Snelle levering. Vriendelijk personeel

Afspraken zijn goed nagekomen

Altijd goede service

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Denken goed mee, kwaliteit viel iets tegen.

Goed telefonisch contact, ook snel geholpen op afhaal locatie

Gevonden via marktplaats, mooie b keuze pir platen afgehaald tegen een scherpe prijs

hier kan ik zeker terugkomen

mooi bedrijf professionele aanpak

Toffe chauffeur...

Uitstekende site

Een prachtige site, waar je direct een offerte krijgt, via een offerteformulier over je potentiële bestelling. De offerte als deze je bevalt, kun je gelijk via een link accepteren en tekenen, er is hierover goed nagedacht door de ontwikkelaar. De site is zeer overzichtelijk en je bestelling is zeer goed volgbaar.

perfect

alles volgens afspraak netjes gezaagd en thuis bezorgt 2 orders naar tevredenheid afgenomen voor herhaling vatbaar

Goed en net behandeld

De tweede keer had ik niet van tevoren besteld . Maar de jongens in de loods is niets te veel wees zuinig op deze jongens zijn echt top. Ps rest ook kom nog terug dit jaar mvg jan de kruijff

Prima service voor een uitstekende prijs

Na de kleur uitgekozen te hebben ter plekke hebben wij de maten opgegeven. Dit alles werd netjes afgeleverd op de plaats van bestemming. De prijs was veel lager dan elders.

Goede snelle service

Nog net voor de vakantie besteld, snel antwoord op mijn vraag, snel prijs ontvangen, nog op tijd gezaagd en netjes gebeld in verband met verzenden.. Goede service en nette platen HPL En week na ontvangst zit het al netjes gemonteerd op de overkapping.

Sehr kompetent und zuverlässig

Sehr preiswerte Angebote, im Zuschnitt leider nicht mehr so sehr.

Mijn ervaring is prima

Heel goed geholpen en een prima service. Ik beveel 2dekeus zeker aan.

Helder en duidelijk goed verpakt.

Komen afspraken na. Snel geleverd.

Perfekt

Immer wieder

Sehr guter Kontakt

Sehr guter Kontakt lief alles reibungslos sind auf meine Wünsche eingegangen würde ich immer wieder weiter empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling snel gekregen en zeer nette chauffeur bracht op de afgesproken tijd de bestelling.

Vom Erstellen des Angebotes bis zur Abholung hat alles gut geklappt.

SUPER

Topper

Top. Goed geholpen

Prima service.

Duidelijke offerte, en simpele bestel procedure. Levering precies zoals afgesproken alles netjes verpakt.

Zuverlässlig.

Immer erreichbar und hilfsbereit.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnelle und hervorragende Abwicklung!

Das Angebot, sowie auch die Lieferung kam wie per Mail angekündigt. Das Produkt ist sehr gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Von Angebot bis Lieferung alles bestens.

Sehr freundlicher Kontakt und sehr gute Qualität. Bestellte Maße wurden exakt eingehalten. Vielen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr zuvorkommende Bearbeitung der Aufträge!

Mit der Firma 2ekeus B.V. habe ich bisher sehr gute Erfahrungen gemacht. Die Bestellungen konnten sehr schnell bedient werden. Bei der eigenen Abholung war die Beladung sehr schnell erledigt. Das Material, hier HPL Platten, ist sehr gut und lässt sich sehr gut verarbeiten. Der Bauherr ist mit dem Material und dem Aussehen sehr zufrieden. Viele Grüße aus Emlichheim

Mercuriusweg 15 A

3771NC Barneveld