Goed materiaal, op tijd volgens afspraak

Ik heb zelf het materiaal opgehaald. Goede hulp van een vriendelijke medewerker.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

TOP!! Geen verschil met 1e keus...

Super kwaliteit

De benaming 2de keus doet denken aan een minderwaardig product, wat helemaal niet het geval is. Geen verschil merkbaar! Aanrader.

Goede service, offerte binnen een dag in de mail, gevraagde materiaal netjes geleverd en naar wens.

Een aanrader!

zeer zeer tevredn ,en altijd zeer vriendelijk

vlotte service,communicatie,levering alles tot in de puntjes top waarvoor hartelijke dank en zeker werk ik met deze firma verder in de nabije toekomst

Teleurgesteld

Ik heb 4 trespa platen besteld via internet van 8mm.dikte en afgehaald. Thuis aangekomen bleken ze 6 mm. dik te zijn wat me bij afhalen niet was opgevallen. Meteen de 2ekeus op de hoogte gebracht van dit misverstand. In overleg besloten de platen te houden en het verschil in prijs terug te betalen. Tot op heden niets meer vernomen en er is geen geld terug gestort op mijn rekening. Ik vind dit geen goede zaak. Gr. Henk van den Boogaard

Zeer goed.

Goed mail conact en keurige levering.

Perfect afgehandeld

Levering ging vlot, na telefonisch overleg de juiste materialen gekregen. Top

es hat bis jetzt alles Perfect funktioniert

von der Bestellung bis zur Lieferung Perfect.

super

hervorragend

Redelijk

Je kan alleen hele platen bestellen en deze laten zagen. Hierdoor komen extra kosten en een levertijd bij.

Levering conform afspraak

De levering was conform de gemaakte afspraken.

Grande!!

Super Kontakt per Mail! Jederzeit wieder!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Preiswerte HPL - Platten, Selbstabholung wegen hoher Transportkosten.

Problemlose Bestellung, gute informative Kommunikation, schnelle Produktion (Zuschnitte) günstige Preise für die HPL - Platten, allerdings sehr hohe Transportkosten, daher habe ich mich für die Selbstabholung entschieden. Leider war am Abholort im Industriegebiet kein Firmenschild von 2ekeus B.V. zu sehen. Die Ware stand aber abholbereit auf Palette unter der angegebenen Adresse.

klant gericht

Heb snel en goed antwoord gekregen op miijn vragen

snelle vlotte afhandeling

prettige afhandeling van zaken

Bestelde materialen zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen daarbij aan de verwachting

Via internet bestellen is toch altijd maar afwachten of de materialen voldoen aan de product beschrijving. Het is alleen even wennen hoe je de juiste materialen gevonden hebt en dat je deze daarna ook goed verwoord in de bestel formulier. Wat een punt van aandacht is dat er wat sneller gecommuniceerd wordt met namen levering. Wat ik mis is dat er maar een type bevesting. Schroef staat vermeld, de lengte van de schroef is in veel gevallen veel te lang. Gelukkig zijn deze schroeven ook bij een doe het zelf winkel te koop, echter vele malen duurder. Zou mijn familie, vrienden en kennissen zeker aanbevelen om bij 2ekeus te kopen. Scheeld een hoop gedoe, zeker dat niet iedere leverancier maatwerk wilt leveren. Tot slot, top, en mijn dank

Goed en snel geregeld

Prima geregeld en op maat gezaagd

net bedrijf keurige levering

zeer net en correct bedrijf

paar emails gestuurd , prima offerte gekregen en vanochtend de trespa platen opgehaald klasse!

Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen! houd ik van.

Erg klantvriendelijk

In alle opzichten erg klantvriendelijk

zeer correct

het bestellen, het overleg mbt het zagen, de facturatie alles zeer correct afgehandeld.

Gewoon goed

Snelle levering. Prima service

alles zoals beloofd

timing, kwaliteit en prijs zoals afgesproken.

Mercuriusweg 15 A

3771NC Barneveld