zeer mooie kozijnen voor een goede prijs, vakkundig geplaatst

vanaf het eerste contact bij ons thuis zeer goede voorlichting met duidelijke uitleg. Men zag problemen die een andere kandidaat niet gezien had. De kozijnen zien er geweldig uit en zijn zeer vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.

Was allemaal prima geregeld, en heel goed werk afgeleverd. Dik tevreden zijn wij over het werk en het uiteindelijke resultaat .

geweldig

erg mooi en vakkundig geplaats

vakkundig en gezellige mannen!

Hardwerkende jongens Vriendelijk Schuifpui werkt naar behoren Goed advies Snelle levering

Keurig volgens afspraak

Prima van a tot z in het traject. Verschillende bedrijven een offerte laten maken, deze partij kwam er als voordeligste uit. Communicatie is helder en geleverd werk is zoals verwacht.

We kunnen niet anders zeggen dan dat er puik werk is afgeleverd .

De mannen Tom en Dewie hebben van dinsdag t/m vrijdag bij ons de voorgevel vervangen / vernieuwd en we zijn uitermate tevreden over de manier van werken van deze heren , de snelheid de secuurheid en netheid en de lol die die twee hadden was zeer aangenaam . Ook namen ze de tijd voor overleg hoe we het wilden hebben wat de mogenlijkheden waren , ook dit was zeer aangenaam . Ook de volgende keer zullen we zeker Reno Totaalbouw wederom inschakelen bij werkzaamheden om het huis .

Zeer professioneel en vakkundig dankje wel Ben

Ik ben zeer tevreden over het werk en personeel

Eerste kontakt telefonisch, daarna direct iemand bij ons thuis, goede uitleg en een goede prijs opgave. De uitvoering, de 2 werklieden op het dak en de man van de hoogwerker een super samenwerking en alles keurig afgewerkt, en,opgeruimd. Conclusie. Een heel goed en betrouwbaar bedrijf. Gr Jac en Linda de Wit

Topwerk volgens afspraak

Goede voorbereiding, afstemming en netjes geplaatst. Bij montage werd goed geluisterd naar de wensen van ons als klant! Dank jullie wel!

Kwaliteit, Netheid, Betaalbaar

Er wordt kwalitatief werk afgeleverd. Verder is er voldoende deskundigheid bij de monteurs. Er wordt netjes gewerkt. En de afspraken worden nagekomen. En verder niet onbelangrijk is het ook nog eens betaalbaar.

Perfecte afwerking en op afgesproken tijd

De schuifpui is door vakmensen geplaatst ! Zeer netjes gewerkt! Toen men vertrok was alles stofvrij.

Kundig en vriendelijk

Zeer goed en kundig werk afgeleverd. Vriendelijke medewerkers. Erg tevreden en blij met het resultaat

Vakkundig uitgevoerd kwaliteitswerk.

Harde, vakbekwame werkers, die de klus keurig uitvoerden. We vonden de afwerking ook bijzonder geslaagd. Alles werd ook schoon achtergelaten. Prima werk.

op tijd, netjes en erg vriendelijk en helemaal naar mijn verwachtingen

De jongens werken keurig en heel netjes . Zijn erg vriendelijk en werken heel netjes. Super blij met mijn nieuwe schuifpui

Top werk geleverd!

Harde en nette werkers. Fantastisch werk geleverd!

Kwaliteit kostte een beetje tijd!

Na iets minder dan een jaar van bestelling van kunststof kozijnen voor het hele huis, kregen wij het heugelijke bericht van een 'definitieve montage planning'. Het hele huis klaargemaakt voor die montage: jaloezieën verwijderd, stucloper geplaatst, belangrijke spullen in de woonkamer afgedekt en veel meubels opgeslagen. Glascontainer en vuilcontainer waren al netjes vóór het weekend voor de deur geplaatst. Daar zaten we dan op maandag om 7.30 uur te wachten op de monteurs... Om 8:15 kregen we een telefoontje van Reno planning: beide monteurs zijn ziek, u wordt vandaag nog op de hoogte gebracht hoe het een en ander verder gaat. Om 15:00 uur het verlossende(?) telefoontje: het wordt volgende week maandag *$&*&**$!! Na een week in ons huis gekampeerd te hebben en wederom een 'definitieve planning montage' ontvangen te hebben zaten wij de volgende maandag toch wel nerveus te wachten op (weer?) een telefoontje van afdeling planning met een wijziging. Wat een genot was het te zien dat er een bus met trailer volgeladen met kozijnen aan kwam rijden!! De beide sympathieke monteurs hebben vervolgens als paarden gewerkt. Niets was te veel, ze stoomden maar door en alles werd ook nog eens netjes, schoon achtergelaten...wat een verademing!! Achteraf zijn wij heel erg tevreden met Reno Totaalbouw. Dat komt met name door de vertegenwoordiger die het voorwerk gedaan heeft en natuurlijk de monteurs (wat een vakmensen) maar wat een valse start!

Meer dan tevreden!

Afwerking,plaatsing ,opruimen ...geweldig! Onze buurt is ook enthousiast...we hebben de naam van jullie bedrijf al 2x doorgeven!

Gewoon goed.

We zouden zo weer een schuifpui laten plaatsen en we denken eraan om de pui op de etage ook te laten vervangen.

Fijn bedrijf! Goed werk

Reno totaal bouw heeft bij ons een grote schuifpui geplaatst. In 1 dag! Heerlijk De twee mannen werkten hard en zeer netjes. Alles werd netjes opgeruimd achter gelaten en prima afgewerkt. Elk plekje werd nagelopen en netjes gemaakt. Tijd voor pauze namen ze bijna niet. Ik ben zeer tevreden en het is een mooi resultaat. Je kan trouwens goed merken dat het totaal bouw is en niet alleen kozijnen. Ze kunnen alles oplossen.

Ik kan niets anders zeggen perfect

Mijn eerste ervaring met Renototaalbouw is prima bevallen. Hard werkende mannen, die netjes werken. En elke dag het keurig achterlaten. Mijn kozijnen en dakramen zien er keurig uit.

Ziet er super uit helemaal tevreden.

De hele montage is naar wens verlopen. Dit zijn echte vakmensen. Wanneer wij de benedenverdieping gaan doen gaan we zeker weer met Reno Totaalbouw in zee.

Zeer prettig. Ik heb nu voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Reno totaal bouw. Vriendelijk personeel ,goede service.

Top bedrijf

Goed bedrijf, houdt zich netjes aan de gemaakte afspraken, levert goed en snel werk. Wij zijn erg tevreden en blij dat we hebben gekozen voor dit bedrijf. Ik word nog elke dag blij van onze nieuwe kozijnen en voordeur:)

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Prima bedrijf met prima personeel. Echte aanrader.

Industriestraat 54

7482 EX Haaksbergen