Handig en snel gezocht

I.p.v. urenlang zoeken op het internet nu snel gevonden

Duidelijk en goed

Goede info omtrent je interesse naar uit gaat

zie onder

Ik heb gevonden wat ik zocht en ben zeer tevreden.

Ik wacht nog steeds op een afspraak...

Ik heb NTA geselecteerd en alle info inclusief foto's omtrent het gewenste CV-ketel onderhoud toegezonden per Whatsapp. Tot op heden heb ik helaas nog geen nadere reactie ontvangen.

Heeft mij geholpen!

Helaas waren een aantal van de bedrijven waar ik naar op zoek was voor langere tijd niet in staat om aan mijn wensen te voldoen. Maar uiteraard is Trustoo daar niet debet aan.

Opgelicht door aanbieder via Trustoo

Te weinig controle op wie er zich aanbiedt. Hierdoor opgelicht en dan handen er vanaf trekken dat er alleen een vergelijking wordt gemaakt. En de aanbieder op inactief zetten omdat ze jullie niet betalen en niet omdat het gewoon een oplichter is in het algemeen. Te weinig controle op aanbieders dus en geen rugdekking als fout gaat terwijl jullie andere aanbieders wel kosten voor offertes in rekening brengen. Zet dat geld dan in om opgekochte mensen te compenseren.

Eenvoudig. Goed beginpunt om je te oriënteren.

Mijn aanvragen goed en snel geregeld!!

De aanvrage via Trustoo verliep duidelijk en snel. Voldoende aanbiedingen waaruit ik een goede keuze heb gemaakt

Wordt gek van die mails

Graag afmelden

Matig

Ik had drie advocaten aangeschreven daarvan heeft 1 advocaat gereageerd na een herhaalverzoek

Prima geregeld

Snel ondernemers toegewezen.

Handig

Het is handig om snel een bedrijf te vinden voor je klus. Aan te raden is dat je zelf goed onthoud welke bedrijven je hebt gesproken. Want ze weten je wel te vinden meteen na de aanvraag

Prima.

Voor mij diverse partijen op gezocht waar ik voor mijn gevoel de beste uit gezocht heb.

Tevreden

Ik ben gelijk geholpen en zeer snel

Na een snelle reactie van De Zende Totaalonderhoud gelijk afspraak gemaakt. Probleem nog dezelfde middag verholpen.

Heel fijn

Ik heb redelijk snel een schilder gevonden.

Ik moet nog ervaren of het een goede schilder is.

Netjes afgehandeld.

Helaas hebben 2 van de 3 notarissen niet gereageerd, maar trustoo wilde al een herinnering sturen. We hebben een keuze gemaakt voor de notaris die WEL reageerde.

Snel geholpen en een goed resultaat

Prima resultaat door bemiddeling

dienstverleners reageren niet via Trustoo. Ik heb ze zelf moeten bellen

dienstverleners reageren niet via Trustoo. Ik heb ze zelf moeten bellen

top

Aanvragen ging gemakkelijk en duidelijk

Prima omgeving om in contact te komen met gekwalificeerde vaklui

Werkt snel en simpel, en er is snel contact opgenomen door een van de, door Trustoo voorgeselecteerde, bedrijven. Als de uitvoering/realisatie van de klus net zo prettig verloopt wordt de score 5 sterren

viel mij een beetje tegen.

Een schilder kwam kijken en had een offerte gestuurd. Een tweede kwam ook kijken maar na enkele dagen geen offerte gehad. Derde schilder maakte een afspraak maar kwam niet opdagen. Van een vierde schilder heb ik geen weet van ,heeft geen contact opgenomen. Dus de eerste kreeg de opdracht!

Snel gevonden

Met restutaat

Goed overzicht van potentiele bedrijven

Ik heb snel een goed bedrijf gevonden, die ook de klus al heeft geklaard.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie