Alles goed uitgelegd hoe het werkt en daarna most vooral ik gaan zoeken naar alle oude facturen ;) Toen dat allemaal aangeleverd was ging het heel snel.

Prettige ervaring met begripvolle medewerkers

Ik ben tevreden over de gang van zaken met Beter Besparen.

goed advies, rustige man die in begrijpelijke taal sprak.

ondanks dat hij voor de tweede en derde keer terug kwam bleef hij vriendelijk.

Goede behandeling en uitleg. Ging goed contact met belasting opnemen.

duidelijk en snel alles in orde

na een goed en duidelijk gesprek akkoord gegaan en na enkele weken positief bericht

goed initiatief, goed uitgelegd en afgehandeld

zie boven

Goed geregeld

Actieve organisatie welke het goed regelt.

Prima ervaring!

Totale verrassing dat deze teruggave bestond. Op een prettige manier uitgelegd en afgehandeld. Ook prettig om te weten dat de uitbetaling op eigen rekening gedaan wordt, dat wekt vertrouwen. Uitstekende vertegenwoordiger van het kantoor.

Niet accuraat genoeg

Eerst documenten vragen die al lang in aangeleverd. Daarna nog een aanmaning terwijl er allang betaald is Niet echt goed

Goede zorg en aandacht.

Bij mogelijke onduidelijkheden wordt alles tot de bodem uitgezocht om tot een zo'n gunstig mogelijk resultaat te komen.

Goede informatie en uitstekende uitvoering

Ik wist niet dat je op deze manier belasting terug kon krijgen. Ik kreeg goede informatie en begeleiding. Keurig geld teruggekregen.

Is prima verlopen

goed geregeld

mooi dat dit zo kan . heb nog wel een vraag over de hoogte van de btw over de energie belasting hoe hoog of die is ?

Duidelijk en goed

Geheel ontzorgt

Een duidelijk intake gesprek zonder valse beloftes. Ze komen gewoon alles na, snel en doelgericht

Zeer betrouwbaar en correct!

Zeer fijn en betrouwbaar gesprek gehad met meneer van Beter Besparen. Beter Sparen doet wat het belooft en binnen korte tijd was ook het geld al binnen. Dank voor deze mooie tip en uitvoering ervan.

Meer dan voldoende

Prettige en correcte wijze van handelen. Was van enegiebelasting teruggaaf niet op de hoogte en door Beter Besparen heb ik een heel leuk bedrag mogen terugontvangen.

Betrouwbaar

Correct

goed gedaan

Moet zeggen dat Jan dit zeer goed heeft op gepakt ook nadat we waren overgestapt

Fijne samenwerking

Ondanks corona, toch een afspraak gemaakt. Heel gemoedelijk, niet opdringerig of zo.

De daad bij het woord gevoegd!

Afspraken die gemaakt zijn nagekomen. Documenten aangeleverd en Beter Besparen zorgt voor de rest. Goed geregeld!

Prima werk geleverd

Zonder veel inbreng van mijn kant, toch optimaal resultaat

prettig gesprek en de resultaten zijn verbluffend

Positieve ervaring. Het heeft geleid tot een zeer grote teruggaaf aan energiebelasting.

Duidelijke uitleg... vriendelijk...

Keurig afgehandeld , precies zoals afgesproken.

Kort en duidelijk verhaal met een exacte berekening.

De Linie 588

7325DZ Apeldoorn