Kwaliteit kostte een beetje tijd!
Na iets minder dan een jaar van bestelling van kunststof kozijnen voor het hele huis, kregen wij het heugelijke bericht van een 'definitieve montage planning'.
Het hele huis klaargemaakt voor die montage: jaloezieën verwijderd, stucloper geplaatst, belangrijke spullen in de woonkamer afgedekt en veel meubels opgeslagen. Glascontainer en vuilcontainer waren al netjes vóór het weekend voor de deur geplaatst.
Daar zaten we dan op maandag om 7.30 uur te wachten op de monteurs...
Om 8:15 kregen we een telefoontje van Reno planning: beide monteurs zijn ziek, u wordt vandaag nog op de hoogte gebracht hoe het een en ander verder gaat.
Om 15:00 uur het verlossende(?) telefoontje: het wordt volgende week maandag *$&*&**$!!
Na een week in ons huis gekampeerd te hebben en wederom een 'definitieve planning montage' ontvangen te hebben zaten wij de volgende maandag toch wel nerveus te wachten op (weer?) een telefoontje van afdeling planning met een wijziging.
Wat een genot was het te zien dat er een bus met trailer volgeladen met kozijnen aan kwam rijden!!
De beide sympathieke monteurs hebben vervolgens als paarden gewerkt. Niets was te veel, ze stoomden maar door en alles werd ook nog eens netjes, schoon achtergelaten...wat een verademing!!
Achteraf zijn wij heel erg tevreden met Reno Totaalbouw. Dat komt met name door de vertegenwoordiger die het voorwerk gedaan heeft en natuurlijk de monteurs (wat een vakmensen) maar wat een valse start!