Kan niet beter.

Netjes en vakbekwaamheid.

goed contact

goed contact, zij komen de afspraken na en werken netjes en accuraat.

Zeer positieve ervaring

De benadering van de verkoper van Ecomy Solar hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Er was volop ruimte voor vragen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook de monteurs hebben netjes werk geleverd. Geen lange wachttijden of half werk. De panelen zijn strak gelegd en hebben al veel zonlicht opgevangen. Met een app is dit op de voet te volgen.

Zeer vriendelijke en deskundige monteur. Werkt netjes en goed. Bij vertrek werkte alles en goede uitleg over de app.

Mooie afwerking met topkwaliteit

Erg mooie panelen. Netjes verzorgd. Enig minpuntje was dat we een tijdje bezig waren om een nieuwe kabel te trekken, terwijl dat later niet nodig bleek. Het resultaat is echter prima. Niet de goedkoopste, maar wel topkwaliteit.

Alles heel netjes geinstalleerd.

In het begin was het contact wat afwachtend. Hoorde aanvankelijk even niks meer van het bedrijf. Toen het contact weer was hersteld verliep alles vlotjes. De installatie verliep vlotjes. De monteur was vriendelijk en was een keiharde werker. Ook heeft hij heel netjes gewerkt. Alles waterpas en kaarsrecht. Echt heel keurig afgewerkt. Dat alles tegen een redelijke prijs. Zal dit bedrijf aan een ieder adviseren.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, fijne app waar je kunt zien wat er gebeurd en hoeveel je aan energie opwekt.

Alleen jammer dat Marcel mij niet heeft terug gebeld. En de monteur die alles heeft aangelegd heeft in de meterkast geen stikker geplaats welke groep er nu van de pv panelen is. Dat is wel verplicht. Zit alleen een sticker met storings telefoonnummer.

Heel eerlijk en vakkundig

Dhr. Bloemendal heeft ons zeer vakkundig advies gegeven. Hij was ook qua prijs zeer interessant en heeft de installatie keuring netjes opgeleverd.

Helder advies, vakkundige en net afgewerkte installatie.

Dit bedrijf gevonden aan de hand van ervaringen van een andere tevreden klant. Het bedrijf geeft vooraf een helder advies in een duidelijke offerte met een redelijke prijs. Bij de installatie gaat men nauwkeurig te werk en ook de afwerking van het geheel is overtuigend. Ten slotte vriendelijk personeel dat de spullen netjes achter laat. Kortom: ik ben een tevreden klant die dit bedrijf zeker kan aanraden.

Fijn contact en goede installatie

Van begin tot eind goed verlopen installatie van zonnepanelen.

tevreden klant

zeer tevreden. vriendelijk en nette installateurs die veel ervaring hebben. het bedrijf komt zijn afspraken na. ook de verkoper komt kijken wat er moet gebeuren maakt duidelijke afspraken en belooft geen dingen die ze niet na kunnen komen. aanrader

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne firma. Komen de gemaakte afspraken na. Zelfs als service nogmaals gekeken hoe de app werkbaar te krijgen. Dat is gelukt!! Dank daarvoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst vriendelijke, meedenkende en behulpzame monteur welke de montage uitvoerde. Helaas wat tegenslag bij het zoeken naar een goede weg om de meterkast te bereiken. Monteur maakte zich er zeer zeker niet met een "Jantje van leien" vanaf. Zocht net zolang naar een oplossing die voor beide acceptabel was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundige meedenkende monteur die pas gaat als alles goed werkt

Cornelis Drebbelstraat 13 A

6603 BH Wijchen