Panna Ko zorgt voor de volledige beleving en weet zich goed in te leven in de jeugd. Ze denken mee over de behoefte van het event en draaien hun programma volledig zelfstandig.
Hoe kan je een feestje van een voetballertje net iets leuker maken? Laat een straatoetballer van Panna K O langskomen, succes gegarandeerd. Dit gaat hij niet snel vergeten...
Dit is de 2e keer dat wij samen met Stefan werken. Communicatie loopt helder en vlot. Stefan en zijn team denken proactief mee en komen met goede ideeën en voorstellen. Denken mee met stukje marketing en ontwerp, kortom een hele fijne en waardevolle samenwerking. Op naar volgend jaar!
De interactie met het publiek was erg leuk. Het is een goede opvulling tussen de verschillende gangen. Nasser weet goed het publiek over te halen en te enthousiasmeren. Zeker voor herhaling vatbaar :)
Heel erg goede performance van Jasmijn en Nasser. Kinderen vonden het geweldig!!
De communicatie met PKO verliep goed. Afspraken zijn helder gecommuniceerd en goed nagekomen. Onze leerlingen (en collega’s) op school vonden de show die gegeven werd door Nasser ook top. Kortom, het was geslaagd!
Het is prettig samenwerken met PKO. Betrouwbaar, betrokken en kundig. Zeer proactief en denken inhoudelijk mee.
Ze hebben een heel goed programma dat jongeren inspireert en waarbij ze naast voetbaltechnieken belangijke waarden leren zoals fairplay, zelfvertrouwen, en sociale betrokkenheid.
Een verjaardagsverrassing voor onze dochter! Fijne afstemming in de aanloop naar de verrassing met Stefan. De clinic van Jos en Teun was ultiem gaaf! Wat een toppers! Dank heren!
Nick, Stan en Nasser zijn toppers in hun vak. Het toernooi was perfect geregeld en het enthousiasme spatte ervan af. Professioneel gezien en organisatorisch, maar ook pedagogisch toppers! Dankjewel namens jongerenwerk Synthese
Het Panna Knock-out toernooi was super goed georganiseerd, deelnemers konden zich nog op de dag zelf komen aanmelden (als je het aan mij vraagt een groot pluspunt). Een leuk team met kennis en knie how van het straatvoetbal en panna Knock out. Ook gaaf dat er professionele straatvoetballers meekomen (dit maakt het voor de de deelnemers super leuk om hier aan mee te doen).
Goede voorbereiding en goede commuicatie. De jongens ademen Panna en dat brengen ze voortreffelijk over op de jeugd en de doelgroep die ik graag wilde bereiken in de wijk. Heel goed georganiseerd en heel leuk om als evenement in je wijk te hebben. Met beide als doel om te motiveren maar ook als preventief middel.
Panna Knock out in de Afrikaanderwijk was een onvergetelijke ervaring! De organisatie was goed voorbereid, was op tijd om alles op te zetten. Er waren goede artiesten geboekt passend bij onze wijk. De host zorgde dat er een goede sfeer hing, een lekker muziekje draaide om de duels te begeleiden en iedereen deed daardoor enthousiast mee. Alles werd je uit handen genomen dus wij hoefden nergens naar om te kijken. Onze jongeren hebben talent en dat konden ze hier laten zien! Geweldig!! Een aanrader!
Alles was vanaf het begin tot einde goed geregeld. Heerlijk genoten van de professionele shows van Mo elJackson!
Prettige samenwerking/communicatie. Meedenkend in het leveren van maatwerk. Organisatorisch goed geregeld. Juiste aandacht voor wederzijds respect tussen jongeren. Tip: huur iemand in die de promotie regelt ;)
Onze leerlingen hebben door de omstandigheden met het Corona virus ruim anderhalf jaar niets aan activiteiten kunnen doen. Dankzij Panna Knock Out is er een prachtig sportdag georganiseerd waarbij onze leerlingen hebben genoten van een heerlijk dagje. Panna Knock Out denkt met je mee en hebben duidelijk ervaring in het organiseren van evenementen. De leerlingen hebben genoten. Bedankt!
Een mooie dag vol leuke voetbalactiviteiten voor al het jeugd, die niet direct gericht zijn op wedstrijd niveau. Ook zijn alle voetbalactiviteiten geschikt voor ieder spelend lid, wat heel belangrijk is voor een leuke dag vol plezier. Ook een mooi voordeel was dat de jeugdleiders die het hele jaar door actief zijn, nu niets hoefden te organiseren en alleen maar een helpende hand hoefde te dienen. Echt een super dag vol goede reacties van jong en oud. Gr Thijs
Stefan heeft een ontzettend leuke training gegeven voor de boys (rond 8jr). Iedereen kwam enthousiast terug.
Haaglanden Beweegt werkt nu bijna een jaartje samen met Panna Knock Out om jongeren in beweging te brengen op het gebied van voetbal. In Delft hebben we in alle wijken workshops door ze laten verzorgen en als kers op de taart een groot Panna Knock Out Kampioenschappen event. Alles was super geregeld en zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader voor andere gemeentes!
André kwam samen met 2 andere begeleiders het kinderpanna voetbalfeestje begeleiden. Een grote groep jongens en 2 meiden, goede tips en oefeningen werden uitgevoerd. Alle kids werden aan het werk gezet. 1,5 uur onder de pannen met een stoer muziekje op de achtergrond. De kids zowal als de ouders hebben genoten en tijd vloog voorbij. Een professioneel team, die zeker aan te raden is voor een geslaagd fressie!!!
Stefan Molendijk heeft bij ons een kinderfeestje verzorgd. Met veel enthousiasme en 100% inzet ging hij met de kinderen aan de slag. De kinderen wist hij er goed bij te betrekken, door oefeningen op maat. Oefening te makkelijk? Stapje erbij! Voor ieder een uitdaging. Het feit dat hij ook mee speelde vonden de kinderen natuurlijk ook erg leuk!
Op interactieve wijze uitgevoerd door de mannen van Panna Knock Out! Alle deelnemers waren ontzettend blij.
Onwijs leuk! Kinderen hebben genoten! Zeker voor herhaling vatbaar! Een echte aanrader! Dankjewel Stefan voor de leuke middag!
Met de voetbalclub een clinic laten verzorgen door Nasser el Jackson. Kinderen waren erg enthousiast, ook Nasser liet zijn enthousiasme niet door het slechte weer beinvloeden. Communicatie met het bedrijf was erg goed. Snel reactie en creatief ook meedenkend.
Gouvernestraat 70 E
3014PR Rotterdam
Bij Dr. WOOOW!, Panna Knock Out en Urban Booking streven we altijd naar een WOOOW moment! Dit doen we met een team vol passie voor urban/street culture.