Zelfs met mijn zenuwen heb ik de behandeling als heel oke ervaren. Zie uit naar het eindresultaat.
Bijzonder tevreden
Middels mijn vrouw bij deze praktijk terechtgekomen, nog geen moment spijt van gehad. Op een open en duidelijke manier wordt aangegeven waar de pijnpunten zitten en deze worden vakkundig en met aandacht aangepakt. Willie is een druk maar prettig mens en neemt de tijd voor zijn patiënten, stelt ze op hun gemak. Het feit dat hij een volle agenda heeft bewijst zijn succes.
Mooi vakwerk, vriendelijk, weinig wachttijd.
snelle, accurate behandeling. Keurige praktijk en fijne mensen die er werken.
Altijd goed en snel en kundig advies
Korte wachttijd, prettige behandeling, kwaliteit
Altijd vriendelijke medewerkers en een zeer ervaren tandarts. Jij bent de baas en hij is er voor jou. Hij legt alles uit, ook als er iets moet gebeuren. Dan laat hij zien waar dat is en wat hij moet doen. Soms loopt het qua tijd iets uit, maar nooit meer dan 5 min. Dat is dus altijd goed te doen.
Wordt altijd goed geholpen en altijd keurig op tijd goede tandarts
Ik was/ben altijd heel gespannen maar deze tandarts maakt dat ik best met een gerust hart naar hem toe ga. Dikke duim !!!
Ze leggen duidelijk uit hoe en wat,en passen goed op je gebit ; ).
Fijne praktijk, zeer kundig en staat altijd open voor een praatje. Zeker een aanrader
Zie bovenstaande, al jaren bij tandarts W. Roux onder behandeling. Alleen maar goede ervaring.
Professioneel, kundig en vriendelijk.
Zorgvuldig netjes, beleefd dus helemaal goed. Niks te klagen.
Behandeling en advies is duidelijk
Heldere communicatie, vlotte behandeling, vriendelijk personeel
Een prima tandarts waar wij als hele familie al jaren naar toe gaan.
Ik kom er jaarlijks voor controle, en wordt er altijd vriendelijk en zeer vakbekwaam geholpen.
Naar tevredenheid
Altijd goede ervaring,wordt ook goed uitgelegd als er wat moet gebeuren. Tijd voor de patiënt.
Sinds ik hier ben vind ik het stukken minder erg om naar de tandarts te gaan. Vriendelijkheid, en serieus genomen worden.
Fijn geholpen en altijd goed advies!
De tandarts is bijzonder kundig, vriendelijk en sportief. De assistentes kennen hun vakgebied wat vervolgens weer een zegen voor de tandarts en de algehele praktijk is.