn wij heel erg blij mee. Om 7.45 uur waren de monteurs er en om 12.30 uur was de schuifpui geplaatst en alles klaar. Zeer efficient en keurig gewerkt. Opgeruimd en werkelijk nergens iets op aan te merken. Reno totaalbouw is een echte aanrader. Ben en Sabrina, Dronten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede antwoorden op vragen gehad en als ze het even niet wisten werd ik terug gebeld. Aardige en vakbekwame werknemers die de installatie en voorbereidingen troffen. Oplevering al een maand na het inmeten en in 1 dag klaar en mooi afgewerkt.

• Totaal oordeel
  • Kwaliteit
  • Kennis & vakmanschap
  • Betrouwbaarheid
  • Communicatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

De gebruikte materialen, zijn allemaal van top kwaliteit, uiteraard heb ik eerst op internet opgezocht van welke fabrikant het kunststof kozijn en deur zijn en ook naar het HR++ glas gekeken op het internet en van welke fabrikant het glas is. Ook dit is van een top fabrikant. Alles wat Reno gebruik staat in de top 3! De monteurs werken netjes en zijn vriendelijk. Ze ruimen de oude kozijnen etc op en nemen dit mee. Ons huis ziet er echt weer goed uit en alles lekker onderhoudsvrij, geluidsarm en goed isolerend. Ik beveel Reno zeker aan. Peter en Ingrid

• Totaal oordeel
  • Kwaliteit