Great source of services

Being an expat, we don’t have a network of connections and trusted people to call when we need a service of a professional. It was great to count on Trustoo to identify one when I needed, and I will use it again in the future.

Zeer slecht onderhoudsbedrijf “Reyhan”

Door jullie ben ik in contact gekomen met onderhoudsbedrijf “Reyhan”. Verschrikkelijk bedrijf, dat zijn afspraken niet nakomt, liegt en bedriegt en laat je vervolgens met kapotte muren zitten. Als de buit binnen is, is hij gevlogen. Hele nare meneer die Reyhan. Zeer veel spijt van en ik ga nooit meer op een offerte site af. Je ziet maar weer wat voor rommel personeel je binnen haalt via zo’n site.

Snel een keus kunnen maken.

Aantal reacties viel wel tegen. Maar toch snel een deal.

snelle reacties van aangesloten advocaten

makkelijk en snel

Geslaagd met het vinden van een tuinman

Mijn ervaring is positief,wel is er een minpunt dat de meeste bedrijven niet reageren op een aanvraag,hoewel zij zich wel hebben aangemeld voor deze website,dat vind ik niet netjes.

Eenvoudig snelle contacten

Was heel simpel om snel met een aantal dakdekkers in contact te komen.

Snel en vakkundig geholpen!

Snelle selectie van kundige vaklui

Ondanks de drukte op de markt kon ik zeer snel rekenen op een aantal betrouwbare bedrijven. Offertes werden snel geleverd en lagen min of meer dicht bij elkaar. Kortom ik ben op mijn wenken bediend.

Snel reacties - goede check achteraf

Ik had maar 3 bedrijven geselecteerd. Dat is tot nu nog niets geworden, en Trustoo stuurde een mail met de vraag of ik meer bedrijven wilde uitnodigen. Vond ik heel goed.

Ging goed en makkelijk

Maak er volgende keer weer gebuik van.

Goede communicatie en snel

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Alles peima

Goede reacties waar ik uit kon kiezen

Heel goed

Snel en duidelijk

Na de aanvraag, heel snel bericht binnen met goede voorstellen. Hier kon ik wat mee

Uitstekend en mijn airco doet hij nu goed.

Beter service en heel vriendelijke monteur.

Erg handig

Het is erg handig om op deze manier een snelle reactie op je aanvraag te krijgen. Prima service dus.

Vereenvoudigd het zoeken naar experts

Voor een klus een ingevuld en daarna snel contact gehad met enkele experts! Hierdoor ook snel een juiste keuze kunnen maken

Met behulp van Trustoo snel een notaris gevonden.

Met behulp van Trustoo heb ik op een makkelijke manier een notaris kunnen vinden. Gezien de grote prijsverschillen is het zéker de moeite waard om via Trustoo notarissen te vergelijken. Kan het iedereen aanraden!

Het werkt maar kan wel beter.

Van de 4 aanbieders die ik selecteerde hebben er 2 helemaal niet gereageerd (ondanks aansporingen van Trustoo) en een derde maakte zich er met een jantje-van-leiden van af. De vierde aanbieder bleek wel beter dan nog twee andere die we buiten Trustoo om hadden benaderd. Trustoo leverde dus wel de winnende partij maar heb er zelf nog veel energie in moeten steken.

Prima en snel, goede vakmensen, tot een volgende keer

Goed en duidelijk overzicht

Gemakkelijk zoeken.

Snel en effectief!

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie