Ik heb het geweldig naar mijn zin gehad

Ik heb het de 2 weken in Thailand erg goed naar mijn zin gehad. Het programma was goed gevuld en de reisleiding was erg bekwaam. Het is zeker voor herhaling vatbaar

• Waar ben je met ons op reis geweest? Thailand
  • Waar ken je ons van? internet

Heel erg leuk!

Ik heb een hele leuke reis gehad. Het was een gevarieerde reis met allerlei leuke activiteiten. Wel moesten we sommige dagen veel reizen. Ook was het beter geweest als meer activiteiten en maaltijden al vooraf in de prijs worden inbegrepen.

• Waar ben je met ons op reis geweest? Marokko
  • Waar ken je ons van? Internet

Geweldige natuur en avontuur!

Een geweldige natuur en een geweldig avontuur. Botswana is een heel mooi land! Een onvergetelijke reis! De Big Five gezien en ook de adrenaline bij de Victoria Falls kunnen opkrikken! Tenten (campings) en accommodaties zijn prima! Antelope Park en Chobe Safari Lodge zijn echte aanraders! Mambo stelt een reisorganisatie (Footprints) uit Zuid-Afrika aan die de reis verzorgen. Footprints zorgen echt voor een goed georganiseerde en mooie reis! Reisleiding is dan zeer bekwaam! Mambo laat in de reisomschrijving wel enkele steken vallen. De kosten in Zimbabwe lopen veel hoger op, hou hier rekening mee! En ook het reisprogramma klopt niet! Footprints heeft dit al meerdere keren bij Mambo aangegeven.

• Waar ben je met ons op reis geweest? Zuid-Afrika, Botswana, Zimbabwe
  • Waar ken je ons van? eerdere reizen

Goede reis, slechte informatievoorziening.

De reis zelf was onvergetelijk. De lokale reisleiding was top. De organisatie van Mambo was minder. De informatie was heel laat, soms incorrect en soms ook incompleet.

• Waar ben je met ons op reis geweest? Zuidelijk Afrika
  • Waar ken je ons van? Internet

Erg actief, maar puur genieten

Top reisleidster, stond altijd voor je klaar. Verder vele activiteiten, weinig rust, maar erg gezellig. Wel wisselend in wat de beschrijving was en er daadwerkelijk te doen was. Dit viel vooral bij het mountainbike bij iedereen super erg tegen. Zonde van het geld. Verder alles super

• Waar ben je met ons op reis geweest? Kroatie
  • Waar ken je ons van? Via kennis

Mooie ervaring

top Vakantie gehad in Thailand. Hele fijne groep en goede reisleidster die alles op orde had. Soms hele volle dagen en lange reistijden. Maar zo zie je ook weer wat van het land. Kortom, genoten.

• Waar ken je ons van? Via iemand

Geweldige vakantie die goed geregeld was

Een gezellige vakantie gehad in Cuba. Met zijn allen ons verwonderd hoe alles gaat in Cuba. De natuur, de mensen, de cultuur, geschiedenis. Reisleiding was erg goed, goed op elkaar ingespeeld zorgzaam voor iedereen. Sfeermakers. Ik had deze vakantie voor geen goud willen missen.

• Waar ben je met ons op reis geweest? Cuba
  • Waar ken je ons van? Interner

Teveel tijd kwijt aan reizen, slechte accomodaties.

De heenreis naar het mooie land van Kroatië heeft 30 uur in beslag genomen met weinig stops. De steden zijn erg mooi maar de tijd om goed alles te bezoeken en ontdekken is mager. De accommodaties laten erg van zich af weten en op het eiland Korcula zelfs voor 2 nachten een appartement geboekt omdat het te slecht was. Openbaar vervoer binnen Kroatië kan je niet op aan en de reisleidster heeft moeten improviseren met taxi. Gelukkig was de groep gezellig en hebben we veel plezier gehad met uitgaan. Ik zou ondanks het bezoeken van de mooie steden, de reis niet opnieuw boeken bij Mambo.

• Communicatie met Mambo Reizen
  • Waar ben je met ons op reis geweest? Kroatië rondreis
  • Waar ken je ons van? Internet

Geweldig gezelschap, goede reis minder goed bestuur

Reis was top echt, geweldig zelfs. Ondanks dat ik de halve vakantie niet heb kunnen lopen door een blessure opgelopen tijdens de rondreis heb ik nog kunnen genieten. Wat ik echter wel erg irritant vond was dat de baas van cirkel reizen en mambo op een bepaald moment een middag en avond langskwamen dit had namelijk als gevolg dat de gehele sfeer ineens anders was in mijn ogen een stuk minder leuk. Wat verder wat zou toevoegen aan de mambo reizen is een uitgebreide EHBO cursus geven aan alle reisleiders. En zorg ervoor dat ook in de hostels de slaapzalen excl. Geboekt worden voor de mambo reizigers dus niet dat je als je aankomt te horen krijgt dat je de kamer deelt met wilt vreemde mensen die niet bij jou gezelschap horen.

• Communicatie met Mambo Reizen
  • Waar ben je met ons op reis geweest? Italië rondreizen

Een toffe vakantie!

Alles was prima geregeld en verliep goed.

• Accommodatie(s)
  • Communicatie met Mambo Reizen N.v.t.

Mijn verwachtingen zijn overtroffen

Een gezellige vakantie en veel gezien in een prachtig land. De voorzieningen op de campings waren af en toe wat minder, maar ik ben niks te kort gekomen.

• Waar ben je met ons op reis geweest? Ijsland
  • Waar ken je ons van? Familie

Nieuwe uitdagingen en ervaringen

Leuke reisleiding die van alles voor ons verzorgde met een duidelijke planning. Veel gedaan en genoten van de omgeving. Veel gelachen met nieuwe mensen. Reis om niet te vergeten. Alleen veel optioneel waardoor je veel geld kwijt was

• Waar ken je ons van? Via via

Land super , organisatie matig

Het land was geweldig en de reisleidster was ook super. Echter is het totaal niet te doen met de hoeveelheid spullen die je steeds mee moet slepen met het openbaar vervoer. Vaak paste het er niet in of nauwelijks. We hebben hierbij geluk gehad dat we vaak de enige groep hadden met veel bagage. Als er meerdere groepen zijn past dit totaal niet. Mijn advies is om voortaan weer met privebusjes dit te gaan doen. Daarnaast mag de laatste reisinformatie wel eerder komen dan 1 week. Er was iemand met een koffer en dat neemt nogal wat ruimte in beslag met vervoer.

• Waar ben je met ons op reis geweest? Ijsland
  • Waar ken je ons van? al 5x meegeweest

Top vakantie, mede door onze top reisleider Efke.

''

• Waar ken je ons van? Vrienden

Super leuk, gezellig en zeker geen spijt van

De reis was geweldig! Veel nieuwe mensen leren kennen en zeker een reis om nooit meer te vergeten. Het enige min puntje dat ik heb, is dat het erg duur is. De reis zelf kostte me al een hoop geld en dan moet je daar ook geen een hoop geld uitgeven om te kunnen eten en drinken.

• Waar ben je met ons op reis geweest? Elba
  • Waar ken je ons van? Google

Geweldig!!!

Een super mooie, leuke en gezellige, actieve strand vakantie. Echt een aanrader.

Hele toffe rondreis

De rondreis door Kroatië was erg leuk en goed georganiseerd. Bereid je wel voor op een lange busreis. Onze reisleidster Lotte stond altijd enthousiast voor ons klaar en zorgde dat we altijd op tijd waren. Zelfs als het openbaar vervoer in Kroatië ons weer in de steek liet, zorgde Lotte ervoor dat we uiteindelijk toch op bestemming aankwamen. Het hostel in Korcula was erg matig, dus aanrader aan Mambo om een andere locatie te zoeken. Voor de rest top en zou het zeker aanbevelen aan anderen.

Top ervaring.

Ik vond het een super vakantie en heb er erg van genoten. Leuke groep, leuke leiding en een leuk reisprogramma.

• Waar ken je ons van? Vrienden

Leuke vakantie gehad!

Ik ben met Mambo 14 dagen naar Thailand geweest. We hadden een super leuke groep van 20 man waarin iedereen het met elkaar kon vinden. Ook onze reisleidster Efke was leuk en spontaan en deed er alles aan om de reis tot een succes te maken!

• Waar ken je ons van? Google

Wat een geweldige reis!

Het begon al van tevoren. Onze reisleidster had ons een appje gestuurd met alle belangrijke informatie. Tijdens de reis werden we ook elke dag goed op de hoogte gebracht van de activiteiten die gingen komen en hadden we hier ook inspraak op. Het was een erg gezellige groep, reisleidster en superleuke activiteiten. Een vol programma waarbij je veel van Thailand ziet. Een reis om niet te vergeten!

Fantastische reis, slechte informatieverstrekking

De reis naar Botswana en Zimbabwe was fantastisch, maar dat was met name doordat Mambo een hele goede externe organisatie heeft ingehuurd die het ter plekke erg goed heeft geregeld. Mambo zelf heeft heel laat informatie verstrekt over de reis. Bovendien bevat het veel foutieve informatie en lijkt de reis heel goedkoop, maar geven ze geen indicatie van overige bedragen die je ter plekke nog kwijt bent voor een leuke reis. In totaal ben je wel tussen 3500-4000 euro kwijt. Overigens in Zimbabwe heb je echt een creditcard nodig (al zegt Mambo van niet...). Van de reisleiders begreep ik dat ze elke keer terugkoppeling geven over al het bovenstaande, maar dat Mambo er niets mee doet. De reis zelf is een echte aanrader! Met name Botswana is zeer indrukwekkend. Zimbabwe is erg arm en daardoor minder veilig. De nachttrein naar Bulawayo snap ik daardoor ook niet helemaal. We werden ter plekke allemaal gewaarschuwd dat er veel gestolen werd in deze trein. In Botswana voelde ik me veiliger. We hebben veel wilde dieren gezien, mooie natuur, in het wild gekampeerd en op mooie campings gezeten. Af en toe in een huisje was ook erg prettig ter afwisseling. Ook een super leuke groep gehad!

• Waar ben je met ons op reis geweest? Zuid Afrika, Botswana en Zimbabwe
  • Waar ken je ons van? Internet

Intens genoten van een geweldig land met een heel leuke groep mensen!

Vanaf het eerste begin was de klik met zowel de groep als de reisleiding aanwezig. Het reisprogramma was niet altijd wat ik mij daarbij had voorgesteld, maar daarom zeker niet minder leuk! Ik heb van begin tot het einde genoten van het prachtige land, de gastvrije bevolking, de afwisselende activiteiten en natuurlijk ook de geweldige natuur.

• Waar ben je met ons op reis geweest? Albanië

Vakantie camping Kazorica

Goed georganiseerde reis, met leuke activiteiten, leuke reisleider en een leuke groep. De camping is uitstekend en veel voorzieningen zijn vlakbij. Het land is prachtig en mooi weer gehad. Top vakantie!

• Waar ken je ons van? Eerder geboekte reis

leuk

leuk

• Accommodatie(s) N.v.t.
  • Waar ben je met ons op reis geweest? Kroatie
  • Waar ken je ons van? Internet

Een goed uitgedachte vakantie met een toffe groep

Mijn vakantie via Mambo was goed geregeld, met hier en daar wat verbeterpunten. De aangeboden steden en plaatsen in de Italië reis van 27 juli (Pisa, Florence, Bologna, Toscaanse kust met Cinca Terra) waren prachtig en stuk voor stuk goed doorlopen. Ook vond ik het fijn dat we extra opties hadden om te doen; zoals Cinca Terra op de laatste dag. We hadden geluk dat de groep zo hecht is en onze reisleider goed aansluit bij iedereen, dit maakte de vakantie onvergetelijk. De verbeterpunten zijn; maak de routes (ov, auto o.i.d.) naar de opstapplaatsen duidelijker, hier stond niks over in de documenten; deze reis was van twee weken naar een week veranderd, maar daardoor was het allemaal haastwerk, genoeg pauzes tussendoor zou fijn zijn geweest; en bedenk goed wat Mambo wel kan dekken en wat niet, want sommige vervoerspassen moesten we wel zelf betalen en sommigen niet. Maar al met al waren dat kleine punten en is mijn reis goed geslaagd!

• Waar ben je met ons op reis geweest? Italië