Super!

Fotografen zijn vriendelijk, reageren op tijd en denken mee met de klant.

Snel en overzichtelijk!

Handelingen waren gemakkelijk en snel!

geen persoonlijk contact

onduidelijk en niet gevraagd

Tevreden

Goeie schilder gevonden,ik ben tevreden !

Tot nu toe prima

Tot nu toe prima contact

Goede hulp

Fijn om advies te hebben gehad, verkort de zoektijd

Keurig vakwerk

Reageren en komen snel. Buiten met 4 man in 1 dag alles gestuct. Zeer tevreden met het resultaat. Kan ze iedereen aanbevelen.

Snelle actie

Door in te vullen wat ik nodig had werd vrij snel een reeks bedrijven aangeraden waar ik zaken mee kon doen. Ook de bedrijven reageerden zeer snel en er werden meteen afspraken gemaakt. Binnen anderhalve week wist ik waar ik aan toe was.

Snel reactie

hele goede ervaring...ontzettend snel reactie en goede afhandeling.

Het is jammer dat er maar 1 heeft gereageerd

Snel een beslissing kunnen nemen

Gelijk een goede klik met dit echtpaar!

Als je deze stap zet is het belangrijk dat je gehoord wordt. En dat gevoel is er vanaf het eerste moment! We gaan ervoor en hebben het vertrouwen gekregen dat het weer helemaal goed gaat komen.

Gemakkelijk

Heel fijn dat je met verschillende bedrijven kan onderhandelen maar het probleem is dat ze vaak niet reageren, of iets beloven en niet meer van ze laten horen, maar: wel door Trustoo met Malik stratenmaker contact gehad, op ieder bericht werd er adequaat gereageert, dus snel, kwam afspraken na, heeft de werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd, de buren en ik zijn blij met de bestrating van de steeg.

eens maar nooit meer

enorm slecht werk afgeleverd, ga nooit meer met Reyhan moet van jullie platform verwijderd worden zodat er niet meer klanten teleurgesteld worden

prima verdeling kwaliteit en kosten in de aanbieders

goed advies en prima werk geleverd

Snel een geschikt bedrijf vinden

Drie bedrijven geselecteerd, van één reactie ontvangen. Gelukkig was dat een prima partij die mij snel en goed heeft geholpen.

Ok

Snel duidelijk

Makkelijk en overzichtelijk aanvraag uitzetten

Werkt snel en de aangesloten adviseurs reageren ook snel. Zeer tevreden over het gebruik van Trustoo

positief

Ik vind het belangrijk dat offertes bevatten a) een precieze omschrijving van de te verrichten werkzaamheden en evt kosten voor afvoer van afval b) het arbeidsloon per per man per uur (bijv € 58) en als ze met 2 mensen komen is dat dan 2 keer het bedrag per uur € 116, ? c) zijn er voorrijdkosten / reiskosten per km

Geen enkele reactie ontvangen

zie hierboven.

Snelle reactie

Heel snel reactie van verschillende bedrijven.

Ging goed

Tarieven te hoog van de leverancier. Bewaking van Trustoo op dat gebied verwacht door mij.

handig hulpmiddel

bij mijn verzoek stuitte ik toevallig op trustoo. Ik kreeg direct een paar voorstellen op basis van mijn vraag en aansluitend kon ik via trustoo ook bedrijven berichten sturen en vise versa. daardoor heel snel ook een goed bedrijf gevonden.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

klantenservice@trustoo.nl

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie