Snel geregeld

Niet erg veel reacties op mijn aanvraag maar wel één waar ik mee verder kan.

Werkt verrassend goed en snel

Verrassend hoe goed en snel dit platform werkt. Ik kende Trustoo helemaal niet. Googelend naar een verhuisbedrijf voor een verhuizing kwam ik automatisch op dit platform terecht. Binnen no time vier berichten ontvangen. Eén daarvan kunnen uitkiezen en vastleggen.

In 1 zin wordt ik met de juiste mensen doorverbonden.

Snelle reactie van mensen en ook de juiste mensen . Precies die ik zocht.

Nieuw voor ij aar werkt prima

Eerste ervaring hiermee maar werkt prima. mail gaat naar spambox, wellicht helpt een waarschuwing hiervoor. Ik verwachtte inlog gegevens van makerlaar te krijgen aar dat was dus niet zo

Van de vijf voorgestelde bedrijven reageerde er maar één. Maar dat was wel raak.

Of in die lijst de beste bedrijven staan, is natuurlijk nergens op gebaseerd. Of het bedrijf waar ik mee in zee gaat, goed is, moet ook nog blijken, ook al heb ik daar wel vertrouwen in.

Het werkt wel, maar dan moeten wel alle gegadigden reageren.

Ik heb mijn hovenier hier gevonden. Het werkt wel, maar dan moeten wel alle gekozen gegadigden reageren. Dat is jammer.

via google kwam ik bij jullie terecht

wanneer de hoveniers antwoorden weet we nog niet gr.

zeer goede schilder ingehuurd

We hebben van een vijftal schilders offertes opgevraagd voor schilderwerk. Iedereen reageert heel snel en sturen heel snel een offerte. Uiteindelijk gekozen voor TGB schilders. Zeer goede ervaring en hele goede schilder.

Super snelle levering van bedrijven in mijn buurt

Werd meteen gebeld door een van de vier geselecteerde bedrijven en afspraak gemaakt bleek achteraf de juiste keuze dit bedrijf heeft al meerdere werkzaamheden verricht in onze tuin en zijn zeer tevreden . En hebben al afspraken gemaakt voor in de winter

Duidelijkheid

Snelle reactie.

Snel electricien gevonden

Snelle oplossing

Zo zo.

Van de aanbevolen boomverzorgers hebben er 2 gereageerd. Één met een offerte en één die niet eens wist dat hij vermeld werd.

Goede ervaring

Duidelijk platform om vragen uit te zetten voor hulp bij reparaties. Goede communicatie van deelnemende partijen.

Alle leveranciers zijn negatief over Trustoo

Als leverancier en klant krijg je echt waardeloze leads aangeleverd en betaal je daar heel veel geld voor. Veel bedrijven die Trustoo betalen voor hun diensten hebben het over pure oplichting door Trustoo en ook onze ervaringen zijn slecht. Nep-aanvragen waarvoor je betaalt maar die je niet kunt reclameren omdat er 2 weken voorbij zijn? Volkomen onwettig. De enige positieve reviews zijn van gebruikers die gratis offertes kunnen aanvragen. Het gemiddeld aantal sterren geeft dus een verkeerd beeld van dit zeer twijfelachtige bedrijf. Kijk je alleen naar betalende leveranciers dan kom je niet ver boven de 1 ster uit. Als bedrijf op zoek naar leads? Zoek iets anders, geen Trustoo.

Ik vind het geweldig!

Het is ontzettend fijn om op deze manier een goed bedrijf te vinden. Je kunt de revieuws lezen over dat bedrijf en zelf ervaren hoe of waar ze zich aan houden. Ook de benadering is erg verschillend van ieder bedrijf en zo kun je zelf tot een keuze komen met wie je verder wilt. Ik vond dit erg prettig om mee te maken en de juiste gevonden. Top van trustoo!

prina

gaat prima

Snel vier ondernemers gekregen die ook snel reageerden; fijn!

Kan in de beperkte tijd die er is snel tot een betere aftemming komen incluis de prijs

Geweldige platform

Meerdere aanbieders ontvangen, ruime keuze. Heirdoor snel een keuze kunnen maken.

Snelle reacties

Snelle reacties en offertes

geweldig hoe alles zo snel liep, kreeg snel contact met Installatuur Zuidema .

Geweldig gedaan alles ging razendsnel prima zo.

Afspraken waar gemaakt .Heel vertrouwelijk in communicatie.

Ik ben tevreden.

Ik wist niet precies wat ik kon verwachten. Alles verliep korrekt.

Amper reactie

Van de 4 masr 1 reactie

Vooral makkelijk en snel

Voor energielabel 3 bedrijven gevraagd. Trustoo maakt voor de communicatie makkelijk en snel

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie