is prima

mijn ervaring is positief en was leerzaam

Onze ervaring was goed

Wij zijn prima behandeld

Prima geregeld.

Stond er eerst sceptisch tegenover maar alles klopt wat voorspeld is. Met dank daar voor.

Zeer snel resultaat

Zeer snel resultaat , erg blij dat we meegedaan hebben.

Ik ben eerlijk geinformeerd en goed te woord gestaan

Zelfs toe ik de stukken nog niet had verzameld, heeft de beste man een nieuwe afspraak gemaakt.

Een onverwachte meevaller

Na een prettig gesprek waarin wij door Beter Besparen attent zijn gemaakt voor een mogelijke belastingteruggave is het vervolgtraject snel en goed verlopen. Een leuke financiële meevaller!

Prima afgehandeld

Goed en persoonlijk contact

Het was een prettig gesprek goed geholpen overal mee We wisten niet dat dit bestond daarom heel fijn dat we benaderd zijn hier over We waren een beetje voorzichtig omdat we het eerst niet vertrouwde Maar zo fijn geholpen en hij had ons al snel dat we op ons gemakt voelde Bedankt nog voor alles

Prettige samenwerking

Goed geholpen

Fijn dat we over de teruggave geïnformeerd werden

Jammer dat de factuur er eerder was dan het geld op de rekening stond.

goede organisatie

we zijn heel blij dat we zo eerlijk geholpen zijn, wisten niet van het bestaan af ! Dat jullie dit werk doen in deze tijd is mooi! Meestal weten ze je te vinden om geld te halen maar dit was een keer anders om! Hartelijk bedankt voor alles!

Een meevaller van jewelste!!

Meestel als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het vaak ook niet waar, echter ik zag zojuist het berekende bedrag bijgeschreven, en ben dus blij verrast !! Jullie aandeel is dus dik verdiend, dank je. Ik zal direct de factuur voldoen.

Fijn dat we gewezen zijn op een voordeel

Snel en netjes geregeld. Foutje in de factuur maar is ook goed en snel opgelost.

Van te voren zeer sceptisch, achteraf blij verrast

Het eerste contact was aan mijn huisdeur met mijn vrouw. Zij vertelde dat ik belasting terug kon krijgen. Daar ik het een vaag verhaal vond, heb ik niet gereageerd. Na enkele herinneringsmailtjes , heb ik op de laatste email gereageerd, want je weet maar nooit. Nadat ik had gereageerd kwam er een vriendelijke heer op bezoek, die me uitlegde waarom ik belasting op energie kon terugkrijgen. Zijn verhaal was plausibel en nadat ik gegevens over mijn energiegebruik en mijn OZB had gegeven, kreeg ik inderdaad na enkele weken een substantieel bedrag van de belastingdienst terug. De factuur van Beter besparen heb ik met plezier (wel te laat) voldaan.

Zeer positief

Had in de 1e instantie mijn bedenkingen. Wie ķomt ee nu vertellen aan de deur dat hij geld voor je kan verdienen. Maar na nog maar eens informeren en een belletje naar jullie.,heb ik bezoek gehad van uw medewerker een zeer positief en prettig gesprek gehad. Heb alle gevraagde documenten opgestuurd en na een korte periode een zeer leuk bedrag op mijn rekening gestort. Bedankt voor het regelen hier voor

Super kan niet beter

Kreeg tweede keer geld zonder dat ik het wist.

Mijn ervaring is dat het een goed bedrijf is .

Mijn ervaring met beter sparen is ruim voldoende , Is voor iedereen aan te bevelen .

Super; wat wordt beloofd is waargemaakt!

Vooraf sceptisch omdat ik nog nooit van deze materie had gehoord. Toch samenwerking aangegaan en teveel betaalde belasting is door Beter Besparen teruggehaald bij de belastingdienst. overigens wel vreemd dat de belastingdienst fouten maakt waar de gemiddelde consument niets van af weet en dat er dan behoorlijke kosten gemaakt moeten worden om iets waar je recht op hebt terug te krijgen.

Prima contact en afwikkeling

Vind het geweldig dat men mij attendeert op de aanvraag om het vervolgens na aanleveren documenten ook nog snel en correct af te wikkelen. Ben zeer tevreden

Top geregeld!

Ik werd er op gewezen dat we een teruggaaf konden ontvangen van de energiebelasting, vervolgens de benodigde papieren verzameld en Beter besparen heeft het netjes in orde gemaakt! met gevolg een leuke teruggaaf! Super bedankt!

overzichtelijk en duidelijk

zeer aangenaam

heel goed advies over iets waar ik niet van op de hoogte was

men gaf mij inzicht in de mogelijkheid extra energiebelasting terug te vorderen. dit heeft men vervolgens uitstekend voor mij geregeld

Heel tevreden

Heel prettige ervaring

Alles is goed behandeld hoefdenzelf nergens achter aan.

Verrassend, komen afspraken na. TOP!

TOP ervaring.

De Linie 588