Snel gereageerd

Q works heeft dezelfde dag gereageerd, en vandaag ons van het probleem af geholpen. We zijn hem heel dankbaar en raden hem zeker aan!

2 personen hebben gereageerd

R.de Roos niks van gehoord en van R. Brands ook niet

Zo krijg je meer offertes in een keer

Ik heb nu een keuze kunnen maken en ik heb door gegeven wat voor airco wat ik wou hebben

Goeie evaring met trustoo

Goed geregeld

Alles verliep zoals we dachten

Handig

Handig, scheelt zoekwerk

Uitelstekend platform

Overzichtelijk, helder en het werkt! Uiteindelijk heeft het mij uitstekend geholpen in het vinden van een goede schilder.

Prima tool om keuze te bepalen

Relatief simpele tool om een keuze te kunnen maken voor websight design.

nog geen enkele ervaring

nog geen enkele ervaring....

Dankzij Trustoo heb ik gewoonden wat ik wou

Ik ben dankzij deze site gekomen aan de gevel specialist waar wij mee in zee gaan

Snel resultaat

Goed om een selectie van vier potentiële partijen te krijgen die betrouwbaar zijn gebleken. De ene reageert sneller dan de andere. Nu was het snel raak. Twee anderen reageerden later en misten dus de opdracht.

Snel beschikking over keuze

Ik kreeg al snel een aantal mails met voorstellen.

Correcte persoon, goede uitleg , kortom tevreden

Erg aardige mensen weten waar ze mee bezig zijn.

goed geholpen

prima en duidelijk en corect

Ben goed tevreden

Had binnen een week 5 afspraken gemaakt voor offertes van een airco-installatie

Aanvraag gedaan voor een offerte voor een levenstestament bij 3 notarissen. Hierop heeft maar een notaris gereageerd das wel jammer. Trustoo heeft hierin geen schuld en heeft een prima service geleverd.

Handig vanuit het buitenland

We komen vanuit het buitenland en hebben een huis in Nederland gekocht. We hadden geen ervaring met waar goede vakmensen te vinden. Trusto heeft ons erg geholpen om de juiste contacten te leggen. Bijna alle contact ten reageerden meteen. De offertes die we kregen en de telefonische contacten waren allen tijdig en serieus.

Maar 1 goede aanbieder.

1 partij die vlot reageert. De rest niets van gehoord, zelfs geen belletje. Degene die reageert heeft ook de opdracht gekregen.

geen

Ik kan niet bellen en helemaal doof

We kregen gelijk al meerdere reacties op onze aanvraag en de bedrijven stonden ons zeer vriendelijk te woord! Totaal niet opdringerig en zeer behulpzaam!

Great source of services

Being an expat, we don’t have a network of connections and trusted people to call when we need a service of a professional. It was great to count on Trustoo to identify one when I needed, and I will use it again in the future.

Zeer slecht onderhoudsbedrijf “Reyhan”

Door jullie ben ik in contact gekomen met onderhoudsbedrijf “Reyhan”. Verschrikkelijk bedrijf, dat zijn afspraken niet nakomt, liegt en bedriegt en laat je vervolgens met kapotte muren zitten. Als de buit binnen is, is hij gevlogen. Hele nare meneer die Reyhan. Zeer veel spijt van en ik ga nooit meer op een offerte site af. Je ziet maar weer wat voor rommel personeel je binnen haalt via zo’n site.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie