Goed advies. Juiste keuze gemaakt

Goede uitleg. Meerdere matrassen kunnen ervaren en uiteindelijk een overwogen keuze kunnen maken.

Prima afgeleverd

Prima afgeleverd en gemonteerd. Rommel weer meegenomen.

Na lange tijd naar een bodem gezocht kwam ik via internet deze zaak tegen ben zijn we naar bedding slaapcomfort om proef liggen te doen , wij hebben daar hele goeie advies gekregen . Wij hebben door ook een bed besteld van dorsoo , Wij slapen daar nu twee dagen op wat een heerlijk bed

Het bed ligt zeer comfortabel. De volgende ochtend kom je uitgerust en zonder klachten/pijn uit je bed.

uitstekende service

Na uitvoerige begeleiding in de winkel hebben wij twee matrassen gekocht. Mijn vrouw lag meteen heerlijk, maar ik had toch twijfels. In eerste instantie een lattenbodem op proef gekregen. Uiteindelijk in overleg toch voor een andere matras gekozen. Ik hoefde alleen de meerprijs te betalen en alles is steeds netjes bij ons thuis bezorgd. Top service dus.

vriendelijk geholpen!

Vriendelijk geholpen in de winkel en ontzettend fijn dat je gebeld wordt vooraf wanneer ze verwachten er bij je te zijn. Niet een tijdzone van een paar uur, maar gewoon heel mooi vooraf word je gebeld.

Fantastisch!

Goede Service en goed matras. Niks op aan te merken

Goed advies

Er werd de tijd genomen voor een goed advies. Aflevering was sneller dan verwacht en is netjes gebeurd. Vriendelijke mensen.

Zeer goede service, klantvriendelijk

Bed gekocht, netjes gebracht aan elkaar gezet en het oude bed mee genomen. En kwaliteit is ook belangrijk voor mij.

Deskundige, inlevende en aardige medewerkers

lit-jumeaux gekocht, waarbij een van de twee matrassen onder een schuine hoek geplaatst moest worden. Deze constructie is (bijna onzichtbaar) op degelijke wijze aangebracht en daar waren geen kosten aan verbonden. Heldere afspraken, goede prijs/ kwaliteit verhouding.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Precies wat je als klant hoopt. Goed geinformeerd, goede service en goed afgehandeld. En vanaf nu ook nog eens goed slapen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel correct, heel netjes. Geweldige hulp bij het uitzoeken van het juiste bed. De service naderhand was ook heel fijn! Het bed kon geleverd worden de dag voor onze trouwdag en we hoefden er zelf niet eens te zijn! Het staat super netjes en het is allemaal geweldig geregeld! Echt super fijn! Eigenlijk is er geen rede tot klagen. Als ik echt één puntje zou moeten noemen is het de communicatie na de bestelling. De levering duurde wat langer als de eerste aangegeven 6 weken. Op zich prima, maar dit was niet gecommuniceerd. Echter naar een belletje van onze kant was alles prima geregeld. Dus eigenlijk helemaal geen klagen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele rustige lieve man die mij in de winkel geadviseerd heeft en bij het bezorgen werd zelf mijn nieuwe bed opgemaakt. Het wachten duurde langer dan verwacht maar dan heb je ook veel lig pleziee

Deskundig en klantvriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn heel fijn geholpen en hebben een goed gesprek gehad , kan nu weer heerlijk slapen op de nieuwe matras en het fijne kussen. onze dank hiervoor Groeten van Teun en Hannie van der Toorn.

heel goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

k ben zeer tevreden met de levering en begeleiding in de winkel. Ik wens jullie heel veel succes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke ontvangst en communicatie. Deskundig persoonlijk advies. Alle tijd en ruimte voor het maken van een goede keuze.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting, kennis van zaken, doen wat is afgesproken

Kundige, aardige mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring. Wel lange levertijd. Wel fijn dat het oude bed werd meegenomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, aardige mensen, top product

Arnhemseweg 5

6711GP Ede