Goed overzicht van potentiele bedrijven

Ik heb snel een goed bedrijf gevonden, die ook de klus al heeft geklaard.

Veel te veel rompslomp

Te veel herinneringen van Trustoo, te veel emails. Software om te reageren in omslachtig en onplezierig. Ik communiceer liever direct met de bedrijven die ik zoek. Bovendien, ik zocht bedrijven in een bepaalde stad, maar krijg Trustoo aanbiedingen die veeeeeeeeeeel verder weg liggen. Niet handig, want dat leidt tot meer reiskosten.

Trustoo heeft mij goed geholpen.

Heeft mij geholpen een goede betrouwbare vakman te vinden

Heel prettig contact ervaren.

Snelle communicatie met Cornellie's, Goede afspraken. Topservice. Zeer professioneel.

erg goed

Diverse bedrijven melden zich en was prettig op deze manier geholpen te w orden

Dit werkt uitstekend

Na 1 uur al direct contact met twee bedrijven. Op deze manier werkt het uitstekend en is het niet nodig om zelf internet af te zoeken naar een geschikt bedrijf. Het bedrijf wat de opdracht heeft gekregen heeft deze al na één dag professioneel uitgevoerd. Een grote plus !

Handig

Erg handig om bedrijven te kiezen en zo contact op te nemen. Enige wat ik minder vind als je een fout maakt met klikken dat je het niet terug kan annuleren. Waardoor ik per ongeluk op een bedrijf had geklikt dat ik die had gekozen.

overzichtelijke adviezen

overzichtelijk

prima, duidelijk! snel resultaat.

a

Snel, maar sommige problemen met de berichten van de bedrijven

Snel en praktisch en ik heb het bedrijf gevonden waaraan ik het werk kon toevertrouwen. Ik moet echter melden dat er problemen zijn met de berichten, omdat niet alle berichten van de bedrijven op mijn e-mailadres zijn aangekomen.

snel en duidelijk

snelle reactie na aanvraag en goede bemiddeling tussen klant en bedrijf

is top

Kreeg de week 3 aanmeldingen en heb inmiddels een schilder gevonden

eenvoudig om te vergelijken

werkt eenvoudig, duidelijke site.

Super!

echt ideaal deze site. Zeker als je door de bomen het bos niet meer ziet met al die aanbieders.

Op tijd en kwaliteit.

Geweldig geholpen na lekkage in het airco systeem. Vriendelijke monteur fie direct aan de gang ging en het probleem snel getackeld had Installatie vacuumgetrokken en bijgevuld en gecontroleerd op werking. 1e klas bedrijf.

Vlotte reacties

De reacties waren heel vlot en aardig

Wij zijn erg tevreden Over jullie service

En wij zijn erg tevreden Over jullie service en wij zijn ook erg tevreden over de fotograaf die wij hebben gekozen

Een goed website. Top.

Ik gebruik vaak daar website, je kan daar goede vakman professionele vinden.

Snelle reacties

Niet duidelijk waarom een bureau uit Rijswijk er bij is.

Moeilijke keuze want jullie hebben een super goede voorselectie gemaakt! Bedankt

Ben dankbaar om nu verder te kunnen met de verkoop van mijn huis

Prima, duidelijk layout

Snelle reactie van prima bedrijf gehad die de reparatie goed hebben uitgevoerd!

Keuze kunnen maken uit het aanbod.

Rijschool gevonden

Razendsnel geholpen.

Ik had een vertaalbureau nodig en via Trustoo kon ik snel kiezen uit meerdere bureaus.

Goede contacten en snelle reacties

prima service, snel en goed

Prima service. Trustoo handelt snel en betrouwbaar.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie