Geweldig, een echte aanrader!!!
Eindelijk was ik zo ver dat ik de stap wilde nemen om zonnepanelen aan te schaffen. Na hier en daar informatie opgevraagd te hebben bij wie de beste panelen heeft enzovoorts kwam ik al snel uit bij Ecomy Solar uit Wijchen. Het verhaal was dat ze de beste panelen hebben, niet de goedkoopste hierin zijn maar zeker ook niet de duurste. Na contact opgenomen te hebben met Ecomy Solar werd ik al snel gebeld voor het maken van een afspraak voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek. Ik had al op zeer korte termijn een afspraak met Guus, een correcte, enthousiaste jongeman die zeer prettig in de omgang is. Iedere vraag die ik hem stelde werd zeer snel en vakkundig beantwoord. Gewoon héél prettig en héél prettig gewoon. Na 3 weken lagen de zonnepanelen al op mijn dak. Alles werd keurig geïnstalleerd door 2 zeer vriendelijke, vakbekwame mensen en klaar was de klus, geheel naar wens. Ook de financiële rompslomp daarna betreffende het terugvorderen van de BTW werd mij volledig uit handen genomen. Ideaal toch? Vind ik in ieder geval wel. Al met al een betrouwbaar bedrijf, die zijn afspraken nakomt en waar je zéér zeker mee in zee kunt gaan.