duidelijk

Je kunt zelf een hoop zelf regelen met de aanbieders

Glaszetter

Snelle reactie van meerdere bedrijven, dat ging voorspoedig voor een kleine klus.

Duidelijke heldere informatie en gebruiksvriendelijk

Duidelijke heldere informatie. Het heeft erg geholpen met een keuze maken van onze makelaar.

Betrouwbaar

Trustoo was voor mij heel belangrijk om in deze cowboywereld tot een betrouwbare keuze te komen

Direct geholpen

Wisselend tevreden

Het systeem an sich is mooi, overzichtelijk en vlot te gebruiken. Wel erg lastig en vervelend dat bedrijven via de website willen bellen. Dit werkt niet bij mij(n telefoon) waardoor communicatie soms stroef verliep. Ook vond ik het geheel erg rommelig in mijn mailbox door alle aparte berichten.

eenvoudige marktplaats met waardevolle beoordelingen

de aangesloten bedrijven die we hebben aangeschreven hebben allemaal tijdig en op een overzichtelijke manier nette offertes uitgebracht.

Tot nu toe telefonisch contact gehad en dat is tot nu toe prima bevallen

Tot nu toe telefonisch contact en via de e-mail gehad en is prima bevallen. Verder kan ik er nog niets over zeggen.

Snel reactie

Tevreden

Great service

Trustoo helped me to find bookeeper fast. Because of this I rate this as a good service!

maken het werk smart

mijn ervaring is goed

Maak je keuze makkelijk.

Vlotte reactie van de rijschoolhouder. Dat geeft een heel positief gevoel en daar wordt een mens blij van.

Snel overzicht

Prettig om uit diverse bedrijven te kiezen. Snel contact via Trustoo.

snelle respons van betrokken leveranciers

Ik was op zoek naar verhuizers om de inboedel van een groot huis te verhuizen van Nederland naar Belgie. Ik kreeg 4 kandidaten, waarvan 2 een offerte gaven (1 kwam ter plaatse voor de berekening). Tevreden klant.

Goed en duidelijk

Helaas zijn niet alle notarissen snel en geven sommigen geen antwoord.

Trustoo heeft maling aan leadkwaliteit en aangesloten bedrijven

Wij besloten Trustoo uit te proberen om potentiële en vooral serieuze klanten te vinden. Helaas voldeed onze ervaring niet aan de verwachtingen. Hoewel Trustoo kwalitatieve leads belooft, ontdekten wij dat veel van de leads die we ontvingen niet aan onze standaarden voldeden. Sommige leken zelfs niet authentiek. Dit was teleurstellend gezien onze investering. Toen we dit probleem aankaarten, ontdekten we dat Trustoo's reclamatieproces een onverwachte hindernis heeft - een 'reclamatiepercentage' dat een limiet stelt aan het aantal leads dat een bedrijf kan betwisten, ongeacht de legitimiteit van de klacht. Onze ervaring met Trustoo was leerzaam, maar niet zonder uitdagingen. Hoewel het platform potentie heeft, zijn verbeteringen nodig op het gebied van leadkwaliteit en het reclamatieproces. We hopen dat Trustoo deze feedback ter harte neemt en werkt aan oplossingen die zowel waardevol zijn voor bedrijven als eerlijk voor eindgebruikers.

Gemakkelijk een betrouwbaar overzicht

Heel fijn om de zoektocht makkelijker te maken! Het is best lastig om op eigen houtje een partij te vinden maar via deze site heb je super snel een overzicht. Ook fijn dat bedrijven zelf contact leggen met je ipv dat je zelf allerlei telefoontjes moet plegen.

Site is overzichtelijk en snelle reacties

De aanbevolen bedrijven reageerde snel en kwamen hun afspraak na! De site van Trustoo is duidelijk en overzichtelijk. Zeer klantvriendelijk.

Snel gereageerd

Q works heeft dezelfde dag gereageerd, en vandaag ons van het probleem af geholpen. We zijn hem heel dankbaar en raden hem zeker aan!

2 personen hebben gereageerd

R.de Roos niks van gehoord en van R. Brands ook niet

Zo krijg je meer offertes in een keer

Ik heb nu een keuze kunnen maken en ik heb door gegeven wat voor airco wat ik wou hebben

Goeie evaring met trustoo

Goed geregeld

Alles verliep zoals we dachten

Handig

Handig, scheelt zoekwerk

Uitelstekend platform

Overzichtelijk, helder en het werkt! Uiteindelijk heeft het mij uitstekend geholpen in het vinden van een goede schilder.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie