Slecht

Ik vind het slecht omdat jullie mij in de kou laten zitten,en ik kan niet douchen.

Eenvoudig

Eenvoudig om een makelaar, waar je gelijk een klik mee hebt, te vinden in een voor mij vrij onbekend gebied

Netjes en duidelijk afgehandeld

Aanvraag snel doorgestuurd en netjes afgehandeld

snel overzicht van elektrotechnische bedrijven installatie van een laadpaal.

prettige ervaring en snelle communicatie per mail.

Snel vinden wat je zoekt.

Met Trustoo had ik snel verschillende reacties van bedrijven met hoge tevredenheid scores.

Aanbeveling!

Door Trustoo zijn we met meerdere schilders in contact gekomen. Bij allen een vrijblijvende offerte gevraagd, zo hebben we onze keuze kunnen maken voor M.E. Vastgoedonderhoud. We zijn tevreden.

Trustoo maakte mijn zoek opdracht naar een geschikte kandidaat een stuk gemakelijker.

Trustoo zeer snel met een reeks kandidaten die deze klus eventueel zouden willen uitvoeren met beschtijving van het bedrijf en reviews. Trustoo heeft het nemen van een beslissing vergemakkelijkt.

handige site

snel geholpen

Niemand komt voor een kleine klus

Ik heb nav een lekkage een behanger nodig voor 1 wandje. Aannemers hebben het druk en geen zin in een kleine klus

Gekregen wat ik zocht zonder veel moeite

Vul in wat je zoekt en waar,krijgt meteen resultaat om te kiezen zonder eerst iets te moeten uit zoeken.

Prima informatie!

Waarnaar ik op zoek was heb ik via trustoo gevonden.

het is een prima idee om snel iemand in de omgeving te kunnen inhuren.

morgen komt bij mij iemand het raam inzetten. dus ik weet nog niet hoe het er toe gaat. dus ik kan nog niet aanbevelen. dat "ja" weet ik dus nog niet!!

Gezorgd voor geschikte bedrijven

Goede hulp om geschikte bedrijven te vinden. Daarna kon ik aan de slag. Uiteindelijk kwam er ook nog een vraag om de andere partijen afmelding te berichten. Dit had ik zelf al gedaan.

Snelle reactie van goede stucadoors!

Ik zocht een stucadoor voor een spoedklus en heb afgaande op het aanbod en de waarderingen via trustoo mn klus uitgezet. Ze reageerden allemaal binnen 1 dag. Ik had eigenlijk al een stucadoor maar vond de prijs fors. Via trustoo wilde ik zien of’t goedkoper kon. Op grond van prijs en kwaliteit (ik heb reviews gecontroleerd via andere sites en foto’s van een recente klus gevraagd, mocht ook langskomen) heb ik 1 vd stucadoors van trustoo de opdracht gegund. Het is heel mooi geworden en veel goedkoper dan ik had ingeschat. Ik ben zeer tevreden.

1 bedrijf geeft reactie

Trustoo werkt goed, maar bedrijven reageren niet op een na. Het om een simpele opdracht. Dan kan ik nog niet vergelijken.

makkelijk kiezen

Het gebruik van trustoo is goed bevallen

Goed contact met snelle reactie.

Handig als radios bent hulp

Handig

alle 4 de makelaars hadden binnen een paar uur contact op

snelle reacties.

Verzoek niet aangekomen bij verhuisbedrijf

Wij hebben zelf maar actie ondernomen om dit geregeld te krijgen en dat is ons zelf gelukt

Heeft mij een hoop werk gescheeld

Ik heb een keuze kunnen maken.

Snelle service

Snelle servive en ruime keuze

Slechte ervaring

Schilder goed in de Verf ingeschakeld voor buitenschilderwerk. Komen niet op de afgesproken tijd. Als ze na 5 kwartier komen mer 3 man gaan ze ook met 3 man Verf kopen. Daarna gaan ze met 2 mensen een beetje schuren. Sommige plekken zitten nog losse oude verfdelen en daar gaan ze met grondverf overheen. Om half 3 ruimen ze de spullen weer op en staan ze een uur met 2 mensen te wachten totdat man 3 ze op komt halen met de auto. Volgende dag komen ze weer te laat en beginnen ze met 3 man alles af te lakken. Terwijl nog niet alles geschuurd en in de grondlak is geverfd. Kortom prutswerk en daar betaal ik niet voor. Amateurs!!!!

Handig en efficient

Kreeg dezelfde dag al offertes van de juiste partijen. Scheelt heel veel gezoek naar een geschikt bedrijf. Sommige bedrijven doen maar dan hun nam doet vermoeden dus blij verast.

Ik ben tevreden over Trustoo. Je hebt genoeg aanbod van bedrijven en ondernemingen. Werk zoals herinneringen sturen wordt uit handen genomen, en dat is prettig. Ik zal er zeker nog een keer gebruik van maken, wanneer dat nodig is.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie