Snelle en eerlijke service

Heb een offerte aangevraagd en binne het uur heb ik een antwoord gekregen..

Alles wunderbar funktioniert

Ware war gut verpackt und abholbereit. Zahlung unkompliziert Der Kontakt sehr nett und zuverlässig

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede producten voor schappelijke prijs.

Mooie hpl platen. Netjes thuisgebracht. Goed over te speken.

Uitmuntend

Duidelijke afspraken mee te maken, die ze ook nakomen. Mooi product voor een goede prijs. Hulp en advies bij het inladen.

Im Großen und Ganzen war alles super,kann ich nur weiter empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super goeie mensen die daar werken

Zeer hulpvaardig , zeer snelle reactie voor de offerte of anders , en supersnel goed verzorgd geleverd. Kortom een aanrader

Snelle communicatie en

Snel geregeld en geleverd. Alleen de hpl platen zijn nogal gevlekt hoe kan ik die het best verwijderen daarbij zijn de bovenste en de onderste plaat krom . Ik hoor graag van u

Als je weet wat je wilt bied 2ekeus een goede, snell en voordelige oplossing.

Perfect geleverd volgens afgesproken tijdstip !

Niks op aan te merken

Gebeld en besteld en geleverd zoals gevraagd, goeie service

Tevreden van de snelle service en goede prijs

Geleverd zoals overeengekomen

Prettig contact, snel alles geregeld

Zowel via mail als telefonisch contact gehad, zeer prettig contact. Wij hebben onze trespa-platen opgehaald omdat levering vrij prijzig was in verhouding met wat wij nodig hadden. Ook bij ophalen heel vriendelijk geholpen. Kortom top!

Immer wieder gerne

Von der Kommunikation im Vorfeld, über die freundlichen Mitarbeiter bei der Abholung bis hin zur Qualität der Ware, bin ich sehr zufrieden gewesen. Ohne große Wartezeit wurde mir die Ware übergeben und sogar beim Verladen geholfen. Da kann man nur zum neuen festen Kunden werden.

alle correct afgehandeld

x

Goede prijs goed materiaal

Duidelijke prijsopgave en netjes op maat gezaagd. Telefonisch contact ter verduidelijking was erg prettig.

Goed en correct

Snel en correct

Freundliche Kontakt und schnelle Bedienung

Hat alles gut geklappt. Abholung ging sehr schnell trotz Mittagspause

Top!!!

- Goede telefonische bereikbaarheid - Snelle order afwikkeling - Perfecte hulp bij het inladen - Prima prijs

snel en correct geleverd

De zending werd snel en correct geleverd. Ook de door hen ingehuurd transporteur was zeer correct en vriendelijk. Kortom, een aanrader.

Alles naar wens

De platen zijn prima afgeleverd,geen krassen en de randen ook zonder happen' Hartelijk dank, Raymond

Sehr angenehme Kommunikation, super Preis-Leistung

Bestellung, Zuschnitt und Versandabwicklung verliefen perfekt. Schnelle Bearbeitung, gute Qualität und super Preis-Leistung.

zeer goed

Na telefonische informatie, snel naar juiste weg gewezen. Orde binnen verwachte tijd uitgevoerd. Produkt afgehaald. Lag netjes klaar en werd goed geholpen bij inladen.

Zeer goede service

Ik ben erg goed geholpen. De communicatie verliep snel en soepel en ik kreeg deskundig advies. De prijs is scherp en ik kan 2e keus.nl aan iedereen aanbevelen.

Sehr gute Ware - zuverlässige und schnelle Kommunikation

Sehr freundliche und kompetente Beratung. Gute Ware.

:-) alles gut

:-) alles top