Zeer tevreden over de zonnepanelen

Zeer tevreden over de zonnepanelen. Met een fabrieksgarantie van 30 jaar en een opbrengstgarantie bij 15 jaar van 94% en bij 30 jaar van 88% denk ik één van de betere panelen op de markt. Fijn dat ik weet dat ik de komende 30 jaar in een energie neutrale woning kan woning, ondanks dat de woning uit 1985 komt.

Prima bedrijf

We hebben de zonnepanelen nu een week.alle gemaakte afspraken zijn goed uitgevoerd. De monteur werkte netjes en snel. Zelfs met 30 graden op het dak. Kortom we zijn zeer tevreden met ecomy solar. We kregen zelfs nog een bos bloemen toen alles klaar was. Daarom een dikke duim voor ecomy solar.

snelle goede installatie

we hadden een afspraak om de zonnepanelen te laten installeren. de mannen waren mooi op tijd. ze werkten correct en netjes.installatie is perfect gelopen. de een op het dak en de ander binnen om de boel aan te sluiten. ik ben uiterst tevreden over de uitleg hoe alles werkt. goede aanwijzingen gekregen met omgaan met de app. ik kan iedereen ecomy solar aanraden. goede en correcte offerte gesprek gehad.alles was duidelijk

Fijne monteurs. Kwaliteit van hoog niveau

Betrouwbare kwaliteits leverancier met ondersteunende en perfecte adviezen

Snel, netjes en professioneel

Super tevreden. Goed afgewerkt en een klein ongelukje snel opgelost.

Prima uitleg, installatie, afronding

Het gehele traject van begin tot uiteindelijke plaatsing is uitermate goed verlopen.

duidelijk, betrouwbaar, kwaliteit, en nazorg

zeer tevreden, op een middag werden op korte termijn na opdracht de panelen geplaatst. goede uitleg, heldere berekeningen en betrouwbaar qua afspraken!! zeer zeker een aanrader!

Vlekkeloos verlopen installatie

Begin maart 2019 heeft Ecomy Solar bij ons 12 panelen geplaatst op ons platte dak: merk Hanover, 300WP (glas/glas) met micro-omvormers. Hoewel ons dak 's-ochtends deels in de schaduw ligt, is de opbrengst boven alle verwachtingen. Kennelijk werkt het systeem met micro-omvormers in onze situatie (met veel schaduw over een deel van de panelen) uitstekend. De monteur heeft keurig werk geleverd. Onze complimenten daarvoor.

Alles keurig en volgens afspraak uitgevoerd.

Werkzaamheden uitgevoerd volgens planning en afspraak, Voor mij een prettige aannemer en goed personeel.

Goed advies en insyallatie

Na een goed advies een optimale oplossing laten adviseren tegen een scherpe prijs. Na een deskundige installatie, momenteel uitstekend rendement.

gematigd tevreden

Installatie. Ze hebben materialen van mij gebruikt en deze naderhand niet opgeruimd. Na installatie heb ik gevraagd om een kabel te verhangen. Deze liep schuin door de kast . Dit hebben ze gedaan. Ze moeten nog een keer terugkomen om de wifi aan te sluiten. Het signaal boven was niet toereikend . In de 3 gesprekken die we voor installatie hebben gehad is deze niet te spraken gekomen. Afspraak is gemaakt.

Kundig

Goede service. Alles werkt prima, zonder problemen.

Alles netjes en ordelijk aangeboden en aangebracht!

Vakkundig, meedenkende en netjes werkende monteur

zie bovenstaand

Goed voorgelicht en perfect uitgevoerd

Het totale plaatje is prima van het plaatsen t/m teruggave btw Een aanrader

uitgebreidde informatie en goede installatie

Uitgebreidde voorlichting en info gekregen om te bepalen wat het beste past. Snelle en vakkundige installatie. Aandachtspunt: Onze meter was niet geschikt voor teruglevering. Dit werd pas ontdekt bij installatie waarna het nog 3 weken duurde voordat meter vervangen was. Door een simpele check via internet had dit voorkomen kunnen worden

Heel goed!

Met uiterste precisie werden de zonnepanelen geïnstalleerd. Hoewel ons dak niet op het zuiden maar op het zuidoosten ligt is de opbrengst hoger dan wij verbruiken.

Had beter resultaat verwacht

De instalatie is perfect gemonteerd. Alleen de afgesproken capiciteit voor oplevering komt lang niet zoals afgesproken tot zijn doel. Dit wijkt ca 1200 KW af zoals besproken met 15 zonnenpanelen. Afgelopen jaar 2480 KW binnen gehaald.

Grandioos

Zeer goed en snel gelegd

Prima gedaan en netjes gewerkt

Men werkt heel netjes en ruimen alles op en Goede service.

Zeer tevreden over service en plaatsing zonnepanelen

Vanaf eerste contact heldere en betrouwbare uitleg over mogelijkheden van plaatsing zonnepanelen. Ook plaatsing ging prima, waarbij prettig contact met degene die plaatste. Goede kwaliteit zonnepanelen. Men dacht echt mee wat voor ons beste optie was.

Fijne mensen die hun afspraken nakomen

Na een goed en eerlijk gesprek met een vertegenwoordiger volgde gelijk een offerte waar wij ons goed in konden vinden . Wij hebben gekozen voor de glas/glas zonnepanelen met het oog op een langere levensduur . Nu na een maand in gebruik zijn we dan ook zeer tevreden . Ook het plaatsen is vakkundig en zeer prettig verlopen met in onze ogen degelijk materiaal .

Vlug en netjes geplaatst.

niet lang hoeven te wachten voor plaatsing. Goede uitleg en nette installatie.

Professioneel

Glas/glas Hannover panelen, Duits fabrikaat!! Een van de beste!!! Mijn buurman heeft ze ook al laten leggen!!

Nette manier van werken en professioneel bedrijf

Prima volgens afspraak geplaatse panelen en omvormer. Netjes gewerkt en het werk in 1 dag klaar met uitleg erbij.

Cornelis Drebbelstraat 13 A

6603 BH Wijchen