top geregeld

Direct en snel

Prettige communicatie per mail

Duidelijke informatie en prettig dat er diensten/ firma's worden voorgesteld.

snel en vakkundig

snel succes en ik denk de juiste persoon

Goede ervaring

Ik had heel snel contact met de bedrijven, binnen een uur zelfs.

Een goede hulp door het woud van dure begrafenisondernemers.

Door deze vergelijking en vergelijking van cateraars € 3750 bespaard!

Fijne feedback via de e-mail

Feedback via de e-mail welke bedrijven gereageerd hadden, maar werd wel dwingend benaderd door bepaalde bedrijven en dat was niet prettig. Meerdere keren bellen, via de whats app vraagtekens sturend etc. Dat was niet leuk. Uiteindelijk wel een bedrijf gevonden, die was uiterst vriendelijk en kundig

Goed maar ik had direct al een advocaat

Heb veel reacties gehad nadat ik al iemand had

Snel aan een vakman gekomen

Handige manier om snel an een goede vakman te komen in de buurt

goed en snel resultaat

goed en snel resultaat

Ik heb een afspraak met een notaris gemaakt dus ik heb nog geen ervaring.

En hierover nog niets zeggen. Ik heb 5 notarisadressen gehad dat was wel prettig.

Eerste ervaring

Goede eerste ervaring. De website en de feedback (e-mails) van de website waren duidelijk en betrouwbaar.

Goede service en follow up

Makkelijk bespaart je veel tijd

Ik vond het wel hectisch in eerste instantie want je krijgt in eens van iedereen mails, vragen of ze langs mogen komen. Maar in die contacten haal je toch snel wel diegene eruit die je aanspreekt. Dan nog even de reviews lezen, toen was de keuze snel gemaakt

Eenvoudig

Ik zocht een stukadoor en langs deze weg zijn we bij een goede terecht gekomen. Heel tevreden

Snel en prima geregeld

Een aardige man bekeek alles nauwkeurig. Binnen 3 dagen hadden we het energielabel.

Snel en duidelijke informatie

Duidelijk vermeld wat er is en hoe te handelen. Bedankt.

Prima en snel

Prima en snel.

Slechts één reactie

Bij verschillende bedrijven een vraag over een aanbouw neergelegd via deze site. Slechts een van die bedrijven nam de moeite om te reageren. Wat heeft dan zo'n site voor nut????

Snelle reacties

Snelle reactie

Om 9.00 uur (10-01-2024) naam van vier dakdekkers via Trustoo toegestuurd gekregen. Om 9.30 uur eerste reactie. Om 10.15 uur gesprek gehad en om 11.00 uur beslist.

App werkt snel en simpel

Ik ben erg tevreden over het gemak in gebruik en over de status updates in de app.

Goede dienstverlening

Hoog gebruiksgemak

Door Trustoo draait het bedrijf

Ik beveel Trustoo ook al een tijdje aan bij andere ondernemers die ook tevreden zijn met de werkwijze wat Trustoo hanteerd. Ik blijf voorlopig lekker plakken bij hun. Een echte aanrader!!

Supersnelle service

Snel overzicht wie beschikbaar is qua aanbieders in de regio en supersnelle respons vanuit hen

Snel alles op een rij

Snel een adviseur op je adres

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie