Beste Jan Durk, bedankt voor uw beoordeling.
Al jaren goede ervaring mee, vertrouw op hun advies! Stuur anderen er ook heen
Beste I, bedankt voor uw beoordeling en doorverwijzingen.
Een prima en keurig bedrijf met een hoge servicegerichtheid en dat die service ook verleend wanneer het er op aan komt.
Beste familie van Wassenberg, bedankt voor uw beoordeling.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling.
Prima zaak waar je top service krijgt. Kan iedereen deze beddenzaak aanbevelen.
Geachte heer Heere, bedankt voor uw aanbeveling.
prima geholpen. goed en duidelijk advies.
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling.
Prettig ontvangst in een mooi pand. Deskundig personeel dat goed inspeelt op mijn wensen. Uiterst tevreden, ook over de levering.
Beste Stefan, bedankt voor uw beoordeling.
Prima geholpen! Zeer ervaren personeel, kwaliteit en service. Daarnaast ben ik uitermate tevreden met mijn matras. Een uitstekende beddenlaken in het centrum van Ede. Ik adviseer deze winkel van harte aan!
Beste Miranda, wat fijn dat u uitermate tevreden bent met uw matras. Bedankt voor uw aanbeveling.
professioneel No nonsens bedrijf met veel kennis en ervaring. prettige medewerkers geven goed advies en tips Altijd leuk om even binnen te lopen, nadeel is dat ze veel mooie spullen hebben met gevolgen van dien. tot de volgende keer.
Familie Balkema, bedankt voor uw beoordeling!
Nemen in de winkel de tijd en komen met een passend advies. Communicatie is er prettig, zijn duidelijk en komen genaakte afspraken na. Zeer goed geholpen en erg tevreden met de matrassen en het bed!
Beste Iris, bedankt voor deze mooie beoordeling.
Ik ben prettig geholpen en heb goed advies gekregen. Ben er erg blij mee, bedankt!
Beste Sacha, bedankt voor uw beoordeling.