Verrassend, komen afspraken na. TOP!

TOP ervaring.

Behulpzaam en niet opdringerig

Het was me niet bekend belastingteruggave te kunnen krijgen, dit is me netjes duidelijk gemaakt en ik kreeg ruimschoots de tijd om het vertrouwen hierin te krijgen. Gaandeweg kreeg ik veel aanwijzingen en hulp om de juiste gegevens boven tafel te krijgen. Dank dat het gelukt is.

super geregeld

Prettig gesprek en een goede voorlichting over de mogelijke teruggaaf te veel betaalde energie belasting

Kost wat maar dan krijg je ook wat

Had er geen idee van dat ik teveel betaalde, goed dat jullie er wat aan doen, en een pluim voor Kamiel

Heldere uitleg. Precies verteld wat er ging gebeuren.

Heeeel tevreden

In eerste instantie had ik mijn bedenkingen. Maar obv no cure no pay dacht ik er kan weinig verkeerd gaan. En er ging niets verkeerd:). Een correcte en vlotte begeleiding en afhandeling. Kortom uitermate tevreden

fijn dat er nog bedrijven zijn die zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen

alle afspraken worden nagekomen met zeer goede ondersteuning , niets is te gek. ook de schatting van de bedragen die teruggevorderd konden worden kwamen op de cent na uit

Ik ben zeer tevreden over Beter Besparen

Ik stond er versteld van, hoe Beter Besparen ons geholpen heeft. Professioneel, geduldig en kennis van zaken!!

tevreden

Prettig contact en ook goed resultaat

Ben tevreden hoe de afwikkeling is gedaan door Beter Sparen

Het contact met de consultant verliep prima en de afhandeling van de opdrachten ook naar volle tevredenheid.

Ondanks mijn aanvankelijke scepsis heeft Beter Besparen 100% waargemaakt wat zij hebben toegezegd.

x

Zeer tevreden en keurig netjes uitleg gehad en snelle afwerking uitkering.

In eerste instantie vond ik het vreemd in de Corona tijd bezoek te krijgen van iemand van Beter besparen.Na goede uitleg stond ik er open voor. Wij wisten niet wat het ons brengen zal, maar alle papieren opgezocht van 5 jaar en na aantal weken al een mail met berichtgeving van teruggaaf. Daar waren we blij mee. Dank voor de goede zorgen. Kees en Christa

Ik ben goed begeleid

Afhandeling van het dossier is correct uitgevoerd.

Hopelijk kunnen jullie meer mensen blij maken

heel positief.

Ik heb veel steun gehad van beter besparen en het is gelukt.

Beetje prijzig maar...

... de moeite waard. Anders had ik niet geweten dat er een mogelijkheid tot het terugvragen of een teruggaaf van energiebelasting was. En dat zelfs nog met terugwerkende kracht van een periode van 5 jaar!

komen beloftes na!!!

Moet eerlijk zeggen dat ik mijn twijfels had, alle gegevens doorgeven vond ik best eng. Maar het is werkelijk waar wat ze zeggen en heb ik heb bedrag wat ze hadden uitgerekend van de belastingdienst terug gekregen.

Super Correct en deskundig

Super correct en professioneel mensen. Goede service

Ze komen na wat ze gezegd hebben

Had heel veel twijfels, je moet tekenen en gegevens overleggen. Maar precies wat ze hebben gezegd is gebeurd en heb inderdaad veel energiebelasting terug gekregen. Raad dit dus iedereen aan.

Wat ze beloven doen ze. Kregen een mooi bedrag aan energiebelasting terug waarover we onze accountant nog nooit hadden gehoord.

Correct en vriendelijk

Zeer prettig

zeer tevreden

mooi meegenomen

Bedankt

Het is natuurlijk leuk achteraf wat geld terug te krijgen van de belasting.Vreemd blijft wel dat het nogal wat kost,terwijl het eigenlijk gewoon je eigen geld is,en dat de belating dus onterecht geld heeft geind,en er n bedrijf moet worden ingeschakeld om dit terug te krijgen.

Onverwachte meevaller van een onbekende regeling dankzij Beter Besparen

Mijn eerste reactie was; "dit klinkt te mooi om waar te zijn"...maar nadat alles was uitgelegd dacht ik; "hier kan ik me geen buil aan vallen en alles wat ik krijg is meegenomen". En zo is het ook gegaan, ik heb wat documenten aangeleverd en enige tijd later kreeg ik te horen dat ik een mooi bedrag aan energiebelasting terugkreeg. Na ontvangst van dit gehele bedrag ontving ik een factuur van Beter Besparen waarmee ik de 30% kon betalen waar zij recht op hebben en dat is geheel terecht. Beter Besparen heeft zelf een data base ontwikkeld om te bepalen bij wie het loont aan te bellen want voor lang niet iedereen geldt een teruggave van energiebelasting. Mijn advies; als ze bij jou aanbellen doen ze dat niet voor niets, geef ze de tijd e.e.a. uit te leggen en de kans is groot dat er een mooie teruggave in het verschiet ligt.

Zeer goed serves

Snelle en goede afwerking. Plezierig contact

De Linie 588

7325DZ Apeldoorn